Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς - Στήριξη στον μικρό Παντελή

Το Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής του δράσης θα προσπαθήσει να βοηθήσει το νεαρό παίκτη των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Παντελή Κυριακίδη, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι για φέτος, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής μας δράσης, το Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, θα προσπαθήσει να βοηθήσει το νεαρό παίκτη των ακαδημιών μας, Παντελή Κυριακίδη, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα.

Θυμίζουμε, ότι ο μικρός Παντελής, 12 χρονών τότε, είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στις 24 Μαϊου 2009, επιστρέφοντας μαζί με τον πατέρα του από την Αθήνα, μετά από αγώνα της ομάδας μας των ακαδημιών σε τουρνουά στα Βριλήσσια. Στο τραγικό τροχαίο σκοτώθηκε ο πατέρας του και ο ίδιος έκτοτε, νοσηλεύεται σε άγρυπνο κώμα σε κλινική αποκατάστασης, ενώ ταυτόχρονα απαιτείται σειρά επεμβάσεων, στην προσπάθεια που γίνεται να βελτιωθεί η υγεία του.

Θεωρούμαι καθήκον όλων των ΠΑΟΚτσήδων να βοηθήσουμε όσο μπορούμε αυτήν την προσπάθεια και γι αυτόν τον λόγο, όπως συνέβη και πέρυσι με τον συνοπαδό μας Μπάμπη Τσολακίδη, αναλαμβάνουμε και πάλι την πρωτοβουλία, να ενισχύσουμε οικονομικά, όσο το δυνατόν περισσότερο, τον μικρό Παντελή και την οικογένεια του, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για την αποθεραπεία του.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να καταθέσει απευθείας χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας του μικρού Παντελή 397/786998-33 Εθνική Τράπεζα (Νικητίδου Μαρία, Κυριακίδης Παντελής), να επικοινωνήσει μαζί μας στο 6997 15 15 15 κ. Παπαϊωάννου Τάσος, ώστε να καταθέσει στον κουμπαρά οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί (έστω και ένα ευρώ μετράει) ή μπορεί να παραγγείλει μπλούζες του Club Φίλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς (τις οποίες μπορούμε να αποστείλουμε με αντικαταβολή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας) και 5 ευρώ από κάθε μπλούζα θα μπαίνει στον κουμπαρά.

Σίγουροι ότι για μία ακόμη φορά όλοι μαζί θα βοηθήσουμε ένα δικό μας παιδί που έχει τεράστια ανάγκη. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ο νέος χρόνος να φέρει επιτυχίες για την ΠΑΟΚάρα μας!

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!»
 
 
 
πηγη:inpaok

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *