Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Μπουτάρης για Φούχτελ: Σπαταλά λεφτά, τρώει, πίνει και μαθαίνει το... τάκα-τάκα!

Δωρεάν τουρισμό κάνει ο τοποτηρητής της Μέρκελ, Γιοακίμ Φούχτελ, σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουτάρη που τον κατηγορεί ότι τον ενδιαφέρει μόνο η ρετσίνα, το χταπόδι και να μαθαίνει μερικές ελληνικές λέξεις... όπως το "τάκα-τάκα".

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εμφανίζεται εκνευρισμένος με τον εντεταλμένο για θέματα αυτοδιοίκησης της γερμανίδας Καγκελαρίου και σε τρισέλιδη επιστολή του προς τα υπουργεία Εξωτερικών Ελλάδας και Γερμανίας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του αλλά και την ανησυχία του για την αδυναμία αξιοποίησης αυτής της θετικής στη σύλληψή της πρωτοβουλίας, δηλαδή της ελληνογερμανικής συνεργασίας.

Καταγγέλλει ευθέως τον κ. Φούχτελ ότι διοργανώνει περιοδείες μουσικών συγκροτημάτων, τον κατηγορεί για σπατάλη δημοσίου χρήματος, για χωρίς λόγο τραπεζώματα, για ανούσιες δράσεις, ενώ του προσάπτει το ότι οι έλληνες δήμαρχοι δεν έχουν αφομοιώσει την τεχνογνωσία για ανάπτυξη και για μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα έφερνε.




πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *