Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Διοίκηση ΙΚΑ σε Δ. Σταμενίτη : '' Ο Νομός Πέλλας θα διατηρήσει τα υποκαταστήματα και γραφεία της υπηρεσίας ''

Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΙΚΑ πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης αναφορικά με τη διάρθρωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ στο νομό Πέλλας, ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία εξέλιξης του ζητήματος.





Ο κ. Σταμενίτης ενημερώθηκε από τη Διοίκηση του ΙΚΑ ότι βάσει του νέου οργανογράμματος διατηρούνται δύο υποκαταστήματα ΙΚΑ στις πόλεις της Έδεσσας και των Γιαννιτσών και δύο γραφεία ΙΚΑ στις πόλεις της Αριδαίας και της Σκύδρας. Σημειώθηκε μάλιστα ότι το νέο οργανόγραμμα είναι έτοιμο και απομένει η αποστολή του στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την τελική έγκριση.



Ο κ. Σταμενίτης αναφορικά με την εξέλιξη δήλωσε: « Είναι πολύ σημαντικό για το Νομό Πέλλας το γεγονός ότι διατηρούνται οι εν λόγω υπηρεσίες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, τη μείωση της ταλαιπωρίας τους αλλά και την οικονομική τους ελάφρυνση, καθώς οι ασφαλισμένοι δεν θα αναγκάζονται να μετακινούνται για διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους. Έγινε μια σημαντική προσπάθεια από όλους μας προκειμένου κανένας Δήμος του Νομού μας να μην στερηθεί των υπηρεσιών του ΙΚΑ, η οποία απέδωσε καρπούς, και νομίζω προκαλεί την ικανοποίηση όλων».




ΠΗΓΗ:karatzova.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *