Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ντοκουμέντο: Όλοι οι διάλογοι ΔΙΑΣ-ΕΛΑΣ τη νύχτα της δολοφονίας του Π. Φύσσα που επιβεβαιώνουν ότι η αστυνομία κράτησε παθητική στάση

Ντοκουμέντο: Όλοι οι διάλογοι ΔΙΑΣ-ΕΛΑΣ τη νύχτα της δολοφονίας του Π. Φύσσα που επιβεβαιώνουν ότι η αστυνομία κράτησε παθητική στάσηΑποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν στο σημείο της δολοφονίας Φύσσα και του επιχειρησιακού κέντρου της Ελληνικής αστυνομίας.
Η απομαγνητοφώνηση αποδεικνύει ότι ο ρόλος που επέλεξε τη μοιραία νύκτα η αστυνομία ήταν η στάση... αναμονής.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Πλήρωμα 1: "Αρκετά άτομα και επί της Παύλου Μελά και Κεφαλληνίας έχει γύρω στα είκοσι άτομα. Είκοσι πρέπει να' ναι. Είκοσι άτομα της Χρυσής Αυγής, όπου μας ενημερώνουν ότι είχανε μια διαμάχη με κάτι άτομα του γνωστού χώρου. Είμαστε πλησίον προσπαθούμε να κατευνάσουμε τα πνεύματα".
Πλήρωμα 2: Συγκλίνει και το Πέραμα
Πλήρωμα 1: Κέντρο να γνωρίζετε, απ' ό,τι διακρίνουμε υπάρχουν και κάτι σιδερομπουνιές και κάτι ρόπαλα
Εκφωνητής: Στο σημείο είστε... (ακατάληπτο)
Πλήρωμα: Υπάρχει μια ένταση στο κέντρο (ακατάληπτο) και μια ομάδα ακόμη. Να προσέλθει η Δραπετσώνα. Να προσέλθει κάποια ομ (ακατάληπτο)
Εκφωνητής: Παραμείνετε σε απόσταση να μας δίνετε εικόνα. Θα προσέλθουν και έτερες εικόνες.
544rrrr
Πλήρωμα: Κέντρο βλέπουμε κάτι άτομα να κυνηγάνε... της ΧΑ κυνηγάνε έτερα άτομα επί της Τσαλδάρη. Τους κυνηγάνε να τους πιάσουν.
Πλήρωμα 1: Να συγκλίνει η Νίκαια;
Πλήρωμα 2: Και το Πέραμα μι (ακατάληπτο)
Πλήρωμα: Κέντρο ήδη είμαστε επί της Κεφαλληνίας και έστριψαν αριστερά στην Τσαλδάρη επί της Λαμπράκη, δεν τους βλέπουμε τώρα, θα προσεγγίσουμε
Εκφωνητής: Για τις Ομάδες που συγκλίνουνε, 410 Πέραμα ό,τι άτομο βλέπουμε να τρέπεται σε φυγή λαχανιασμένο μας ενημερώνετε. Το δεσμεύουμε μέχρι να ενημερ (ακατάληπτο)

Όπως βλέπουμε η εντολή που δίνεται είναι της μη παρέμβασης, ενώ ο εκφωνητής δεν στέλνει ενισχύσεις.

Τέλος στο διάλογο, καταγράφονται και οι στιγμές μετά το φόνο του Παύλου Φύσσα.

Πλήρωμα: Κέντρο ένα άτομο, είναι... έχει.. είναι αιμόφυρτο ενδεχομένως από μαχαίρι. Μας δηλώνει έναν άλλο ότι του έχει επιτεθεί. Υπάρχουν και οι δύο κύριοι στο σημείο. Να προσέλθει το ΕΚΑΒ και σταθμός.
Εκφωνητής: 481, ένα άτομο τραυματί... μαχαιρωμένος. Πού βρίσκεται το άτομο και αν είναι ημεδαπός ή αλλοδαπός.
Πλήρωμα: Κέντρο είμαστε Τσαλδάρη, Παναγή Τσαλδάρη 62. Ημεδαπός και ο παθών και το άτομο που μας δηλώνει ότι έχει ενεργήσει.

Το δικό μας σχόλιο...:


πηγή:toxwni.gr, ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *