Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 4/7 τα Ζώδια!

Η αγάπη απονέμεται πάντα σαν δώρο, ελεύθερα, πρόθυμα και απροσδόκητα. Προσφέρεται ακόμα κι όταν οι άλλοι δεν την αναγνωρίζουν και δεν την εκτιμούν. Δεν αγαπάμε, για να μας αγαπήσουν. Αγαπάμε, γιατί έτσι νιώθουμε.



Γενικά: Δεν μπορείς ακόμα να ξεφύγεις από τις πολλές υποχρεώσεις και αναγκάζεσαι να κάνεις κάποιες κινήσεις αποκλειστικά και μόνο για να μην εκτεθείς σε τρίτους. Αυτό θα σε οδηγήσει στο να κάνεις κάποιες «αγγαρείες», που θα επιφέρουν όμως καλά αποτελέσματα.
Έρωτας: Κινείσαι πολύ γρήγορα και με τη σιγουριά ότι θα έχεις κάποια θετική ανταπόκριση απ' τον Παρθένο. Η έλξη που έχεις για έναν Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να φερθείς πολύ παρορμητικά ,αλλά ίσως το μήνυμα απ' τη δική του πλευρά να είναι ασαφές και ομιχλώδες.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να έχεις διάρκεια σε ό, τι κάνεις, γι' αυτό λεπτολογείς το οτιδήποτε περισσότερο χρόνο. Αυτό θα σου κάνει καλό, γιατί δεν θα παραβλέψεις τα μικρά γράμματα σε περίπτωση που υπογράψεις ένα συμβόλαιο.




Γενικά: Νιώθεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάποιες «μαζεμένες δουλειές» και μέσα απ' αυτό τελικά, θα ολοκληρώσεις κάτι που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα ξεφύγεις απ' τα συναισθήματα της ανασφάλειας και θα νιώσεις πολύ όμορφα.
Έρωτας: Έχεις κάποιες συγκεκριμένες ιδέες να υλοποιήσεις κι αυτές θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τις εντάσεις που μερικές φορές μπλοκάρουν εσένα και τον/την σύντροφό σου. Η γενική ελαφρότητα που έχεις, θα σε βοηθήσει να μεταλλάξεις μια βαριά σχέση σε ευχάριστη.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις φως στο τούνελ κι αυτό σε ανακουφίζει. Και κάτι να μην έχεις ξεκινήσει ακόμα, αν το λύσεις μέσα σου, όλα θα ρέουν πολύ καλύτερα.




Γενικά: Δυσκολεύεσαι να υλοποιήσεις θέματα τα οποία σε τραβούν από εδώ κι από εκεί. Μπορεί να έχουν εμφανιστεί κάποιες φοβίες, οι οποίες σε εμποδίζουν να δράσεις. Πχ το να ταξιδέψεις ή να βρεθείς κάπου με πολύ κόσμο. Προσπάθησε να βρίσκεσαι πάντα σε μια εσωτερική χαλαρότητα, για να ξεπερνάς τις δυσκολίες σου.
Έρωτας: Ανταποκρίνεσαι σ' ένα πρόσωπο που βρίσκεται αρκετά μακριά σου ,αλλά κάτι σε εμποδίζει να πας προς τα εκεί. Μη φοβάσαι να το ζήσεις, γιατί θα σου κάνει καλό. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου ,θα ενεργοποιήσει γενικά τη μαγνητική σου αύρα και θα έχεις μεγαλύτερες δυνατότητες να γνωρίζεις καινούρια πρόσωπα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι μέσα σ' ένα μπέρδεμα κι ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να πεις όχι, γιατί δεν θέλεις να χαλάσεις τη σχέση σου με κανέναν. Κι ενώ μέσα σου επαναστατείς μερικές φορές, δε μιλάς, αλλά κάνεις τελικά, αυτό που θέλεις. Η τάξη, όσο δύσκολη κι αν είναι, θα σε βοηθήσει να τελειώσεις κάτι που ήδη έχεις αρχίσει.




Γενικά: Όχι μόνο ανταποκρίνεσαι με μεγάλη ευκολία σε όλα τα εξωτερικά θέματα, αλλά κάνεις και κινήσεις συμφιλίωσης με φίλους και άτομα που άλλες φορές σου δημιουργούσαν δυσφορία. Πρώτα οραματίσου όσα θέλεις να γίνουν και μετά προσπάθησε να αρχίσεις την υλοποίηση.
Έρωτας: Σ' ενδιαφέρει ένα πρόσωπο που μπορεί να μην είναι μόνο του. Αυτό σε κάνει να υποφέρεις ακόμα περισσότερο, αλλά βρίσκεις έτσι και δρόμο διαφυγής. Δηλαδή, μπορείς να είσαι ταυτόχρονα με ένα άλλο πρόσωπο. Αυτό βέβαια δεν ταιριάζει και πολύ στον ανασφαλή χαρακτήρα σου. Κάποια στιγμή το ξέρεις κι εσύ ότι θα σταματήσεις να παίζεις σε διπλό ταμπλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ χρειάζεται να κάνεις περισσότερες δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες, εσύ νιώθεις την ανάγκη να ξεκουράζεσαι και να μην ανοίγεσαι. Ίσως έτσι όμως, να χάσεις κάποιες ευκαιρίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσεις, αν οι περιστάσεις το απαιτήσουν. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαήμερου, ο Δίας σου δίνει τα τελευταία δώρα σε όλα τα επίπεδα.




Γενικά: Προσπαθείς να εγκλιματιστείς στις νέες συνθήκες κι επειδή έχεις βάλει πολλά στο κεφάλι σου, πιθανόν να μην σε απασχολούν κάποιες οικογενειακές εντάσεις, που μερικές φορές σε γυρνούν πίσω.
Έρωτας: Επειδή υπάρχει υποδομή να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει, εκμεταλλεύσου τη. Δεν θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μιλήσεις ανοικτά. Η υποτιθέμενη φιλική παρέα που κάνεις με έναν Δίδυμο ή Υδροχόο, πιθανόν να σε βοηθήσει να νιώσεις εμπιστοσύνη και να ξεκινήσεις κάτι πολύ καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αλλάξει κάπως τις θεωρίες σου και προσπαθείς με κάθε τρόπο να μπεις σε καινούρια πράγματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να εξελίξεις κάπως την κατάστασή σου.




Γενικά: Μπορεί να νιώθεις ότι πνίγεσαι, γιατί έχεις μπει στα βαθιά και ίσως φοβάσαι να κολυμπήσεις. Η αλήθεια που ψάχνεις δεν είναι εύκολο να σου εμφανιστεί, αλλά όταν σου εμφανιστεί, ήδη θα έχεις πάρει το μάθημα που χρειάζεσαι.
Έρωτας: Μια νέα σχέση σε περιμένει «σε απόσταση αναπνοής». Αρκεί να μη χάσεις την αξία του εαυτού σου, όπως συνήθως συμβαίνει. Η υπερβολική ανάλυση, ακόμα και των δικών σου συναισθημάτων, μάλλον δε σε βοηθάει.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις κανένα να σε καθοδηγήσει και κυρίως να σου υποδείξει τι να κάνεις, γιατί έχει βγει από μέσα σου ο επαναστάτης και κάπου θέλεις να δικαιωθείς. Με μέτρο όμως, για να μην διαλυθούν όλα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου ,θα γίνει κάτι καλό από μια δουλειά που περιμένεις.




Γενικά: Ξεκινάς κάτι καινούριο που όμως μπορεί να μπλοκάρεις κι εσύ από τα μίζερα συναισθήματα, τα οποία μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από τον περίγυρό σου ή από κάποιες ευαισθησίες που έχουν βγει στην επιφάνεια. Το καλό είναι ότι έχεις την αποδοχή από τους γύρω σου. Ο φιλικός σου κύκλος επεκτείνεται αρκετά και οι παλιοί φίλοι γυρνούν σ' εσένα.
Έρωτας: Έχεις κάποιες ενοχές για έναν Καρκίνο κι αυτό δεν σου δίνει την άνεση να χαρείς και να περάσεις όμορφα. Το πιο δυνατό σου σημείο είναι η επικοινωνία και προπάντων η εξυπνάδα στους λεπτούς χειρισμούς, οπότε θα ξεφύγεις εύκολα από τις δυσκολίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια έντονη κινητικότητα, αλλά νιώθεις συνέχεια ότι όλο κάτι σε σταματάει. Μη θεωρείς όμως ότι φταίνε μόνο οι άλλοι, γιατί μάλλον είναι δική σου εντύπωση. Καλό είναι να βασίζεσαι στις δυνάμεις σου, για να πετύχεις κάτι καλό.




Γενικά: Είναι καλό να νιώθεις ότι τα μέτωπα που είχες ανοίξει, τώρα κλείνουν και υπάρχει μια εύνοια από το μέρος των άλλων, γιατί μερικές φορές πιστεύεις ότι είτε σε ματιάζουν ή δημιουργούν κακή ενέργεια τα άλλα άτομα. Αν εγκαταστήσεις την πρωτοτυπία στην καθημερινότητα, θα σε βοηθήσει να μην λες τη λέξη «βαριέμαι».
Έρωτας: Ξεφορτώνεσαι τα αρνητικά συναισθήματα κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις κάποιες κόντρες που είχες με τον Κριό ή τον Ταύρο. Το Λιοντάρι είναι πιο φιλικά διακείμενο προς εσένα, οπότε θα καθορίσεις από πριν τι θέλει, για να είστε καλά μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή ακόμα νιώθεις τον Κρόνο να σε περιορίζει, πιθανόν να φοβάσαι να κάνεις πολλά ανοίγματα ή ίσως αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Γι' αυτό μάζεψε τις δυνάμεις σου και πάνω απ' όλα μην εστιάζεις σε κάθε δυσκολία που σου παρουσιάζεται. Επικεντρώσου μόνο στα καλά που συμβαίνουν.




Γενικά: Προσπαθείς να κάνεις όσο μπορείς περισσότερες συμμαχίες και φιλίες, με στόχο να έχεις κοντά σου πολλά άτομα. Φρόντισε περισσότερο την οικογένεια, γιατί αυτό είναι το σημείο που χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα από εσένα.
Έρωτας: Κάποιες κόντρες που υπήρξαν με το Λιοντάρι ή με τον Παρθένο από σήμερα κάπως θα εξομαλυνθούν και θα διαλέξεις άλλη τεχνική, για να επικοινωνήσεις μαζί τους. Το να βρεθείτε από κοινού με το πρόσωπο που είστε μαζί σε ένα κοινωνικό γεγονός, θα σας ωφελήσει, γιατί θα αποφορτιστείτε από τις εντάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο προσπαθείς να επεκτείνεσαι και να βάζεις νέους στόχους, τόσο περισσότερο θα πιστεύεις σε εσένα και στη δουλειά που κάνεις. Χρήματα θα πάρεις με μεγαλύτερη ευκολία από άλλες φορές, αλλά μπορεί να τα διοχετεύσεις σε υποχρεώσεις της οικογένειας.




Γενικά: Η τακτική της διπλωματίας είναι ίσως η καλύτερη για να κρατήσεις τις αποστάσεις με όλα τα άτομα που σχετίζεσαι. Έχεις βαθιά ανάγκη να περιποιηθείς το σώμα και γενικά τα μαλλιά και τα ρούχα σου και κάτι θα κάνεις γι' αυτό.
Έρωτας: Η απόσταση που σε χωρίζει από έναν Ζυγό μπορεί να καλυφθεί ,αν από την πλευρά σου δείξεις μεγαλύτερη διάθεση επικοινωνίας. Μην κρατάς τις παλιές απόψεις που έχεις μέσα στο μυαλό σου. Τα πάντα γύρω σου αλλάζουν κι εσύ χρειάζεται να το αντιληφθείς αυτό πολύ σύντομα.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι σε αδικούν, ακόμα και οι στενοί σου συνεργάτες. Καλό θα ήταν να μιλήσεις παρά να τους κρατάς μούτρα ή να ξεσπάς. Σίγουρα δουλεύεις πολύ και θέλεις κάπως να ανταμειφθείς, έστω και ηθικά.




Γενικά: Είναι μια καλή ημέρα για σένα, γιατί θα έχεις κάποια ανοίγματα που θα παρουσιαστούν από το πουθενά. Η διασκέδαση και η ενημέρωση χρειάζονται για να ξελαφρώσεις από τα βάρη.
Έρωτας: Η επιλογή για να κάνετε από κοινού διακοπές με το πρόσωπο που είστε μαζί, θα σε ευχαριστήσει. Και αυτό γιατί ταιριάζει με τα γούστα σου. Αν έχεις από τον Καρκίνο μουρμούρα, που δεν την αντέχεις, προσπάθησε να την διαχειριστείς διπλωματικά, χωρίς όμως να την κατακρίνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα έχεις κάποιες επίσημες αποφάσεις από μια ομάδα που συνεργάζεσαι και θα νιώσεις έντονα ότι μπορείς να βασιστείς πάνω τους για να προχωρήσεις. Το βλέπεις κι εσύ ότι χρειάζεσαι καλές συνεργασίες σε οτιδήποτε κάνεις.





Γενικά: Η πολιτική του να «τα έχεις καλά» με όλους δεν είναι εύκολη. Η αρμονία και η ισορροπία που χρειάζεται να βρεις για να κοντρολάρεις τα χαοτικά σου συναισθήματα είναι δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη.
Έρωτας: Ο Ζυγός διαπραγματεύεται μαζί σου διάφορα θέματα και προσπαθεί με τον τρόπο του να σε κάνει να κοιτάξεις και προς το μέρος του. Η ωρίμανσή σου πάντως, μπορεί να προέλθει από έναν Σκορπιό που είναι μεγαλύτερος σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείς κάποια νήματα, αλλά μερικές φορές νιώθεις ότι είσαι θύμα μιας κατάστασης. Κι εκεί είναι που τα χαλάς όλα. Προσπάθησε να κινηθείς ισότιμα μέσα σε όλες τις διαδικασίες που γίνονται γύρω σου.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *