Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ο Βασίλης Ασλανίδης στον πάγκο της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Η διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Βασίλη Ασλανίδη στον πάγκο της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός με καταγωγή από τα Γιαννιτσά έχει διατελέσει παλαιότερα παίκτης και προπονητής του συλλόγου. Επίσης, έχει εργαστεί σε Εδεσσαϊκό, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Αετό Σκύδρας και μεικτή Πέλλας.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο παρουσία 11 μελών του ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών και πάρθηκαν ομόφωνα οι αποφάσεις για τις κινήσεις της ομάδας. Μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων ο κ. Ασλανίδης και ο κ. Σαββουλίδης ήρθαν σε συμφωνία και πλέον μπαίνει σε λειτουργία ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη ο κ. Ασλανίδης έχει προτείνει κάποιους παίκτες στη διοίκηση και τις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις. Στόχος της διοίκησης του κ. Σαββουλίδη είναι το ρόστερ να στελεχωθεί από παιδιά του νομού Πέλλας, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρσι σε επαγγελματικές κατηγορίες και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή την αλλαγή σελίδας. Φυσικά θα πρέπει αυτή η νέα σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από τον ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών να στηριχτεί από τον κόσμο, που ήδη βλέπει θετικά τις αλλαγές στην ομάδα.


πηγη: logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *