Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ξέφραγο αμπέλι η Εθνική

Ξήλωμα σε πολλά επίπεδα προβλέπεται στην Εθνική Νέων μετά τον ντροπιαστικό διασυρμό από την αντίστοιχη ομάδα της Ελβετίας, αλλά και των όσων προηγήθηκαν και ακολούθησαν του φιλικού αγώνα.



Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά τη βαριά ήττα από τους Ελβετούς, προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη οργή στο κοινό αίσθημα, όσον αφορά τη συμπεριφορά των μελών της αποστολής και την απουσία της ηγεσίας της ομάδας.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής, με τα περιστατικά να αποτυπώνουν επ' ακριβώς την έκφραση "ξέφραγο αμπέλι".

Είναι χαρακτηριστικό ότι, τη στιγμή που ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Τζαλακώστας, μιλούσε στους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο, ο Δώνης της Γιουβέντους και ο Πόζογλου του ΠΑΟΚ έπαιζαν μπάλα και έσπασαν ένα έπιπλο. Με αφορμή αυτό αποκλείστηκαν και οι δύο από το φιλικό της Παρασκευής με την Ελβετία (2-2) και τους απαγορεύτηκε να πάνε και στο γήπεδο. Εμειναν στο ξενοδοχείο, αλλά σε αυτό της Κυριακής (0-10) αγωνίστηκαν κανονικά!

Ο Ρούσσος υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ μέσα στην "τούρλα του Σαββάτου", κάποιοι βρήκαν συντροφιά και στο τσιγάρο, ξεχαρμανιάζοντας, σε μια προσπάθεια να ξεχάσουν τα προβλήματα της ζωής...

Κάπως έτσι το αντιπροσωπευτικό (;) μας συγκρότημα έφτασε να τρώει τα γκολ σαν στραγάλια, ολοκληρώνοντας την τουριστική εκδρομή, την οποία κάποιοι θα πληρώσουν ακριβά. Πρώτος, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Τζαλακώστας, ο οποίος αποτελεί ήδη παρελθόν από την τεχνική ηγεσία. Επιπλέον, η ΕΠΟ είναι διατεθειμένη να "πάρει κεφάλια" και παικτών, αποβάλλοντάς τους από την Εθνική. Παιδιά, με ταλέντο και χωρίς μυαλό, με το μισό -όμως- φταίξιμο δικό τους...





πηγη:sport24

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *