Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Θα είναι η Google η εταιρία του 1 τρισεκατομμυρίου;

Τι λένε οι αναλυτές

Για το 2013, η αξία των κορυφαίων εταιριών του πλανήτη υπολογίστηκε στα $599 δις για την Apple και στα $372 δις για τη Google. Αναλυτές υποστηρίζουν πως η Apple αρχίζει να επιβραδύνει στα κέρδη της ενώ η Google συνεχίζει να τα αυξάνει, καθιστώντας τον τεχνολογικό γίγαντα υποψήφιο ως η πρώτη εταιρία που θα φτάσει το στόχο της δεκαψήφιας αξίας. Φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος, μιας και η Apple βρίσκεται πιο κοντά στο τρισεκατομμύριο. Οι αναλυτές όμως υποστηρίζουν πως οι επενδύσεις της Google σε ρομποτική και αυτόνομα οχήματα θα της δώσει ένα τεράστιο πλεονέκτημα τις επόμενες χρονιές. Το γόητρο της πρώτης εταιρίας που θα φτάσει σε αξία το ένα τρισεκατομμύριο είναι τεράστιο και ο ανταγωνισμός θα είναι αδυσώπητος, ελπίζουμε προς το συμφέρον πάντα των καταναλωτών.

 
www.unboxholics.com

1 comments:

  1. Πιστεύω ότι δεν έχει καμία σημασία αν η Google φτάσει ή όχι πρώτη στο τρισεκατομμύριο. Το ζήτημα είναι ότι η εταιρεία αυτή έχει τεράστια δύναμη και επιπλέον παρακολουθεί όλους όσους κάνουν χρήση των υπηρεσιών της.

    Γι' αυτό και έχω να προτείνω ως μηχανή αναζήτησης το duckduckgo.com που δεν παρακολουθεί τους χρήστες του. Αν και δεν έχει την τεράστια ικανότητα ανάλυσης των αλγορίθμων της Google, εντούτοις είναι μια πολύ καλή μηχανή για γενική χρήση, ενώ όσο την χρησιμοποιούμε τόσο την βοηθούμε να βελτιωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *