Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ντοκιμαντέρ: Η ζωή του Bob Marley (vid)

Η οικουμενική απήχηση του Μπομπ Μάρλεϊ στην ιστορία της μουσικής, και ο ρόλος του ως τραγουδοποιός-προφήτης στα κοινωνικό-πολιτικά γεγονότα, είναι μοναδικό αλλά και ανεπανάληπτο φαινόμενο.
 Το μουσικό ντοκιμαντέρ MARLEY, είναι η απόλυτη ιστορία της ζωής του μουσικού, του επαναστάτη και του μύθου, από τα πρώτα του βήματα, μέχρι την ανάδειξή του σε διεθνή σουπερστάρ. Γυρισμένο με τη βοήθεια της οικογένειας Μάρλεϊ, το φιλμ δείχνει στο κοινό για πρώτη φορά σπάνιο αρχειακό υλικό, συγκλονιστικά αποσπάσματα από ζωντανές εμφανίσεις και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με ανθρώπους που πέρασαν πολλά χρόνια δίπλα του.

Παραγωγή: 2012

Είδος: Βιογραφία, Ντοκιμαντέρ, Μουσική

Σκηνοθεσία: Kevin Macdonald

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *