Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργοληπτών στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Ο Πρόεδρος κ. Κυριάκος Τομόσογλου και τα μέλη του ΔιοικητικούΣυμβουλίου του Συλλόγου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων νομού Πέλλας επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη για να του ευχηθούν καλή επιτυχία και «ακόμη περισσότερα έργα» στη νέα θητεία του.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε και συζήτησε με τους παραβρισκόμενους τον προγραμματισμό των δημοσίων έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και το πλαίσιο χρηματοδοτήσεων μέσω του νέου ΕΣΠΑ (Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης για την περίοδο 2014-2020).

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ένα νέο έργο για το οποίο υπάρχει αναγκαιότητα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Ειδικότερα, αφορά τη χωροθέτηση και αδειοδότηση αποθεσιοθαλάμου για την κατάλληλη περιβαλλοντική διαχείριση αδρανών υλικών. Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο θα γίνεται απόθεση και κατάλληλη διαχείριση (ανακύκλωση) υλικών και προϊόντων από δημόσια έργα και εργασίες κατεδαφίσεων και καθαιρέσεων (μπάζα). Μέσω του συγκεκριμένου έργου πρόκειται να εξασφαλιστεί η προστασία του περιβάλλοντος και της οικολογικής ισορροπίας της περιοχής η οποία απειλείται από την μη κατάλληλη διάθεση των συγκεκριμένων υλικών, καθώς δεν υπάρχει μέχρι σήμερα αντίστοιχος εγκεκριμένος χώρος.

Ο κ. Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων και ευχήθηκε καλή συνεργασία στο πλαίσιο προώθησης της βιώσιμης τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *