Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 8/1 τα Ζώδια!


Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση και προσπαθείς να το γλεντήσεις χωρίς απαραίτητα να βγεις έξω, αν δεν μπορείς, αλλά ακόμα και στο σπίτι σου γιατί το κέφι σου θα είναι πολύ ζωντανό. Με το θέμα ενός παιδιού θα νιώσεις μεγάλη σημαντικότητα.
Ερωτικά: Η σχέση σου μπορεί να απογειωθεί γιατί λαμβάνεις μηνύματα ότι αγαπιέσαι και αυτό σου δίνει μια μεγάλη ψυχική και φυσική ανάταση. Πιθανόν να δεχτείς μια ερωτική εξομολόγηση. Το κέφι σου είναι αμείωτο και, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα κάνεις μια πολύ θετική στροφή στην ερωτική σου ζωή.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να μην φοβάσαι να ρισκάρεις και για αυτό θα καταφέρεις να κερδίσεις όχι μόνο τις καλές κριτικές αλλά και χρήματα που πιθανόν να μην τα περίμενες. Πάντως αν συνδυάσεις τις δυνάμεις σου με άτομα που ίσως είναι κάπως διαφορετικά από εσένα αλλά έχουν κάτι να σου δώσουν, επειδή δεν φοβάσαι, θα έχεις μια επιτυχία.




Γενικά: Κάποια θέματα θα σε κάνουν να ξαναθυμηθείς ανάγκες σου τις οποίες πιθανόν να έχεις ξεχάσει. Η αξία σου πάντως δεν εξαρτάται από τη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου γιατί μπορεί μεν να παίρνεις τα πάνω σου αλλά δεν είναι πάντα αληθινή. Από μόνος/η σου θα πρέπει να την καταλάβεις.
Ερωτικά: Αν γαληνέψεις και τα συναισθήματά σου είναι κάπως χαλαρά θα βγάλεις όλη την αγάπη που κρύβεις μέσα σου και κυρίως για ένα Κριό, Λιοντάρι ή Τοξότη γιατί αυτά τα άτομα σου βγάζουν πολύ εσωτερική θερμότητα και αυτό σε αγγίζει περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η παραδοχή και η αυτογνωσία σε βοηθάει να μην κάνεις υπερβολές για να αποδείξεις ότι αξίζεις. Μπορεί οι απαιτήσεις σου να είναι υπερβολικές σχετικά με ένα ακίνητο.




Γενικά: Αναζητάς μια θετική επικοινωνία και μάλιστα θα τη προσπαθήσεις περισσότερο και δε θα την περιμένεις από τους άλλους. Η προσωπική σου πάντως γνώμη πιθανόν να είναι κάπως πομπώδης χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι αληθινή, απλά μπορεί να υπερβάλλεις. Αν βρεθείς με συγγενικά σου πρόσωπα, θα περάσεις καλά.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Υδροχόο θα σε βάλει να σκεφτείς, αν μπορείτε τελικά να είστε μαζί, χωρίς να μπαίνουν στην μέση διάφορα εμπόδια τα οποία μερικές φορές δημιουργούνται από δικαιολογίες που είναι κάπως αφελείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι θα δείξεις κάποια δείγματα δουλειάς, δεν σημαίνει κιόλας ότι μπορείς να τη στηρίξεις απόλυτα γιατί πιθανόν να έχεις ένα είδος εγωισμού και να χρειάζεται να κατεβάσεις τον πήχη αλλά και να προσγειώσεις κάπως τις ιδέες σου.




Γενικά: Βρίσκεις τρόπο να φανείς και κάνεις τα αδύνατα δυνατά να το δείξεις σε πολλούς φίλους σου. Ακόμα και οι προσωπικές σου αγορές ίσως αποδεικνύουν τις ανάγκες σου. Θέλεις να ξεχωρίσεις και αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.
Ερωτικά: Έχεις ήδη προσχεδιάσει τι θα πεις και τι θα κάνεις κι επειδή δεν θέλεις να εκτεθείς θα κάνεις έμμεσες κινήσεις. Ο εγωισμός σου μάλλον θα σε προστατεύσει ακόμα και από τον Υδροχόο που νιώθεις ότι έχεις εκτεθεί πάρα πολύ απέναντί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να έχεις ένα αυξημένο budget για σήμερα γιατί θα μεγεθύνεις μέσα στο μυαλό σου τις ανάγκες σου. Για αυτό αν δεν θέλεις να ζορίζεσαι, βρες τρόπους οι οποίοι δεν θα είναι και τόσο ακραίοι οικονομικά για σένα. Επίσης αν δεν πάρεις αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις πιθανόν να νιώσεις μεγάλη αδικία και να θυμώσεις.




Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα τα βλέπεις όλα πολύ αισιόδοξα γιατί θα τα βλέπεις όλα μέσα από ένα φίλτρο φωτεινό και θετικό.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα είναι πολύ δοτική αλλά και βασιλική γιατί δεν σου αρέσουν εσένα τα ημίμετρα. Με τον Σκορπιό παίζετε συνέχεια το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού και γιατί κανένας δεν δείχνει τι νιώθει επειδή υπάρχει αρκετός εγωισμός και ούτε εσύ ούτε αυτός κάνει το πρώτο βήμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Τώρα θα διαπιστώσεις ότι όλα θα είναι πιο εύκολα και βρίσκεις λύσεις που δεν σε μπλοκάρουν και δεν σε δεσμεύουν.




Γενικά: Θα ασχοληθείς περισσότερο με τα θέλω σου και όχι με τα πρέπει. Για αυτό θα έχεις πιο φυσική και αυθόρμητη συμπεριφορά η οποία προδιαθέτει θετικά τους γύρω σου.
Ερωτικά: Αν εκπληρώσεις τις προσωπικές σου ανάγκες σου πιθανόν θα δεις ότι δεν είσαι και τόσο ανικανοποίητος/η ή θα βρεις πιο εύκολα ισορροπίες με την σχέση σου ή την ερωτική σου ζωή γιατί αυτό τον καιρό ίσως υπάρχουν εντάσεις με το πρόσωπο που είσαι ή είσαι ελεύθερος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα βελτιωθεί η δουλειά σου γιατί θα έχεις εκείνη την σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις και τώρα μπορείς πιο εύκολα να την οργανώσεις περισσότερο. Η προσωπική σου γνώμη θα μετρήσει πολύ περισσότερο από άλλες φορές γιατί θα έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.




Γενικά: Φροντίζεις να βρεθείς με άτομα που ταιριάζεις μαζί τους και θα δημιουργήσεις θετικές εντυπώσεις γιατί θα έχεις καλή διάθεση και κεφάτη συμπεριφορά.
Ερωτικά: Η συντονισμένη προσπάθεια που θα κάνεις με ένα πρόσωπο, κυρίως Λιοντάρι ή Υδροχόο, θα σε ανταμείψει γιατί θα γίνεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις το επίκεντρό του. Η συντηρητική πολιτική του Αιγόκερω ίσως να σε κουράζει αλλά επειδή θα σε αντιμετωπίζει με σοβαρότητα μπορεί να σε προτρέπει για κάτι πιο μόνιμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις τη δύναμη να προχωρήσεις κάποια σχέδιά σου, αλλά μπορεί να αγχώνεσαι γιατί δεν είναι εύκολο να τα οργανώσεις ή να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων που σου ζητούν οι υπόλοιποι γύρω σου. Όμως θα τα καταφέρεις γιατί έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.




Γενικά: Βάζεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Αν καίγεσαι για κάτι, να πιστέψεις στην επιτυχία παρά στην αποτυχία γιατί δεν μπορεί να αλλάξει αλλιώς η ζωή σου.
Ερωτικά: Πίστεψε στην αγάπη του Λιονταριού και μην φοβάσαι για τα υπόλοιπα. Δεν έχεις γεννηθεί μόνο για να βιώνεις την απόγνωση και στα προβλήματα. Μπορείς να αγαπηθείς με πάθος, αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη πρώτα στον εαυτό σου και μετά στους υπόλοιπους.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πρέπει να πιστέψεις στην λύση του προβλήματος που έχεις, αντί στην αποτυχία γιατί δεν είσαι πλασμένος/η για τον δύσκολο δρόμο όπως νομίζεις. Μερικές φορές περνάς δοκιμασία δεν σημαίνει ότι θα το έχεις για συνέχεια. Νιώσε ότι θα γίνει άμεσα αυτό που επιθυμείς.




Γενικά: Είναι ένα σκαλοπάτι για άνοδο η δοκιμασία που πιθανόν να περνάς σε οικογενειακά θέματα. Εσύ βοήθησε την ψυχή σου γιατί για να βρεις την λύση θα πρέπει να πλησιάσεις το πρόβλημα και να αναλύσεις πολύ βαθιά για να δεις τι πραγματικά συμβαίνει.
Ερωτικά: Ένα άτομο που έχει έρθει από το εξωτερικό μπορεί να σε αναστατώσει γιατί θα το δεις τελείως αλλαγμένο και θα σε ευχαριστήσει αυτό γιατί θα σου ανοιχτεί πολύ περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να επιβιώσεις σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς γι' αυτό σου βγαίνει κάτι πολύ δυναμικό και όταν βρίσκεις εμπόδια, αντί να το βάζεις κάτω, σφίγγεις τα δόντια, εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και το ανώτερο ένστικτό σου και προχωράς.




Γενικά: Έχεις ένα μεγαλόπρεπο στυλ που δεν μπορεί κανένας να σου αντισταθεί. Ίσως μέσα σου να φοβάσαι αλλά προς τα έξω δεν το δείχνεις γιατί δεν θέλεις με τίποτε να εκτεθείς. Η καρδιά σου μπορεί να δυσκολεύεται να ανοίξει αλλά σήμερα θα γίνει και αυτό θα σε βοηθήσει να μπεις σε ένα πιο μεγάλο κύκλο φίλων γιατί δε θα ντρέπεσαι.
Ερωτικά: Έχεις στο μυαλό σου ένα Λιοντάρι και αυτό σε δυσκολεύει να φερθείς άνετα και με αυθορμητισμό γιατί ενώ εσένα σε ενδιαφέρει αυτό δεν έχει πιθανόν την ίδια αντιμετώπιση απέναντί σου. Επειδή βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο καλύτερα να περιμένεις και να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως οι επιθυμίες σου να είναι αρκετά επιφανειακές αυτή την στιγμή, να μην είσαι ο εαυτός σου και πιθανόν να υπερβάλλεις αλλά αν σκεφτείς λογικά όλα θα γίνουν πιο πρακτικά. Για αυτό μην παρασύρεσαι από απαιτήσεις που δεν ανήκουν σε εσένα αλλά στο κοινωνικό «φαίνεσθαι».




Γενικά: Πιθανόν να πιστεύεις ότι αδικείσαι σε κάποιες περιπτώσεις για αυτό θα προσπαθήσεις να δείξεις ποιος/α πραγματικά είσαι. Θα κάνεις πολύ δυναμικές προσπάθειες οι οποίες σίγουρα θα σε κάνουν να ανεβάσεις τον πήχη πολύ ψηλά.
Ερωτικά: Στο Λιοντάρι επειδή φοβάσαι μπορεί να του δίνεις διπλό μήνυμα δηλαδή ενώ σε ενδιαφέρει αληθινά και καίγεσαι, μπορεί να του έχεις δώσει την εντύπωση ότι είσαι αλλού. Αν νιώθεις ανασφάλεια από την προσωπικότητά του καλύτερα να του το πεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεθείς με άτομα που κατά την γνώμη σου μπορεί να βοηθήσουν και να στηρίξουν κάποιες προσωπικές σου φιλοδοξίες. Το καλό είναι ότι βλέπεις τι χρειάζεσαι και με ποιο τρόπο θα φτάσεις εκεί που θέλεις.




Γενικά: Όσο πας κόντρα στα γεγονότα της ζωής τόσο χάνεις την δύναμή σου. Για αυτό γαλήνεψε και ηρέμησε και μετά θα δεις τι κινήσεις πρέπει να κάνεις. Οι οικογενειακές εντάσεις δεν σε συμφέρουν και σίγουρα δεν σε βγάζουν σε καλό δρόμο.
Ερωτικά: Επειδή προσπαθείς να γίνεις το επίκεντρο ίσως κάνεις κάποιες υπερβολικές κινήσεις που πιθανόν θα σε στιγματίσουν και μετά να μην μπορείς να τις μαζέψεις. Μην τάζεις αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε όλες αυτές τις υποσχέσεις που θα δώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν οι γνώμες των άλλων γιατί ίσως μια παρουσίαση που πρέπει να κάνεις και να έχει χροιά εκτός από επαγγελματική και κοινωνική και να μη βγει όπως περίμενες. Πιθανόν να έχεις ένα κάλεσμα στο σπίτι σου και ίσως να υπερβάλλεις από αυτά που θα δείξεις και θα πεις ότι μπορείς να εκτελέσεις.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *