Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 κι ώρα10:00, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Κατερίνας Ιγνατιάδου Δημάρχου Σκύδρας, με τα εξής πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1) Ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.

2) Ορισμός δικηγόρου για τη συζήτηση της έφεσης του Δήμου Σκύδρας κατά του Κωνσταντίνου Στρατηλάτη, δικηγόρου Δ.Σ.Θ.(Α.Μ.:6233), κατοίκου Θεσσαλονίκης.

3) Ορισμός δικηγόρου για τη συζήτηση της έφεσης του Κωνσταντίνου Στρατηλάτη, δικηγόρου Δ.Σ.Θ.(Α.Μ.:6233), κατοίκου Θεσσαλονίκης κατά του Δήμου Σκύδρας.

4) Ορισμός δικηγόρου για τη συζήτηση της με αρ. κατάθεσης 28/2014 αγωγής ενώπιον του Ειρηνοδικείου Σκύδρας του Παναγιώτη Περπερίδη κατά του Δήμου Σκύδρας, την !3η Ιανουαρίου 2015.

5) Ορισμός δικηγόρου για τη συζήτηση της αρ. κατάθεσης 29/2014 αγωγής ενώπιον του Ειρηνοδικείου Σκύδρας του Κυριάκου Περπερίδη κατά του Δήμου Σκύδρας, την 13η Ιανουαρίου 2015. 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *