Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Διονύσης Σταμενίτης: «Δημοσιεύθηκε από τον ΟΑΕΔ ο διαγωνισμός για τις εργατικές κατοικίες στο Αρχοντικό Πέλλας»

Στη δημοσίευση του ανοιχτού διαγωνισμού για το έργο των εργατικών κατοικιών του Αρχοντικού προχώρησε σήμερα ο ΟΑΕΔ, μια εξέλιξη που δρομολογεί την ολοκλήρωση του έργου. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ αφορά πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή Προτάσεων προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με έναν (1) Εργολήπτη υπό την έννοια του άρθρου 111 παρ. 7 του Ν. 3669/2008 (στο εξής «Εργολήπτη») για την παροχή τεχνογνωσίας στο πλαίσιο λειτουργίας ομάδας, η οποία θα συγκροτηθεί από τον ΟΑΕΔ, δυνάμει του άρθρου 129 του Ν. 3669/2008, και η οποία θα αποτελείται από εκπροσώπους του Οργανισμού, από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες και από τον ως άνω Εργολήπτη, με σκοπό την εκπόνηση σχεδίου με την ακριβέστερη δυνατή περιγραφή των εργασιών που πρέπει να εκτελεστούν για το έργο «Συνέχιση εργασιών μετά από έκπτωση του αναδόχου του έργου: “Ανέγερση οικισμού 42 κατοικιών σε διώροφα κτίρια τύπων 2.21, 2.24, 2.25, μίας αίθουσας συγκεντρώσεων και δύο καταστημάτων τύπου 2.85, με τις εγκαταστάσεις τους και τα έργα υποδομής και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου (οδοποιία, δίκτυα ύδρευσης – αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμός περιβάλλοντος χώρου, κ.λπ.) στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ του Ν. Πέλλας, με την επωνυμία «ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΙΙΙ» 

Να σημειωθεί ότι στις αρχές Ιουλίου κλιμάκιο του ΟΑΕΔ επισκέφθηκε την περιοχή με σκοπό να εκτιμήσει την κατάσταση των κτιρίων ύστερα από συνάντηση που είχε προηγηθεί μεταξύ του Βουλευτή Πέλλας κ. Σταμενίτη και του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *