Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Διαφημιστική προβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Μετρό Αθηνών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής και ανάδειξης της τουριστικής εικόνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε 31σταθμούς του Μετρό Αθηνών κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής επιλεγμένων περιοχών και από τις επτά Περιφερειακές Ενότητες της υλοποίησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνέχεια της υπογραφής σχετικής συμφωνίας με την Αττικό Μετρό Α.Ε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πρόσφατης εορταστικής περιόδου, το επιβατικό κοινό σε 31 σταθμούς του Μετρό Αθηνών (μεταξύ των οποίων οι σταθμοί της Πλατείας Συντάγματος, της Ομόνοιας, του Πανεπιστημίου, του Μεγάρου Μουσικής, του Ευαγγελισμού και άλλοι πολυσύχναστοι σταθμοί) είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει τους ξεχωριστούς τουριστικούς προορισμούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέσα από τη διαφημιστική καμπάνια με ειδικά μέσα υπαίθριας οπτικοακουστικής προβολής (προστατευμένα πλαίσια με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, μηνύματα προσέλκυσης επισκεπτών καθώς και οπτικοακουστική προβολή στις οθόνες όλων των δικτύων των μέσων σταθερής τροχιάς).

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ταξίδεψε πρόσφατα και στο Μετρό των Αθηνών. Σε συνεργασία με την Αττικό Μετρό, υλοποιήσαμε ένα ακόμη επιτυχημένο και επιμελώς στοχευμένο πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής του τουριστικού μας προϊόντος, το οποίο είχε ως αποδέκτη το ευρύ και πολυδιάστατο επιβατικό κοινό του Μετρό στην Αθήνα. Εντείνουμε και διαφοροποιούμε τις δράσεις μας με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της περιοχής μας, την όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική ανάδειξη του φυσικού και τουριστικού μας πλούτου καθώς και την αύξηση του ρεύματος του εσωτερικού τουρισμού, πετυχαίνοντας την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την καθιέρωση της Κεντρικής Μακεδονίας ως ιδανικού δωδεκάμηνου τουριστικού προορισμού» δήλωσε σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *