Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Με αισιοδοξία ο ΓΑΣ Έδεσσας στη νέα χρονιά

Με αισιοδοξία και πίστη αντιμετωπίζει ο ΓΑΣ Έδεσσας την νέα χρονιά. Μπαίνοντας στον 4ο χρόνο λειτουργία του ο σύλλογος καταφέρνει να βελτιώνεται συνέχεια και σταδιακά να «χτίζει» τις βάσεις που απαιτούνται, ώστε σύντομα να αρχίσει να «παράγει» αθλητές για να στελεχώνει τις ομάδες του, αλλά και να καταξιωθεί στην συνείδηση των φιλάθλων της πόλης μας. 

Έχοντας την τύχη να διαθέτει δύο εξαιρετικά καταρτισμένους προπονητές, τον Γιώργο Σταυρόπουλο και τον Γιάννη Μπιτέρνα, αλλά και ένα team από παλαιούς και νέους αθλητές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην προπονητική, Άκη Αργυρό, Γιώργο Γάτσο και Γιώργο Τσολάκη, μπορεί να ελπίζει ότι τα επόμενα χρόνια μέσα από την σκληρή και συστηματική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν να έρθουν. 

Η ανδρική ομάδα του ΓΑΣ μετά το τέλος του 1ου γύρου του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., βρίσκεται στην δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο στην επόμενη κατηγορία, έχοντας πετύχει οκτώ νίκες και δύο ήττες. Μπαίνοντας στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος και έχοντας στην έδρα της τα παιχνίδια με τους βασικούς αντιπάλους για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών, τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας και τον Πλαταμώνα, αισιοδοξεί ότι ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός. 

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ομάδα είναι οι αντίξοες προπονητικές συνθήκες. Δυστυχώς στην αρχή της χρόνιας δεν εισακούστηκε από την αρμόδια Αντιδημαρχία του Δήμου Έδεσσας το αίτημα του συλλόγου για τις προπονητικές ώρες. Έτσι η ομάδα αυτή την στιγμή κάνει μόνο μία προπόνηση στο ΔΑΚ της πόλης μας που αποτελεί και την φυσική έδρα της ομάδας και προσπαθεί να συμπληρώσει τις υπόλοιπες προπονήσεις στο γυμναστήριο του ΕΠΑΛ. Όμως οι συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο γήπεδο τις βραδινές ώρες που γίνονται οι προπονήσεις είναι ιδιαίτερα αντίξοες ( παγωνιά, ελλιπής φωτισμός, μη ύπαρξη αποδυτηρίων κ.α.), γεγονός που δυσκολεύει σε σχεδόν απαγορευτικό βαθμό την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Ευχόμαστε και ελπίζουμε την επόμενη αθλητική χρόνια η ομάδα μας και οι αθλητές της, να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερο σεβασμό από την αρμόδια δημοτική αρχή. 



Το παιδικό τμήμα του συλλόγου στην παρθενική του εμφάνιση στο παιδικό πρωτάθλημα, σε δώδεκα αγώνες έχει μία νίκη και έντεκα ήττες, «πληρώνοντας» το γεγονός ότι η ομάδα αποτελείται από παίκτες που ηλικιακά είναι πολύ μικρότεροι από την ηλικία που απαιτείται, καθώς ως νέα ομάδα οφείλει να κάνει υπομονή ώστε οι παραπάνω παίκτες της να μεγαλώσουν. Σταδιακά όμως οι παίκτες του παιδικού αφομοιώνουν τις γνώσεις που τους μεταφέρει ο κόουτς Γιάννης Μπιτέρνας, ελπίζοντας σύντομα αθλητές του παιδικού να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. 

Η Ακαδημία του συλλόγου που αριθμεί περίπου πενήντα παιδιά συνεχίζει την προσπάθεια της να μεταδώσει σωστά τα βασικά του μπάσκετ στους νεαρούς αθλητές, μέσα από ένα πρόγραμμα προπονήσεων και εκδηλώσεων, που σας στόχο έχει να φτιάξει όχι μόνο σωστούς αθλητές αλλά και σωστούς ανθρώπους. 

Το Σάββατο 10-1-2015 η ανδρική ομάδα του ΓΑΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Φίλιππου Ν. Πέλλας με στόχο να ξεκινήσει με νίκη τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος. 

Την Κυριακή 11-1-2015 η παιδική ομάδα του ΓΑΣ αντιμετωπίζει εντός έδρας στις 10:00 την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας στο ΔΑΚ.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *