Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 9/9 τα Ζώδια!


Γενικά
Ο Πλούτωνας επισημαίνει ότι στη ζωή σου κλείνει ένας ακόμη κύκλος και δεν υπάρχει κανένας λόγος να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που δεν σε αφορούν πια! Αντίθετα, αν χρειαστεί, μην διαστάσεις να ξεκινήσεις από το μηδέν, αφού όλα θα πάνε καλύτερα από όσο υπολόγιζες. Μπορείς ακόμη να ψάξεις τις κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης.

Ερωτικά
Όσο δυσάρεστες κι αν είναι κάποιες εξελίξεις, στην ουσία σε απελευθερώνουν και σου ανοίγουν νέους δρόμους. Πάψε λοιπόν κι εσύ να έχεις εμμονές με πρόσωπα ή καταστάσεις και δες πως μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται.


Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα επισημαίνει ότι στην δουλειά σου συμβαίνουν πολλά που χρήζουν διερεύνησης. Οι προθέσεις κάποιων μπορεί να μην είναι και τόσο «καθαρές» ίσως μάλιστα κάποιες καταστάσεις να είναι κατασκευασμένες ή «στημένες». Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από βλάβες ή ζημιές στον τεχνικό σου εξοπλισμό.

Ερωτικά
Η καλή σου προαίρεση μπορεί να σε κάνει εύκολο θύμα ενός προσώπου που το μόνο που σκέφτεται είναι η δική του καλοπέραση, σε βάρος μάλιστα της ψυχικής σου ηρεμίας. Αν πάντως πετύχει τον στόχο του, θα έχεις κι εσύ τις ευθύνες σου.


Γενικά
Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να αποδειχθεί πιο σύνθετο από όσο σου φαινόταν αρχικά, αφού εμπλέκονται παράγοντες και συμφέροντα που έχουν τα δικά τους σχέδια. Σε περίπτωση πάντως που διαπιστώσεις ότι δημιουργείται ένα αδιέξοδο, ο Πλούτωνας σου επισημαίνει να μην επιμείνεις, ούτε βέβαια είναι σκόπιμο να υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό.

Ερωτικά
Η περιέργειά σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που παρ' όλη την ευφυΐα σου δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα. Μερικές φορές είναι καλύτερα να «δραπετεύεις», παρά να διαπραγματεύεσαι κάτι που τελικά είναι προαποφασισμένο.


Γενικά
Ένα αδιέξοδο που μπορεί να προκύψει είτε σε μια συνεργασία, είτε σε ένα οικογενειακό θέμα, σε καλεί να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση. Παράλληλα βέβαια μπορεί να μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει αλλά ό, τι κι αν σου φέρει ο Πλούτωνας, να θυμάσαι ότι η ζωή προχωρά μπροστά και δεν έχει νόημα να μένεις «κολλημένος/η» στο παρελθόν.

Ερωτικά
Αν δεν έχεις πειστεί ακόμη για το μάταιο μιας κατάστασης, ίσως το σύμπαν σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια οριστική εικόνα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να εγκαταλείπεις μια προοπτική στην οποία πίστεψες αλλά μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά.


Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ενδέχεται να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, γι' αυτό σε συμφέρει να αποφύγεις τα πολλά-πολλά, ρίχνοντας το βάρος σε πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες, όπως είναι για παράδειγμα το διάβασμα και η έρευνα. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις ή να ακούσεις κάτι που δεν είναι ευχάριστο αλλά καίριο!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου εξακολουθούν να σε βασανίζουν με έντονα συναισθήματα και καταστάσεις που μπορεί να αλλάζουν μέρα με την μέρα. Και το καλύτερο για την ώρα είναι να ζήσεις το σήμερα, χωρίς προσδοκίες για το αύριο.


Γενικά
Το ενδιαφέρον σου για ένα οικονομικό ζήτημα θα πρέπει απαραιτήτως να συνδυαστεί και με την βούλησή σου να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά αθώα πρόταση, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να πέσεις σε μια καλοστημένη παγίδα. Ακόμη, αν ο Πλούτωνας σε φέρει προ τετελεσμένων, κλείσε την υπόθεση, αποδεχόμενος/η την πραγματικότητα.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε ανοδική πορεία κι έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι δικαιούσαι κάτι πολύ καλύτερο στην προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε όμως γιατί στην παρούσα φάση η λάμψη σου έλκει και... όντα που δεν έχουν τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σου.



Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να μεσολαβήσεις ώστε να λυθεί μια περίπλοκη υπόθεση, πρόσεξε όμως μήπως τελικά θεωρηθείς υπεύθυνος/η για το ίδιο το πρόβλημα! Παράλληλα όμως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ψάξεις και να ανακαλύψεις κάποια κρυμμένα πράγματα ή μυστικά που μπορεί να σχετίζονται είτε με το σπίτι σου, είτε με την οικογένειά σου.

Ερωτικά
Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν δείχνει να ανταποκρίνεται, την ίδια στιγμή που σου προσφέρεται «στο πιάτο» μια άλλη επιλογή. Και για την ώρα δεν έχει νόημα να πας κόντρα στον Ουρανό, που ίσως... γνωρίζει κάτι περισσότερο από σένα!


Γενικά
Αν για κάποιους άλλους ο Πλούτωνας είναι ένα φόβητρο, για σένα δεν είναι παρά ένα χρήσιμο εργαλείο, αφού σε οδηγεί κατ' ευθείαν στον... στόχο! Έτσι λοιπόν μπορείς να ωφεληθείς από έρευνες και αποκαλύψεις ή να σου εκμυστηρευτούν κάτι πολύτιμο. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να υπάρξει μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη σε σχέση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Η προσπάθειά σου να ελέγξεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να στεφθεί με επιτυχία αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι μια σχέση που διέπεται από παιχνίδια εξουσίας και δεν βασίζεται στην αγάπη, δεν έχει και πολύ δρόμο μπροστά της!


Γενικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν τα οικονομικά σου κι είναι σκόπιμο να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Παράλληλα έχε τον νου σου σε ενδεχόμενες «υπόγειες» ενέργειες, που απειλούν τα κεκτημένα σου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ενεργοποιεί συνήθως διάφορους «καλοθελητές» και μάλιστα από εκείνους που θεωρούνται «υπεράνω πάσης υποψίας».

Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, δεν αποκλείεται μάλιστα να συμβαίνουν όλα τα... απίστευτα! Αφήσου λοιπόν στην ροή των γεγονότων χωρίς να «δένεις» τίποτα, αφού αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα κι όλα μπορεί να αλλάξουν.


Γενικά
Φαίνεται ότι στην δουλειά σου υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο και μάλλον «έχουν βγει τα μαχαίρια»! Κάτω από αυτές τις συνθήκες λοιπόν θα καταφέρεις πολύ περισσότερα αν είσαι υποψιασμένος/η αλλά και έτοιμος/η να υπερασπίσεις την θέση σου από υπονομευτικές πρακτικές. Επιπλέον, ο Πλούτωνας σε καλεί να εκμεταλλευτείς την γνωριμία σου με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ερωτικά
Ο κόσμος βέβαια απέχει πολύ από το να είναι «όμορφος, ηθικός κι αγγελικά πλασμένος» κι ίσως σου γίνει μια κρούση ή πρόταση που «ποντάρει» πολλά στα χαμηλότερα ένστικτά σου, με σκοπό –φυσικά- την εκμετάλλευσή σου.


Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο τις πνευματικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, παρά κάποιες άλλες πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες, που μπορεί να μην ευοδωθούν για λόγους που δεν εξαρτώνται από σένα. Ρίξε λοιπόν το βάρος στην δημιουργική σου έκφραση, φροντίζοντας παράλληλα να αποστασιοποιηθείς από κάθε κακία ή ανάλογη πρακτική που μπορεί να σε «λερώσει».

Ερωτικά
Ίσως σου πουν κάποια πράγματα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά το πιθανότερο είναι να πρόκειται για μια συκοφαντία. Μην βιαστείς λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα, αντίθετα θα πρέπει να σε ζώσουν τα φίδια για τον/την «κομιστή»!


Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ενδέχεται να επηρεάσει τις φιλικές σχέσεις σου, πολύ περισσότερο αν υπάρχει και κάποια οικονομική εμπλοκή. Κι αν τύχει να στενοχωρηθείς από αυτά που θα δεις ή θα μάθεις, μπορείς μεν να συγχωρέσεις τον/την ένοχο αλλά από την άλλη πλευρά είναι φανερό ότι δεν μπορείς να έχεις πια την ίδια σχέση μαζί του/της.

Ερωτικά
Ο Δίας σε φέρνει σε επαφή με «κάθε καρυδιάς καρύδι» κι αν δεν προσέξεις τις... παρέες σου, μπορεί να μπλέξεις. Άφησε την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει και μην εξαρτάς την κρίση σου από φαινόμενα που μπορεί να έχουν «στηθεί».



Πηγή: http://www.astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *