Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Απολύθηκε η εικονολήπτρια που επιτέθηκε σε πρόσφυγες στην Ουγγαρία (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι φωτογραφίες από την ουγγρική πόλη Ρότσκε, με μία εικονολήπτρια που καλύπτει τη φυγή προσφύγων μέσω των συνόρων να ξεπερνά τα όρια.

Η εικονολήπτρια Πέτρα Λάζιο εργαζόταν για το ουγγρικό κανάλι N1TV και βρισκόταν με την κάμερά της στο Ρότσκε -στα σύνορα με τη Σερβία- για να καταγράψει εικόνες με πρόσφυγες που περνούν τα σύνορα.

Οι πρόσφυγες σπάνε τον κλοιό των αστυνομικών και αρχίζουν να περνούν τρέχοντας προς την άλλη πλευρά. Ένας από αυτούς, που τρέχει κρατώντας το παιδί του στα χέρια, ξεφεύγει από τους αστυνομικούς, αλλά κάνει το λάθος να περάσει μπροστά από την εικονολήπτρια.

Τότε εκείνη κατεβάζει την κάμερα και βάζει τρικλοποδιά στον πρόσφυγα, ρίχνοντάς τον κάτω μαζί με το παιδί.




Για κακή της τύχη, την Πέτρα εικονογραφούσε κάποιος άλλος εικονολήπτης και όλα καταγράφηκαν.


Νωρίτερα, η ίδια εικονολήπτρια είχε καταγραφεί να κλωτσά και κορίτσι που έτρεχε.

Η εικονολήπτρια απολύθηκε. Ο διευθυντής του ουγγρικού καναλιού χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της «απαράδεκτη». 

Δείτε το βίντεο:






Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *