Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Έναρξη τμήματος στίβου του Φ.Ο.Αριδαίας

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη λειτουργία του, το τμήμα Στίβου του συλλόγου μας, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος με τους γονείς και τους αθλητές ορίστηκε για την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 4.00 μ.μ.

Το έντονο ενδιαφέρον των παιδιών κάθε ηλικίας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, πιο οργανωμένοι και αποτελεσματικοί.


Οι στόχοι του συλλόγου μας, παραμένουν σταθεροί και αναλλοίωτοι στο πέρασμα του χρόνου και είναι:

α. Η διαπαιδαγώγηση των νέων και η εξάπλωση του αθλήματος, σε κάθε γωνιά της επαρχίας μας καθώς και ανεύρεση και αξιοποίηση όλου του αθλητικού δυναμικού της.
β.Σωστή και ευχάριστη εκμάθηση των μυστικών του στίβου, για να επανδρώσουν αργότερα τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου.
γ. Σωστή φυσική και σωματική προετοιμασία των παιδιών, καλλιέργεια σώματος και πνεύματος.
δ. Κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσω του αθλητισμού, για την ομαλή ένταξη των παιδιών στην κοινωνία και την απομάκρυνσή τους από πολλές σύγχρονες παγίδες .

Οι προπονήσεις των τμημάτων κατά κύριο λόγο θα γίνονται στο ανοικτό γήπεδο και στην αίθουσα που διαθέτει.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, για την νέα περίοδο ανέθεσε την ευθύνη της αγωνιστικής λειτουργίας του τμήματος, στην γυμνάστρια-προπονήτρια Μόσχου Βασιλική. Στο έργο της θα έχει την βοήθεια της παλιάς αθλήτριας του συλλόγου μας με παγκόσμιες διακρίσεις, Ναζίρη Δήμητρας.

Υπεύθυνη για τον συντονισμό και την αγωνιστική λειτουργία του τμήματος ανέλαβε η προπονήτρια των μεγάλων επιτυχιών Ζουμή Άννα.

Υπεύθυνος τμήματος: Τσομπανίδης Αθανάσιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *