Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδεία του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο νομό Πέλλας

Την Πέλλα επισκέφθηκε χθες Τρίτη 8/9 ο Βουλευτής Ροδόπης, Πρ. Υπουργός και υπεύθυνος Προεκλογικού αγώνα Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Η περιοδεία του κου Στυλιανίδη ξεκίνησε από τα Γιαννιτσά, όπου συνοδευόμενος από Στελέχη της ΝΟΔΕ Πέλλας, της ΔημΤΟ Πέλλας και υποψ. Βουλευτές της ΝΔ, συναντήθηκε με τους επικεφαλής Αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος, του τμήματος Ασφαλείας και του τμήματος τροχαίας Γιαννιτσών.

Στην συνέχεια περπάτησε στο κέντρο της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κόσμο και να ακούσει προτάσεις και απόψεις. 

Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Παναγιώτη Σαραφούδη και μέλη του Δ.Σ. όπου και άκουσε παρατηρήσεις και προτάσεις για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος την δεδομένη χρονική στιγμή.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας ήταν η βιομηχανική μονάδα μεταποίησης φρούτων και λαχανικών Alterra S.A. στα Γιαννιτσά, η επίσης μεταποιητική Βιομηχανία Lampridis Bros S.A. και η Βιομηχανία συσκευασίας Sulis S.A. στην Σκύδρα. Εκεί ενημερώθηκε για τις παραγωγικές δυνατότητες της περιοχής της Πέλλας και ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των εργοστασίων.



Στη συνέχεια της επίσκεψής του στην Πέλλα ο κος Στυλιανίδης επισκέφθηκε την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πέλλας όπου και ακολούθησε σύσκεψη με τους Προϊστάμενους των υπηρεσιών αλλά και συνδικαλιστών εκπαιδευτικών. Έχοντας διατελέσει στο παρελθόν Υπουργός Παιδείας άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον της εισηγήσεις των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας της Πέλλας.

Στο περιθώριο της σύσκεψης πραγματοποιήθηκε σύντομη συνάντηση με τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου και αμέσως μετά το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Πέλλας και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Ιορδάνη Τσώτσο.

Η περιοδεία του Ευριπίδη Στυλιανίδη έκλεισε με την επιστροφή στα Γιαννιτσά όπου και παρακάθησε σε γεύμα που παρέθεσε η ΝΟΔΕ Πέλλας προς τιμήν του, στο οποίο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Θεοδωρίδη, παρόντες ήταν επίσης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ Θωμάς Βρανάς και ο Τομεάρχης Πέλλας Ιωάννης Ντελλής.



Για την ΝΟΔΕ Πέλλας

Ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Πέλλας

Νικόλαος Θωμαΐδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *