Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Λειτουργία λαϊκής αγοράς Σκύδρας

Με βάση τις ρυθμίσεις της πολιτείας στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων και σε σχέση με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει τα εξής:

Η λαϊκή αγορά της πόλης της Σκύδρας (Σάββατο 16 Μαΐου 2020) θα πραγματοποιηθεί και θα λειτουργήσει με όλα τα είδη και τα προϊόντα της, όμως, σύμφωνα με τα μέτρα και τους κανόνες ασφάλειας που ισχύουν για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού. Προκειμένου να υπάρχει η απαιτούμενη απόσταση μεταξύ των πάγκων θα διατεθεί και η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, (ο δρόμος της κεντρικής πύλης εισόδου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο).

Για κάθε σχετική πληροφορία ή επεξήγηση είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταματέλλος (τηλ. επικοινωνίας: σταθερό 2381351807, κινητό 6980414545) κι ο Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιγνάτης Καραπαναγιώτης (τηλ. επικοινωνίας: σταθερό 2381351886, κινητό 6977946294).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *