Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Πρόστιμα για τις παράνομες παροχές ύδρευσης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι, καταγγέλθηκαν περιπτώσεις όπου πολίτες του Δήμου Αλμωπίας αρδεύουν τα αγροτεμάχια τους μέσω παράνομων παροχών συνδεδεμένων απ’ ευθείας από το δίκτυο ύδρευσης.

Ενημερώνουμε όλους τους καταναλωτές ότι, η παραπάνω πράξη είναι παράνομη και οι παραβάτες τιμωρούνται αυστηρά.

Η υπηρεσία δίνει στην διάθεση σας προθεσμία έως 25 Μαΐου, ώστε να απομονώσετε την παροχή σας αλλιώς από τις 26 Μαΐου και έπειτα, θα προχωρήσει η τεχνική υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας σε ελέγχους.

Οι παραβάτες θα τιμωρηθούν με πρόστιμο και τις ανάλογες ποινικές κυρώσεις βάσει του άρθρου 22, παράγραφος 6 του Εσωτερικού Κανονισμού Δικτύου Ύδρευσης- Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.

Είναι απαραίτητο να γίνει κατανοητό ότι, τέτοιες πράξεις δεν πρέπει να γίνονται διότι με αυτό τον τρόπο λειτουργούν εις βάρος όλων των καταναλωτών που χρησιμοποιούν το νερό ως πόσιμο.

Σας ευχαριστούμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23840-24590
e-mail: deyaalmopias1@gmail.com


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *