Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Θεσσαλονίκη: Δυναμική παρουσία της Αλμωπίας μας στη συγκέντρωση των Ποντίων στην Πλατεία Αριστοτέλους [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Την Δευτέρα (9-11) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Πλατεία Αριστοτέλους η μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος. Το παρόν έδωσε φυσικά και η Αλμωπία μας, με τα μέλη του Δ.Δ. Τσακώνων να στέλνουν το δικό τους μήνυμα κόντρα στον αρνητή του Εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας και το Υπουργείο Παιδείας.





"ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΠΑΡΩΝ ΠΑΝΤΟΥ!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 9-11-15"






Το κάλεσμα από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος:


"Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος συνεχίζει δυναμικά σε μια μεγάλη δυνατή κινητοποίηση προκειμένου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα από τον Ποντιακό Ελληνισμό την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 16:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη.

Μια μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις πρόσφατες υβριστικές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας αλλά και την γενικότερη στάση της Κυβέρνησης σε θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Επειδή, η παραμονή του Αρνητή του χειρότερου Εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας, στο Υπουργείο Παιδείας προσβάλλει την ιστορική αλήθεια. Επειδή, η ύπουλη επέμβαση στην παιδεία θανατώνει την μνήμη του μέλλοντος. Επειδή, οι νομοθετικές παλινωδίες στο θέμα των συντάξεων εμπαίζουν τους υπερήλικες ομογενείς.

Επειδή, πλέον, οι προθέσεις τους δεν κρύβονται, η απάντηση του Ποντιακού Ελληνισμού θα είναι άμεση και έντονη.

Όλοι μαζί ο κόσμος, τα σωματεία με τα λάβαρα, οι προσφυγικοί σύλλογοι θα είμαστε εκεί δυναμικά στον αγώνα!".
 
 
 
 
 
ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *