Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Αλμωπία: Ανακοίνωση πρώτων υποψηφίων παράταξης "Εδώ Ζούμε"

Ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, επικεφαλής του συνδυασμού "Εδώ Ζούμε" έχει την τιμή να ανακοινώσει τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.

Ερευνα: Ασφαλές και απαραίτητο στα παιδιά το τριπλό εμβόλιο ιλαράς - παρωτίτιδας-ερυθράς

Τα παιδιά που κάνουν το τριπλό εμβόλιο ιλαράς-παρωτίτιδας-ερυθράς (MMR), δεν αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο αυτισμού, κάτι που ισχύει ακόμη και για όσα παιδιά μερικές φορές θεωρούνται υψηλού κινδύνου για κάτι τέτοιο.

Χορηγιών συνέχεια… για το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Η Βιομηχανία Αλεύρων Μύλοι Παπαφίλη με έδρα την Κόρινθο ευγενικά προσέφερε σημαντικές ποσότητες διαφόρων τύπων αλεύρων για τις ανάγκες τριών Τμημάτων του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Chef-Αρτοζαχαροπλάστες).

Ταξίδι στο χρόνο..

Ταξίδι στο χρόνο στο χωριό θεοδωράκι Αλμωπίας. Στην είσοδο του χωριού η βόλτα των κατοίκων ήταν σημείο αναφοράς και στο κέντρο και για έξοδο. Ανέμελοι και απλοί κάτοικοι σε ανθρώπινα χρόνια στην ορεινή κοινωνία του χωριού θεοδωράκι Πέλλας στο όρος Πάικο.

Θρίαμβος του ΔΙΕΚ Έδεσσας στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής

Σάρωσαν τα μετάλλια οι ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΕΣ (CHEF) του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης που διεξήχθει 1 με 4 Μαρτίου στη HELEXPO-ΔΕΘ Θεσσαλονίκη. 

Προκαλούν οι Σκοπιανοί: Διαφημίζουν «μακεδονικά» κρασιά 2.000 ετών!

Σε κατάφωρη παραβίαση των όσων προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών προβαίνουν, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, οι Σκοπιανοί, καπηλευόμενοι, όχι μόνο την ελληνική Ιστορία αλλά και τα εμπορικά σήματα που αφορούν στον όρο «Μακεδονία».

Αγρότης εντόπισε μαρμάρινη κεφαλή αγάλματος στην Κωνσταντία Αριδαίας

Μαρμάρινη κεφαλή αρχαίου αγάλματος εντόπισε ένας 79χρονος αγρότης..

Ο Δημήτρης Γιάννου εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου ανακοίνωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *