Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ: Κανονικά στο πρωτάθλημα της Superleague 2


Στην επιτροπή Εφέσεων προσέφυγε η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ για να ανατρέψει την απόφαση της αθλητικής δικαστού για αποκλεισμό του από το πρωτάθλημα της Superleague 2.

21η Λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Εθελοντών, Αιμοπεταλιοδοτών, Αιμοδοτών και Δωρητών Μυελού των Οστών "Προσφορά Ζωής" στην Αριδαία


Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή αφής της 21ης Λαμπαδηδρομίας του Συλλόγου Εθελοντών, Αιμοπεταλιοδοτών, Αιμοδοτών και Δωρητών Μυελού των Οστών ‘Προσφορά Ζωής’ σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας.

Πετρέλαιο θέρμανσης: «Καίει» η τιμή του, στο 1,5 ευρώ - Τι αλλάζει στο επίδομα


Οι αποφάσεις των διυλιστηρίων και λοιπών εμπλεκόμενων στην διακίνηση των καυσίμων για την εμπορική τους πολιτική ως προς την χορήγηση ή μη εκπτώσεων στο πετρέλαιο θέρμανσης και φυσικά η διακύμανση των διεθνών τιμών και ισοτιμιών είναι οι παράγοντες που θα προσδιορίσουν την τιμή του καυσίμου κατά την έναρξη της περιόδου θέρμανσης, στα μέσα Οκτωβρίου.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης


Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης με ποσοστό 56,68% και 54461 ψήφους έναντι 43,31% και 43139 ψήφους της Έφης Αχτσιόγλου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *