Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Πανελλαδικές: Από σήµερα οι αιτήσεις

Οσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι προκειµένου να µη θέσουν σε κίνδυνο την παρουσία τους στις εξετάσεις

Παράσταση "Η θεία από το Σικάγο" από τους μαθητές του ΓΕΛ και 2ου Γυμνασίου Αριδαίας

Tο ΓΕΛ Αριδαίας σας προσκαλεί στην παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε "Η θεία από το Σικάγο" στην Αριδαία το ερχόμενο διήμερο Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Μαρτίου στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στις 8:30 μ.μ. Παίζει η θεατρική ομάδα "γειτονιά" (αποτελούμενη από μαθητές του ΓΕΛ Αριδαίας και του 2ου γυμνασίου) σκοπός της παράστασης είναι η συγκέντρωση του ποσού για την εξόφληση του απινιδωτή και του αντίστοιχου φαρμακευτικού υλικού
Κράτηση θέσεων στο τηλ 6974707901 23847-73130 (από 5-10 μμ)

Ο Διευθυντής
Χρήστος Ρίζος

Στα σκαριά σχέδιο «εκδίωξης» των παλιών ντίζελ αυτοκινήτων

Αντιμέτωποι με πρόστιμα και απαγορεύσεις φαίνεται πως θα βρεθούν οι κάτοχοι Euro 4 diesel και παλαιότερων που κυκλοφορούν παράνομα σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

Επιστολή προς τους γονείς: τα παιδιά μας κινδυνεύουν από τα νέα «Θρησκευτικά»

Επιστολή προς τους γονείς: τα παιδιά μας κινδυνεύουν από τα νέα «Θρησκευτικά»! 

Αφιέρωμα: Οι πρώτες εκλογές του Δήμου Αθηναίων το 1835

Οι πρώτες κάλπες στην Αθήνα για την ανάδειξη των τοπικών αρχόντων στήθηκαν από τις 15 έως τις 20 Μαρτίου του 1835. Τότε η πόλη αριθμούσε λίγα σπίτια -τα περισσότερα κατεστραμμένα- σε έκταση 90 εκταρίων γύρω από την Ακρόπολη, και ο πληθυσμός της δεν ξεπερνούσε τους 14.000 κατοίκους.

Παρακάθ κι ένα ευχαριστήριο μήνυμα από την Εύξεινος Λέσχη ΑλμωπίαςΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας ευχαριστεί θερμά όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για την αδιάκοπη και συνεχή στήριξη που παρέχουν στον σύλλογο μας όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που πραγματοποιούν !!!

Εκλογές 2019: Θα ψηφίσουμε σε δύο εκλογικά τμήματα για ευρωβουλή - αυτοδιοίκηση

Αλλαγές στον τρόπο ψηφοφορίας στις εκλογές του Μαΐου 2019, προβλέπουν οι τροπολογίες που κατέθεσε το υπουργείο Εσωτερικών το βράδυ της Δευτέρας

Μ.Χ.Σ. Προμάχων: Ακυρώνονται οι χορευτικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου σε ένδειξη πένθους

Ο Μ.Χ.Σ. Προμάχων "Οι Πρόμαχοι" ΔΕΝ θα πραγματοποιήσει χορευτικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου σε ένδειξη πένθους.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *