
IALMOPIA LIVE: Στην τελετή έναρξης του Aridaia Cup 2019 [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]
Βίντεο - φωτογραφίες μέσα από την κάμερα του ialmopia
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο πρόεδρος του ΦΟ Αριδαίας Γιώργος Αποστολίδης αποκλειστικά στο ialmopia.gr
Επιμέλεια - Συνέντευξη: Τάσος Καλαϊτζής
IALMOPIA LIVE: "Φωτιά" στη σκηνή του 8ου Φεστιβάλ Πόζαρ 2019 [ΒΙΝΤΕΟ]
Βίντεο μέσα από την κάμερα του ialmopia
IALMOPIA LIVE: Αναβίωση παραδοσιακού γάμου από τον Λ.Ο. ΑΛΜΩΠΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]
Βίντεο - φωτογραφίες μέσα από την κάμερα του ialmopia




Κυριακή 21 Ιουνίου 2015
Καθαρισμός του Δ.Α.Κ.Αριδαίας από το Φ.Ο.Α! (pics)
Στον εθελοντικό καθαρισμό ολόκληρου του εσωτερικού χώρου του Δ.ΑΚ.Α προχώρησε το τμήμα μπάσκετ του Φ.Ο.Αριδαίας εν ’όψη του Summer Camp που θα ξεκινήσει αύριο Δευτέρα στις 6μ.μ.
Το κλειστό έχει αφεθεί στην τύχη του εδώ και πολλά χρόνια χωρίς απολύτως κανένας δήμαρχος να νοιάζεται για αυτό. Τα τελευταία 2 χρόνια με πρωτοβουλίες της διοίκησης του σωματείου γίνεται μια προσπάθεια συντήρησης και αναβάθμισης των εσωτερικών χώρων. Μεγάλο παράδειγμα τα 2 αποδυτήρια που πλέον θεωρούνται από τα καλύτερα της κατηγορίας.
Πέρα όμως από τα αποδυτήρια σήμερα το πρωί είχαν ραντεβού διοίκηση και παίχτες. Σήκωσαν τα μανίκια και έπιασαν δουλειά για να κατορθώσουν το ακατόρθωτο. Να καθαρίσουν όλους τους χώρους του γηπέδου και της εξέδρας.. Οι χώροι που καθαρίστηκαν ίσως να έχουν να καθαριστούν από όταν και χτίστηκε το γήπεδο! 5 ώρες διήρκεσε ο καθαρισμός και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!
Δείτε το φωτορεπορτάζ του blog μας:
ialmopia.gr
Νέα Galaxy J5 και J7 από τη Samsung (pics)
Δύο νέες mid-range συσκευές παρουσίασε η Samsung. Το Galaxy J5 με οθόνη 5 ιντσών 720p, τον 64-bit Snapdragon 410 επεξεργαστή και την Adreno 306 GPU στα γραφικά. Η μπαταρία είναι
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)