Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

IALMOPIA LIVE: Στο 20ο Ποντιακό Πανοϋρ της Ευξείνου Λέσχης Αριδαίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε φέτος το επετειακό 20ο Ποντιακό Πανοϋρ της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας 2019. Το βράδυ της Τρίτης (9/7)  στο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας η Ευξεινος Λεσχη Αριδαιας μας παρουσίασε μια ποντιακή βραδιά γεμάτη γλέντι, τραγούδι και χορό.

Ολο τo σχέδιο Μητσοτάκη για τις μειώσεις φόρων - Τι θα κάνει με ΕΝΦΙΑ, φορολογικούς συντελεστές, 120 δόσεις

Ετοιμο είναι το σχέδιο Μητσοτάκη για την οικονομία, με παρεμβάσεις για μειώσεις φόρων, ισχυρή ανάπτυξη με περισσότερες και καλύτερες δουλειές.

Αυτές είναι οι τροφές που "διαλύουν" την χοληστερίνη

Δεν είναι μυστικό ότι ορισμένες τροφές μπορεί να σας βοηθήσουν να μειώσετε τα επίπεδα της “κακής” (LDL) χοληστερόλης, η οποία προκαλεί συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες και οδηγεί σε καρδιακή νόσο, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Αναδρομές: Οι διωγμοί των Ελλήνων στην Κύπρο το 1821

Μετά την έκρηξη της Ελληνικής Επανάστασης στις 25 Μαρτίου 1821, οι Τούρκοι έλαβαν προληπτικά μέτρα στις περιοχές της Οθωμανικής Αυτοκρατορία, όπου κατοικούσαν ελληνικοί πληθυσμοί και δεν είχαν επαναστατήσει. Από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο εκδηλώθηκαν διωγμοί σε περιοχές της Μικράς Ασίας (Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Κυδωνίες και Έφεσος) και της Κύπρου, που αποσκοπούσαν στην τρομοκράτηση των ραγιάδων και την εξόντωση των ηγετών τους.

Λουτρά Πόζαρ: Μια λουτρόπολη γεμάτη ζωή όλο τον χρόνο [ΒΙΝΤΕΟ]

Μπορεί τα ιαματικά λουτρά να είχαν συνδεθεί στο παρελθόν με μεγαλύτερες ηλικίες και αποκλειστικά με τον ιατρικό τουρισμό, αλλά σήμερα όλο και περισσότεροι νέοι επιζητούν την ευεξία και τη χαλάρωση που προσφέρουν οι συγκεκριμένες πηγές, πόσο μάλιστα όταν συνδυάζονται με εκδηλώσεις.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή 12,7 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους

Oι πληρωμές αφορούν τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *