Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Καλή χρονιά & ευτυχισμένο το 2016 από το ialmopia.gr!Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!

Οι καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς

Συγκλονιστικά κλικ από τον φακό του Reuters

Τέλος από την Δόξα ο Μιχάλης Μαυρίδης

Παρελθόν αποτελεί για την Δόξα Εξαπλατάνου ο προπονητής της Μιχάλης Μαυρίδης.

Οι βασικές διαφορές αντρών και γυναικών

Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι!

"Ανήσυχα Μολύβια". Σχολική εφημερίδα από το Δημοτικό Σχολείο Άρνισσας

Μια πολύ καλή και αξιόλογη και αξιέπαινη δημιουργική δραστηριότητα έχουν ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Άρνισσας, με την βοήθεια των δασκάλων του σχολείου. Εκδίδουν την εφημερίδα «ΑΝΗΣΥΧΑ ΜΟΛΥΒΙΑ» ο τίτλος μιας 16σέλιδης σχολικής εφημερίδας από τους μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων του δημοτικού σχολείου.

Αφιέρωμα: Πρωτοχρονιά. Πότε αποφασίστηκε να αλλάζει το Γενάρη και ποιος ήταν ο Ιανός

Γιατί η πρωτοχρονιά έπεφτε Μάρτιο, φθινόπωρο ή ακόμη και τα Χριστούγεννα; Πότε αποφασίστηκε να αλλάζει η χρονιά το Γενάρη και ποιος ήταν ο Ιανός, που έδωσε το όνομά του στον πρώτο μήνα της χρονιάς

IALMOPIA LIVE: Στην "5η Σούρβα" των Προμάχων [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 5η "ΣΟΥΡΒΑ" των Προμάχων. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Μ.Χ.Σ. "ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ" διοργάνωσαν με πολύ μεγάλη επιτυχία και σε συνεργασία με τους κατοίκους του χωριού το παραδοσιακό άναμμα της φωτιάς "ΣΟΥΡΒΑ" στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Παράξενα έθιμα Πρωτοχρονιάς από όλο τον κόσμο

Τα ροζ εσώρουχα, τα σταφύλια και αρκετά ακόμη...

Καϊμακτσαλάν: Ο... καθ' ημάς βόρας

Χρειάζεται τύχη να σταθεί κάποιος σε μία από τις κορυφές του Βόρα(Καϊμακτσαλάν)και να ατενίσει τη γύρω περιοχή χωρίς ομίχλη. Κάτω από το συνήθως χιονισμένο τοπίο του βουνού η λίμνη Βεγορίτιδα και οι γραφικοί παραλίμνιοι οικισμοί της, ο υδροβιότοπς του Άγρα με την πλούσια ορνιθοπανίδα, τα ανεμόπτερα της αερολέσχης, που ίπτανται αθόρυβα στις πλαγιές μαζί με τα χρωματιστά παραπέντε. Με λίγη περισσότερη προσπάθεια, φαντάζετε στην πλευρά της Αλμωπίας τα θερμά νερά των λουτρών Πόζαρ που αχνίζουν στο κρύο και τις εξάμετρες σάρισες των Μακεδόνων του Αλεξάνδρου από το βαθύ πράσινο του Μαύρου Δάσους.

Χιόνια στην Αλμωπία: Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους δημότες του ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα με τον μηχανισμό της πολιτικής του προστασίας, να αντιμετωπίσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχει προβλέψει η ΕΜΥ.

Ήδη, χιονίζει τόσο στην πόλη της Αριδαίας, όσο και στις περισσότερες Τοπικές Κοινότητες και σε περίπτωση που το απαιτήσουν οι καιρικές συνθήκες είμαστε έτοιμοι να καθαρίσουμε και να ανοίξουμε τους δρόμους.

Τέλος, καλούμε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους λόγω της ολισθηρότητας και εφιστούμε την προσοχή στους αγρότες και κτηνοτρόφους μας και σε όλους όσους εκτίθενται στα καιρικά φαινόμενα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *