Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Έναρξη της προετοιμασίας του Αλμωπού Αριδαίας

Η Διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της ομάδας ότι η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο ορίστηκε η Δευτέρα 25 Ιουλίου και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.
 
Παράλληλα τις αμέσως επόμενες ημέρες ολοκληρώνονται οι ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην προσπάθεια της κρίσιμης προηγούμενης χρονιάς και ταυτόχρονα προχωρούν οι συζητήσεις που αφορούν την ενίσχυση της ομάδας με βάση τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τέλος κρίνοντας χρήσιμο ότι η διαδικασία της ανίχνευσης ταλέντων είναι πιθανό να αναδείξει νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστές που έχουν τα προσόντα και την διάθεση να ενταχθούν στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αλμωπού και να εργασθούν και να προσφέρουν σ΄ αυτήν ,κάνουμε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθούν γι΄αυτό το σκοπό δοκιμαστικές προπονήσεις την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 20,21 και 22 Ιουλίου στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Τεχνικό Διευθυντή ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (6945.391.762)

Agrofest: Το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων και Αγροτικών Μηχανημάτων Δυτικής Μακεδονίας ετοιμάζεται στα Σέρβια!

Μία μεγάλη διοργάνωση με επίκεντρο τον πρωτογενή τομέα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στα Σέρβια της Κοζάνης με σύνθημα: 
 
Δουλειά, Καινοτομία, Εξωστρέφεια. Το Agrofest, το 1 ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων και Αγροτικών Μηχανημάτων Δυτικής Μακεδονίας πρόκειται να είναι ένα σημείο αναφοράς για την αγροτική παραγωγή, που ήρθε για να μείνει. Διοργανώνεται από τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Επιμελητήριο ΠΕ Κοζάνης με την υποστήριξη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας. 
 
Ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού, κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος με μήνυμα του σε παραγωγούς και μεταποιητές έχει τονίσει την ανάγκη ενίσχυσης της παραγωγικής κουλτούρας και την ανάδειξη του συνόλου των σημαντικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων των παραδοσιακών προϊόντων. Έδωσε το στίγμα του φεστιβάλ, ανακοινώνοντας πως η Δημοτική Αρχή επιχειρεί να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την υποστήριξη της αγροτικής παραγωγής και την ανάδειξη των αγροτικών προϊόντων, του φυσικού περιβάλλοντος και των επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα. Το AgroFest, το 1o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων και Αγροτικών Μηχανημάτων Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί 27-31 Ιουλίου 2016 στο Καμμένο (Τούρκικο) Σχολείο Σερβίων. Καλούνται παραγωγοί, μεταποιητές και έμποροι, να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα αγροτικό φεστιβάλ υψηλών προδιαγραφών, με επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, το οποίο θα αποτελέσει σημείο συνάντησης μεταποιητών, εμπόρων, κατασκευαστών μηχανημάτων, επιχειρηματικών συμβούλων, και ανθρώπων της αγοράς. 
 
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με την αγροτική επιχειρηματικότητα, τη μεταποίηση, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό. Ενδεικτικά αναφέρεται πως η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα LEADER, ενώ ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ/ΠΔΜ κ. Θοδωρής Σιόγκας, θα πραγματοποιήσει εισήγηση με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα: “STARTUP ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2020”. Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων συνεχίζει να διαμορφώνεται. Ήδη, το μεγαλύτερο μέρος του εκθεσιακού χώρου έχει καλυφθεί, ενώ η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή παραγωγών στο φεστιβάλ έχει ξεκινήσει. Πληροφορίες για συμμετοχές στο φεστιβάλ, δίνονται από την κ. Σοφοκλή Μποτονάκη ( Τηλ. 6909909500) και το Δήμο Σερβίων Βελβεντού (Τηλ. 24643 50122).

Ικαρος Έδεσσας: Σάρωσε με χρυσά μετάλλια στο Βόλλευ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η αγωνιστική χρονιά 2015-2016 στο βόλλεϋ ανήκει στον ΙΚΑΡΟ Έδεσσας και αυτό δικαιωματικά. Στην Κεντροδυτική Μακεδονία κατάφερε επάξια να τερματίσει στην 1η θέση στα πρωταθλήματα στις κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων και μάλιστα αήττητοι χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ σε όλους τους αγώνες με τις αντίπαλες ομάδες. Επίσης η ομάδα Ανδρών κατέκτησε το κύπελο της Κεντροδυτικής Μακεδονίας (EΣΠΕΜ) και κατατάχθηκε στην 3η θέση στην κατηγορία.
Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 το απόγευμα σε κεντρικό κατάστημα στην Έδεσσα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου όπου και έγιναν οι απονομές των κυπέλλων, χρυσών μεταλλίων και διπλωμάτων από τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτριο στον Πρόεδρο του Συλλόγου Φωτιάδη Γιώργο στον Γεν.Γραμ/τέα Βασίλη Σεραφείμ, στον προπονητή των ομάδων Νίκο Ρέτζιο και στους παίκτες των ομάδων. Ο Δήμαρχος συνεχάρη όλους τους παίκτες που απαρτίζουν τις ομάδες του Ίκαρου και την Διοίκηση για αυτές τις διακρίσεις, οι οποίες τιμούν την Έδεσσα και ευχήθηκε για την νέα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΣ ΄Ικαρος να συνεχίσει δυναμικά με πρωτιές. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης και γονείς των παικτών του Ίκαρου.

Συναγερμός! Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα αν δεν εκδώσει τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς

Κλιμακώνεται η πίεση που ασκεί η Άγκυρα στην Αθήνα για την έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών που προσγειώθηκαν με πολεμικό ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο (16/07), μία ημέρα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Τούρκος πρεσβευτής Κερίμ Ουράς σήμερα, τόνισε, υψώνοντας τους τόνους, πως «δεν θα βοηθήσει τις διμερείς σχέσεις η μη επιστροφή των στρατιωτικών στην Τουρκία». Μάλιστα, συνέχισε, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την πίεση, υποστηρίζοντας ότι η Αθήνα δεν έπρεπε να είχε δώσει καν άδεια για να προσγειωθεί το ελικόπτερο με τους 8 στρατιωτικούς, παραβλέποντας το γεγονός ότι η χώρα μας δεν είχε επιλογή από τη στιγμή που είχε δηλωθεί «Mayday», δηλαδή ότι το ελικόπτερο βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο. 
 
Οι στρατιωτικοί μεταφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης στην υπηρεσία ασύλου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πρώτη καταγραφή των στοιχείων τους, στο πλαίσιο της προβλεπόμενης διαδικασίας για την εξέταση από την αρμόδια επιτροπή του αιτήματος χορήγησης πολιτικού ασύλου, το οποίο υπέβαλαν ηλεκτρονικά το βράδυ του Σαββάτου.
 
 
 
 
newsbomb.gr

Λάζαρο Ελευθεριάδη και Παναγιώτη Αβραμίδη ανακοίνωσε ο Αλμωπός Αριδαίας

Την απόκτηση του 19χρονου ΛΑΖΑΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ με καταγωγή από την Υδραία ανακοινώνει ο Αλμωπός Αριδαίας. Ουσιαστικά πρόκειται για την επιστροφή ενός παλιού γνώριμου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως στη μεσαία γραμμή και ανδρώθηκε στην ομάδα του Αλμωπού με την περσινή χρονιά να αποτελεί εξαίρεση αφού αγωνίστηκε στη Θύελλα Φιλώτα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η Διοίκηση τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας και εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Tην συμφωνία με τον 18χρονο μεσοαμυντικό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ανακοινώνει ο Αλμωπός ενός παίκτη που αποτελούσε στόχο αρκετών ομάδων. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αλμωπού ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα της γενέτειρας του τον Μ.Α.Όρμας , ακολούθησε η μεταγραφή του στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ όπου αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 και Κ20 και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και πέρσι συμμετείχε σε αρκετές αποστολές του ΓΗΡΑΙΟΥ. Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Γιάννης Σηφάκης: Θα ξυπνήσει επιτέλους ο αγρότης της Πέλλας;

Η Πέλλα δεν συμμετείχε σε επιχειρησιακό πρόγραμμα 6.000.000 ευρώ δωρεάν διάθεσης ροδακίνων και χυμοποίησης. 
 
Το πήρε σχεδόν όλο η Ημαθία Απολύτως αναγκαία η οργάνωση των αγροτών σε ομάδες παραγωγών. Στο επιχειρησιακό ευρωπαϊκό πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης και χυμοποίησης 10.900 τόνων ροδακίνων,του οποίου η διαχείριση έληξε πριν λίγες μέρες, η Πέλλα δεν διεκδίκησε μερίδιο της πίτας. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 13 ομάδες παραγωγών της Ημαθίας και μία της Πέλλας ( ΟΠ Γιαννιτσών). Αποτέλεσμα η Πέλλα να βγεί έξω από τζίρο περί τα 6.000.000 €. Ιδιαίτερα στην σημερινή συγκυρία των προβλημάτων στην παραγωγή ( λόγω καιρικών φαινομένων όλα τα τελευταία χρόνια) αλλά και των οικονομικών δυσκολιών για τον αγροτικό κόσμο η συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό θα ανακούφιζε την κατάσταση. 
 
Συγκεκριμένα, ενώ οι αγρότες της Πέλλας διέθεταν σε εξευτελιστικές τιμές το προϊόν για χυμοποίηση ( λιγότερο από 5 λεπτά το κιλό) οι Ομάδες Παραγωγών που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα εισέπρατταν 27 λεπτά και με τα διάφορα έξοδα και μεταφορά 47 λεπτά το κιλό. Οι αιτίες και οι δικαιολογίες πολλές. Η διάλυση του συνεταιριστικού κινήματος στο παρελθόν με τις ατασταλίες των συνεταιρισμών και τις παρεμβάσεις και των μεταποιητών με τα στέκια ( που αποτέλειωσαν ότι είχε απομείνει), τα προβλήματα και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε υφιστάμενες ομάδες παραγωγών ( που προσπαθούμε μάταια μέχρι τώρα να επιλύσουμε και να ορθολογικοποιήσουμε) και πολλές άλλες. 
 
Όμως πλέον όλοι βλέπουν ( συμπεριλαμβανομένης της μεταποίησης που είναι ιδιαίτερα αξιόλογη στην Πέλλα και συμβάλει σημαντικά στην διατήρηση της πρώτης θέσης παγκόσμια για το μεταποιημένο προϊόν) ότι το πράγμα δεν πάει ούτε βήμα παραπέρα με αυτή την κατάσταση. Τώρα ξεκινά το πρόγραμμα για φέτος με συνολική ποσότητα περί τις 7000 τόνους. Θα αφήσουμε , σαν Πέλλα, να επαναληφθεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση; Καλώ τον αγροτικό κόσμο της Πέλλας σε συντονισμό και εγρήγορση. Τίθεμαι στην διάθεση του να συμβάλλουμε τα μέγιστα στην εκ νέου οργάνωση του, στην εκπροσώπηση του και στην διεκδίκηση λύσεων που θα φέρουν τον αγρότη της Πέλλας σε πολύ καλύτερη θέση.

Τέλος η 'ασυλία' στη μη έκδοση αποδείξεων και οι 'μαϊμού' ταμειακές

Στην αντεπίθεση στον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής περνά το υπουργείο οικονομικών, επαναφέροντας "αλμυρά" πρόστιμα σε όσους δεν εκδίδουν αποδείξειςΜε τροπολογία που θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής στα καπνικά προϊόντα , το ΥΠΟΙΚ επαναφέρει τις καταργηθείσες σχετικές διατάξεις του κώδικα φορολογικών διαδικασιών και μαζί τα αυτοτελή πρόστιμα για την μη έκδοση αποδείξεων...

Οι διατάξεις αυτές, προέβλεπαν συγκεκριμένα την επιβολή προστίμου 250 ευρώ για κάθε μία μη εκδοθείσα απόδειξη, για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και 500 ευρώ για κάθε μία μη εκδοθείσα απόδειξη σε περίπτωση που ο ελεγχόμενος επιχειρηματίας είχε ΕΠΕ με τζίρο πάνω από 1,5 εκ ευρώ ή ΑΕ. Τα ποσά αναμένεται να αναπροσαρμοστούν στα 100 -150 ευρώ για τις επιχειρήσεις με απλογραφικά βιβλία και στα 250 - 300 ευρώ για τις εταιρίες με διπλογραφικά βιβλία.Με βάση τις ίδιες διατάξεις στην περίπτωση που η αποκρυβείσα αξία συναλλαγής υπερέβαινε τις 5.000 ευρώ επιβαλλόταν πρόστιμο ίσο με το 40% της αξίας αυτής δηλαδή. Τα πρόστιμα αυτά καταργήθηκαν από τα μέσα Οκτωβρίου του 2015, με τις διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 3 του ν. 4337/2015. Με την τροπολογία, θα προβλέπεται ότι όλα αυτά τα πρόστιμα επανέρχονται σε ισχύ πιθανότατα από τον Αύγουστο προσαρμοσμένα ανάλογα και για τις μεγάλης αξίας μη εκδοθείσες αποδείξεις.
Τι καταργείται

Το νέο καθεστώς θα αντικαταστήσει την - σχεδόν πλήρη - ασυλία που προσέφερε το νέο ποινολόγιο της εφορίας που ψηφίστηκε και τέθηκε σε ισχύ από τις 17 Οκτωβρίου του 2015. Οι σχετικές διατάξεις προέβλεπαν την πλήρη κατάργηση των αυτοτελών προστίμων και την αντικατάσταση τους από ένα πρόστιμο που θα αντιστοιχεί στο 50% του αναλογούντα ΦΠΑ της κάθε μιας απόδειξης που δεν είχε εκδοθεί. Μάλιστα οι υπάλληλοι του ΥΠΟΙΚ θα έπρεπε να υπολογίσουν το πρόστιμο την στιγμή που εντόπιζαν την παράβαση χρησιμοποιώντας τα τιμολόγια του επιχειρηματία.

Το αποτέλεσμα είναι γνωστό παρά την αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ από πέρσι τον Ιούλιο τα έσοδα από τον βασικό έμμεσο φόρο έμειναν πρακτικά αμετάβλητα. Το πεντάμηνο Ιανουαρίου Μαΐου η απόκλιση από τους στόχους εσόδων από ΦΠΑ στα πλέον τουριστικά νησιά του Αιγαίου έφτασε τα 59.246.000 εκ ευρώ.

Σε άλλη τροπολογία που θα κατατεθεί στο ίδιο νομοσχέδιο θα προβλέπεται η άμεση διασύνδεση των ταμειακών μηχανών και των λοιπών ηλεκτρονικών φορολογικών μηχανισμών των επιχειρήσεων με τις πληροφοριακές υποδομές της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του υπουργείου Οικονομικών, καθώς επίσης και την υποχρέωση των επιτηδευματιών που δεν έχουν ταμειακές μηχανές ή άλλους φορολογικούς μηχανισμούς να διαβιβάζουν ηλεκτρονικά στην Γ.Γ.Π.Σ. τα δεδομένα των εκδιδόμενων φορολογικών στοιχείων.

Το σύστημα με το οποίο θα γίνεται η ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ των επιχειρήσεων και των φορολογικών αρχών ήταν έτοιμο από το 2011 αλλά βρίσκονταν στο «πάγο». Το θέμα ανακινήθηκε από πέρσι από τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη αλλά και πάλι χάθηκε στην διαδικασία της πρώτης αξιολόγησης

Η τροπολογία αυτή ήταν έτοιμη από τον Ιανουάριο αλλά η κατάθεσή της είχε "παγώσει" με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών και των δανειστών.

Με την τροπολογία θα ορίζεται η διαδικασία αποστολής στοιχείων σε ηλεκτρονική μορφή στοιχείων από τους επιχειρηματίες ακόμη και αν τα παραστατικά που κόβουν για χονδρικές και λιανικές πωλήσεις είναι χειρόγραφα . Μάλιστα ορίζεται ότι για κάθε στοιχείο που δεν αποστέλλεται στην αρμόδια φορολογική αρχή θα επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ .

Το μέτρο θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής με δύο τρόπους :

Ο πρώτος είναι ότι θα μπορέσει να υπάρξει καλύτερη εικόνα για τους τζίρους των επιχειρήσεων ώστε οι αρμόδιες αρχές να μπορούν να ορίζουν καλύτερα στοχευόμενους σε μεμονωμένα νομικά πρόσωπα όταν παρατηρούνται «ύποπτες» αποκλίσεις από χρόνο σε χρόνο αλλά και στα τρίμηνα εντός του ίδιου έτους

Ο δεύτερος είναι ότι θα λάβει τέλος το φαινόμενο των ταμειακών μηχανών μαϊμούδων καθώς κάθε επιχείρηση θα ελέγχεται με βάση τα στοιχεία που θα διαβιβάζει στην ΓΓΠΣ. Αν τα στοιχεία αυτά δεν αντιστοιχούν σε δηλωμένες ταμειακές μηχανές ο υπαίτιος θα περνά από έλεγχο και θα επιβάλλονται πρόστιμα για φοροδιαφυγή.

Δήμος Αλμωπίας: Υλοποιήθηκε το έργο όμβριων υδάτων σε Λαγκαδιά και Ριζοχώρι

Υλοποιήθηκε το έργο που αφορούσε στην συντήρηση και επισκευή δικτύου απορροής όμβριων υδάτων στην Δ.Ε. Εξαπλατάνου. Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις αφορούν στην ακριτική Λαγκαδιά και το Ριζοχώρι. 
 
Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, καθώς με κάθε βροχή δημιουργούνταν πλημμύρες. Το συνολικό κόστος των παραπάνω έργων ανέρχεται σε 8.336 ευρώ τα οποία εξασφαλίστηκαν από το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: Συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα που δίνουν λύση στην καθημερινότητα του δημότη εξασφαλίζοντάς την ποιότητα ζωής που δικαιούται. Μέσα σε ένα εξαιρετικά αρνητικό οικονομικό περιβάλλον, εμείς συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια και βρισκόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας. 
 
Οι παραπάνω παρεμβάσεις ήταν απαίτηση των τοπικών κοινωνιών εδώ και χρόνια. Όσον αφορά στη Λαγκαδιά, δυστυχώς είναι από εκείνα τα χωριά που παραμελήθηκαν ιδιαίτερα τα προηγούμενα χρόνια, γι’ αυτό και η σημερινή Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα με τα προβλήματα που συνάντησε εκεί. Και στο Ριζοχώρι τα προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί ήταν πολλά, όπως και σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου. Κάποια από αυτά τα λύσαμε, ενώ κάποια άλλα τα έχουμε ήδη δρομολογήσει. Σε κάθε περίπτωση είμαστε μια Δημοτική Αρχή με υψηλό το αίσθημα ευθύνης και αυτό το αναγνωρίζουν οι συμπολίτες μας στο σύνολό τους».
 
 

 

Αλμωπός: Ανανέωσε και ο Κοβάτσης!

Στον ΑΛΜΩΠΟ θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο ο 21 έτους μεσοεπιθετικός ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΒΑΤΣΗΣ καθώς η διοίκηση ανακοινώνει την συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο πρώην παίκτης των τμημάτων υποδομής του ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ είχε έρθει στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο και βοήθησε για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου, η διοίκηση του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *