Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΥ

Διαφοροποιημένη διδασκαλία Αγγλικών σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 19/9 τα Ζώδια!


Γενικά
Θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις θέματα που αφορούν στη δουλειά σου κι ίσως

Κέντρο Πληροφορικής E-World Τσουλφάς Γ. Ανέστης

Κέντρο Πληροφορικής E-World


Η πρώτη υπόγεια πυρηνική δοκιμή στη Νεβάδα (Σαν σήμερα 19/9)

1970Κραυγάζοντας «Ζήτω η ελεύθερη Ελλάδα», ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη...

Μεγάλος νικητής ο Κώστας Δολαπτσής στο 11ο πρωτάθλημα του Ομίλου Αντισφαιρισης Αριδαιας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

11ο πρωτάθλημα μονού του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαιας. Νικητής ο Κώστας Δολαπτσης που στον τελικό αντιμετώπισε τον Μηνα Χασαπη και νίκησε με 6-3, 6-1. Στους ημιτελικούς αντιμετώπισαν τον Πετρο Τσαρκνια και Ανεστη Τσουλφα.


Δείτε τις φωτογραφίες:
Γιάννης Σηφάκης: "Δεν πάμε πίσω, μόνο μπροστά. Ζητάμε ισχυρή εντολή τετραετίας για να παλέψουμε για το λαό, για τον αγρότη, για την Πέλλα"

Στις εκλογές της επόμενης Κυριακής ο Ελληνικός λαός θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, στο ύψος που κατέκτησε με την στάση του στο πρόσφατο δημοψήφισμα και θα αποφασίσει την τελεσίδικη καταδίκη των εκπροσώπων του παλιού, φθαρμένου και , εν πολλοίς, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Θα δώσει καθαρή εντολή πλειοψηφίας στον ΣΥΡΙΖΑ . Για να έχει μια ολόκληρη τετραετία να κάνει ( παράλληλα με την συμφωνία) τις αναγκαίες για την χώρα ( και όχι για τους δανειστές) μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της διαφθοράς, της διαπλοκής, της φοροδιαφυγής, για την αναγκαία αναδιανομή του πλούτου, για τον ριζικό μετασχηματισμό και εκδημοκρατισμό του κράτους. Για να διαπραγματευτεί την αναδιάρθρωση ή και το κούρεμα του δημόσιου χρέους. Για να διαπραγματευτεί τα ανοιχτά θέματα της συμφωνίας.

Δεν πάμε πίσω, μόνο μπροστά. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανή η ελπίδα, για να κυβερνήσει η αριστερά αφού προηγούμενα με αποφασιστικότητα και ιστορική ευθύνη κατάφερε να κρατήσει την χώρα στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη. Γιατί η αριστερά με το ηθικό πλεονέκτημα που αδιαμφισβήτητα διαθέτει με δεδομένο το καθαρό πρόσωπο της πολύ μακριά από την διαπλοκή και την διαφθορά, την κλεπτοκρατία και την αναξιοκρατία, την τραπεζοκρατία και τις πελατειακές σχέσεις, τα συμφέροντα που κρατούν το κράτος μακριά από τον πολίτη και τις ανάγκες του είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να συμβάλει θετικά, από την θέση και ευθύνη της κυβέρνησης, στην ουσιαστική στήριξη των συμφερόντων των λαϊκών τάξεων και των μη προνομιούχων.

Γιατί έχει ένα πρόγραμμα, που θα κινείται παράλληλα με την συμφωνία, που μπορεί να επανεκκινήσει την οικονομία, να ενισχύσει το κοινωνικό κράτος, να συμβάλει στον μετασχηματισμό και τον εκδημοκρατισμό του κράτους. Να αναπροσανατολίσει την ανάπτυξη προς την κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των κοινωνικών αναγκών και την εγχώρια προστιθέμενη αξία. Να κινηθεί προς την απαραίτητη αναδιανομή του πλούτου, την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Προσδοκώ και είμαι σίγουρος για μια καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα που θα δώσει την δυνατότητα σχηματισμού προοδευτικής κυβέρνησης που θα οδηγήσει την χώρα στην ανάπτυξη και το συντομότερο δυνατόν μακριά από την επιτροπεία με την επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ξενιτίδειο Δημοτικό Ωδείο Αλμωπίας

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας κ. Χρήστος Γεωργίου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Αποστολίδης και το εκπαιδευτικό προσωπικό σας εύχονται καλή σχολική χρονιά γεμάτη μουσική και σας ενημερώνουν ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ξενιτίδειο Δημοτικό Ωδείο Αλμωπίας, το οποίο και φέτος θα αποτελέσει Κυψέλη του Πολιτισμού του Δήμου μας και θα έχει ως στόχο την οικοδόμηση και την καλλιέργεια της αγάπης για την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, πραγματοποιεί μαθητικές συναυλίες τις οποίες παρακολουθούν πολλοί συμπολίτες μας που με το χειροκρότημά τους επιβραβεύουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας εξασφάλισε από πολύ νωρίς (πριν το κλείσιμο της προηγούμενης σχολικής χρονιάς) την εύρυθμη λειτουργία του, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα και δυσλειτουργίες που παρατηρήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Στο Ωδείο θα διδάσκουν 14 καθηγητές, τρεις περισσότεροι σε σχέση με πέρσι.

Σας καλούμε να έρθετε να μας γνωρίσετε και να δείτε από κοντά την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί για την ανάδειξη της μουσικής παιδείας.

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ για έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 24/2015) και ισχύει από την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 μέχρι και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

1.Σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2015 και από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες, οι οποίες σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα προγνωστικά στοιχεία πιθανόν (με πιθανότητα μεγαλύτερη του 80%) να είναι κατά τόπους έντονες και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

2.Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 σταδιακά θα επιδεινωθούν οι καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα με τα έντονα φαινόμενα να επηρεάζουν κυρίως τη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα, καθώς και την ανατολική νησιωτική χώρα.

3.Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 θα επικρατήσει πιθανή κακοκαιρία με τα έντονα φαινόμενα να περιορίζονται στο τέλος της ημέρας στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους.

Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Π.Κ.Μ. συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
  • Ειδικότερα καλούνται οι πολίτες:
  • Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
  • Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
  • Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
  • Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
  • Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.
  • Αν πρόκειται να μετακινηθούν, να ενημερωθούν για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμωπίας

Σας προσκαλούμε να έλθετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00΄ (7.00 μ.μ), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των μαθητών από τις ακαδημίες του Αλμωπού Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Οι ακαδημίες του Αλμωπού Αριδαίας ευχαριστούν θερμά τα δημοτικά σχολεία της Αριδαίας για την υποδοχή τους στις 11/09/15 μέσα στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μαθητών για τη λειτουργία της Ακαδημίας.

Προγραμματισμός λειτουργίας του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας

Σε προγραμματισμό λειτουργίας του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία και την εξυπηρέτηση του συνόλου των συμπολιτών μας.

Για την απρόσκοπτη και αποτελεσματική προετοιμασία των ομάδων, κατά τη διάρκεια των ωρών παραχώρησης παρακαλούνται οι πολίτες να συμβάλλουν με τη συμπεριφορά τους στην ομαλή λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου και να τηρούν το πρόγραμμα και τον κανονισμό λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ


15:00-17:00 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΦΟΑ

16:30-17:30 ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

17:00-18:00 ΠΗΓΑΣΟΣ

18:00-19:00 ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΟΑ

19:00-20:30 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΟΑ

20:30-21:30 ΩΡΑ ΚΟΙΝΟΥ

20:30-21:30 ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΦΟΑ

ΤΡΙΤΗ

15:00-18:00 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΦΟΑ

16:30-17:30 ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

18:00-19:00 ΩΡΑ ΚΟΙΝΟΥ

19:00-20:30 ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

20:30-22:00 ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΟΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ

15:00-17:00 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΦΟΑ

16:30-17:30 ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

17:00-18:00 ΠΗΓΑΣΟΣ

18:00-19:00 ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΟΑ

19:00-20:30 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΟΑ

20:30-21:30 ΩΡΑ ΚΟΙΝΟΥ

20:30-21:30 ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΦΟΑ

ΠΕΜΠΤΗ

15:00-18:00 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΦΟΑ

16:30-17:30 ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

18:00-19:00 ΩΡΑ ΚΟΙΝΟΥ

19:00-20:30 ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

20:30-22:00 ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΟΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

15:00-18:00 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΦΟΑ

16:30-17:30 ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

18:00-19:00 ΩΡΑ ΚΟΙΝΟΥ

19:00-20:30 ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

20:30-22:00 ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΟΑ

Πλούσια συζήτηση στην κεντρική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ στα Γιαννιτσά

Με επιτυχία έγινε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ -ΕΕΚ στα Γιαννιτσά με ομιλητές τον Τάσο Αναστασιάδη και τον Ανδρέα Πλουμή που αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα να ενισχυθεί η Ανταρσύα αλλά παράλληλα να δυναμώσει το κίνημα των κάτω ώστε να μην εφαρμοστούν τα μνημόνια, παλιά και νέα, και να δρομολογηθεί ο δρόμος της ρήξης και της ανατροπής με αντικαπιταλιστικό πρόσημο.

Ο Ανδρ. Πλουμής αναφέρθηκε στον αγροτοδιατροφικό τομέα που είναι άκρως απαραίτητος ώστε να τραφεί ο λαός και τόνισε ότι με βάση την προγραμματική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπορεί ο λαός να αποκτήσει διατροφική επάρκεια αφού πάρει τα μέσα παραγωγής στα χέρια του, αφού τα χωράφια και τα μέσα περιέλθουν στην ιδιοκτησία των φτωχομεσαίων αγροτών που στη βάση ενός κεντρικού σχεδιασμού θα παράγουν αυτά που πρέπει και όχι αυτά που ορίζουν οι συμφωνίες της ΕΕ που στο τέλος καταλήγουν σε αφανισμό της αγροτιάς.

Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση που ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και προκάλεσε νέο κύκλο απαντήσεων εκ μέρους των ομιλητών που ξεκαθάρισαν πολλά σημεία που παραμένουν θολά.

Κόντρα Γιάννη Σηφάκη - Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΚΑΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

Βίντεο πολιτικής συζήτησης στον ΣΚΑΙ με συμμετοχή Γιάννη Σηφάκη , Άδωνι Γεωργιάδη και Χ.Τόλια

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Π.Ε. Πέλλας για τις εθνικές εκλογές

Ολοκληρώθηκε (17/9) η προετοιμασία για τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Η Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού που είναι αρμόδια για τη διενέργεια των εκλογών προέβη στις τελικές ενέργειες πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου.

Δήμος Αλμωπίας: Προβλήματα σχετικά με την ένταξη μεταναστών στην τοπική κοινωνία

Από το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, το οποίο συγκροτήθηκε βάσει του Άρθρου 78 του Νόμου 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης», ανακοινώνεται ότι για τα προβλήματα σχετικά με την ένταξη μεταναστών στην τοπική κοινωνία, θα μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Τμήματος Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου Αλμωπίας καθώς και στα τηλέφωνα 2384350232 & 6971701298.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ
 
Πρόκειται για συμβουλευτικό όργανο του Δήμου με στόχο την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών στην τοπική κοινωνία. Έργο των συμβουλίων ένταξης μεταναστών είναι η καταγραφή και η διερεύνηση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, που κατοικούν μόνιμα στην περιφέρεια του οικείου δήμου, ως προς την ένταξή τους στην τοπική κοινωνία, την επαφή τους με δημόσιες αρχές ή τη δημοτική αρχή, η υποβολή εισηγήσεων προς το δημοτικό συμβούλιο για την ανάπτυξη τοπικών δράσεων προώθησης της ομαλής κοινωνικής ένταξης των μεταναστών και, εν γένει, την επίλυση των προβλημάτων που αυτοί αντιμετωπίζουν, ιδίως μέσω της οργάνωσης συμβουλευτικών υπηρεσιών από τις δημοτικές υπηρεσίες, καθώς και τη διοργάνωση σε συνεργασία με τον οικείο δήμο εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής του τοπικού πληθυσμού.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Χατζηγιαννίδης

Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας για την Ευρωπαΐκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Από την Τετάρτη 16 έως την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, πραγματοποιείται σε πανευρωπαΐκό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο η Ευρωπαΐκή Εβδομάδα Κινητικότητας (Ε.Ε.Κ.).Πρόκειται για έναν σημαντικό θεσμό που έχει καθιερωθεί το 2002 , κι από την Ευρώπη έχει απλωθεί στην υφήλιο.

Σκοπός της είναι η παρότρυνση των πολιτών για τη χρήση εναλλακτικών τρόπων και μέσων μετακίνησης ανθρώπων, προϊόντων και υπηρεσιών, στο μέτρο φυσικά που αυτό καθίσταται εφικτό, π.χ. βάδισμα, ποδήλατο, μαζικά μέσα μεταφοράς.

Στις αστικές περιοχές, όπου η χρήση του ιδιωτικού αυτοκινήτου κυριαρχεί στις μετακινήσεις, είναι συχνό το φαινόμενο της κυκλοφοριακής συμφόρησης, της πνιγηρής ατμόσφαιρας των καυσαερίων, του θορύβου, της πρόκλησης άγχους και τεταμένης συμπεριφοράς και γενικότερα των συνθηκών που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον, κοστίζουν ακριβά κι επιβαρύνουν ανεπανόρθωτα την υγεία των πολιτών.

Τηρουμένων των αναλογιών φαινόμενα τέτοιου τύπου παρατηρούνται, δυστυχώς, και στa δικά μας μικρότερα αστικά κέντρα, ειδικά στις ώρες αιχμής, όπως για παράδειγμα τα πρωινά με το άνοιγμα της αγοράς και των σχολείων ή την ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς.

Το σύνθημα της φετινής Ε.Ε.Κ. είναι «Επιλέγω(Choose). Αλλάζω(Change). Συνδυάζω(Combine)»., Δηλαδή, επιλέγουμε την ιδανικότερη λύση αλλάζοντας συνήθειες και συνδυάζοντας τους οικολογικότερους κι ορθολογικότερους τρόπους μετακίνησης και μεταφοράς.

Ο Δήμος Σκύδρας λαμβάνει μέρος στην Ε.Ε.Κ. 2015 μαζί με εκατοντάδες φορέων και εκατομμύρια ανθρώπων.

Προσκαλώ, λοιπόν, τους συμπολίτες μας και ειδικά τους νέους ανθρώπους να γίνουν μπροστάρηδες και κοινωνοί σ΄αυτήν την παγκόσμια συλλογική δράση συνεισφοράς στη βελτίωση κι αναβάθμιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής μας.

Η Δήμαρχος Σκύδρας

Κατερίνα Ιγνατιάδου

Κ.Π. ΟΡΑΜΑ: Έναρξη σεμιναρίου ενημέρωσης και υποστήριξης για εγκυμονούσες γυναίκες στην Έδεσσα

« Περιμένοντας τον Πελαργό…»

Tο Κ.Π. “Όραμα” διοργανώνει σε συνεργασία με την Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας σεμινάρια ενημέρωσης και συμβουλευτικής στήριξης για μέλλουσες μητέρες (εγκυμονούσες).


Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 9 εβδομαδιαίες συναντήσεις 1,5 ώρας.


Το πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι:

1η Γνωριμία μελών της ομάδας. Πως φαντάζομαι το παιδί μου!!

2η: Τα στάδια της εγκυμοσύνης και οι αλλαγές σε συναισθηματικό επίπεδο.

3η: Ο ρόλος του συντρόφου κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

4η : Διατροφή και Άσκηση στην περίοδο της κύησης.

5η : Εγκυμοσύνη και χρήση ουσιών (καφές, αλκοόλ, τσιγάρο).

6η: Τα στάδια του τοκετού (εκμάθηση των τεχνητών αναπνοών).

7η: Προετοιμασία για τον τοκετό και τις ημέρες διαμονής στο νοσοκομείο.

8η: Οι πρώτες μέρες με το μωρό, (Ύπνος, διατροφή, ερχομός νέου μωρού) και οι νέοι ρόλοι διαμορφώνονται.

9η: Αποχαιρετισμός «Πως πέρασα στο σεμινάριο».


Το σεμινάριο θα ξεκινήσει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ στο Κέντρο Πρόληψης « ΌΡΑΜΑ», Φιλλίπου 38, Έδεσσα.


Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 23810-51174 ή να στείλετε e-mail (kp-orama@otenet.gr . Υπεύθυνη της δράσης Τερζή Φωτεινή.


Με εκτίμηση

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

Λάζαρος Σιάντσης

Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-16 - Μ.Χ.Σ. «ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ»

O Μορφωτικός Σύλλογος Προμαχών «Οι Πρόμαχοι» ενημερώνει τους χορευτές - χορεύτριες και όλους όσους θέλουν να ενταχθούν στα τμήματα του συλλόγου ότι θα πραγματοποιηθούν εγγραφές το Σαββατοκύριακο 26/9 - 27/9 στα γραφεία του συλλόγου.


Ώρες Εγγραφών 11:00 - 13:00


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6974625062

Επιτυχημένο το πάρτι του Μακεδονικού Έδεσσας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το πάρτι του Μακεδονικού Έδεσσας για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *