Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ενημέρωση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αγροτικών Φωτοβολταϊκών

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, μετά την κινητοποίηση της 15/10/2013, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα εκατοντάδες Μέλη του, που μετέβησαν στο ΥΠΕΚΑ, αρκετοί μάλιστα από αυτούς διανύοντας εώς και πάνω από 600 χιλιόμετρα.

Δεκτή η τροπολογία για το επίδομα ανεργίας στους εποχικά εργαζόμενους

Δεκτή έγινε από τον Υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου, η τροπολογία που είχαν καταθέσει ο Γιώργος Καρασμάνης και 29 ακόμη βουλευτές (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) και αφορούσε την ανάγκη αναθεώρησης του υπάρχοντος Νομοθετικού πλαισίου σε ό,τι αφορά το επίδομα ανεργίας των εποχικά εργαζομένων.

Ντοκιμαντέρ: Planet Earth - Πλανήτης Γη - BBC ( Επεισόδιο 2) (vid)

H Σειρά Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τη μαγεία του πλανήτη μας, όπως κανείς δεν την έχει αντικρίσει ποτέ. Τέσσερα χρόνια γυρισμάτων και με προϋπολογισμό πέρα από κάθε φαντασία, το Planet Earth, ξεπέρασε τα όρια οποιουδήποτε συμβατικού ντοκιμαντέρ.

Δείτε τους διαιτητές του Σαββατοκύριακου 19/20

Δείτε τους διαιτητές του Σαββατοκύριακου 19-20/10

Αφιέρωμα: Ο «σιδηρούς καγκελάριος» Ότο φον Μπίσμαρκ

Ο εμπνευστής της «realpolitik» και ο αρχιτέκτονας της ενοποιημένης Γερμανίας

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών στον Δήμαρχο Πέλλας

Οι μαθητές παρέδωσαν στον Δήμαρχο επιστολή με τα αιτήματά τους και εξήγησαν πως ο λόγος που οδηγηθήκαν σε αυτήν την κίνηση είναι τα μεγάλα και πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο τους που θέτουν σε κίνδυνο τη λειτουργία του.

Αριδαία: Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών

Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες.

Μουσικό στέκι "Το Πρώτο Πάτωμα"

"Το Πρώτο Πάτωμα" Το νέο μουσικό στέκι της Αριδαίας, βραδιές ζωντανής μουσικής κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Χτυπούν τον Κατρούγκαλο γιατί επικαλείται το ΣύνταγμαΗ πρωτοβουλία για τη συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την πρωτοφανή επίθεση που πραγματοποίησε η ΝΔ εναντίον του συνταγματολόγου Γ.Κατρούγκαλου, όταν αυτός υπέπεσε στο θανάσιμο αμάρτημα να… επικαλεστεί το Σύνταγμα.

«Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ πρώτα χρεοκόπησαν τη χώρα και τώρα επιβάλλουν τα πιο σκληρά μέτρα που έχουν ληφθεί ποτέ στη σύγχρονη Ευρώπη, οργανώνοντας την πιο δραματική πτώση του βιοτικού επιπέδου ενός λαού, η οποία έχει καταγραφεί σε ειρηνικούς καιρούς στην παγκόσμια ιστορία.

Επιτείνοντας την αυταρχική της στροφή, η κυβέρνησή τους βάλλει πλέον ανοιχτά ενάντια στο δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης, ειδικότερα εκείνης που αντιτίθεται στα μέτρα. Έτσι επιτίθενται στο πρόσωπο του έγκριτου συνταγματολόγου και πανεπιστημιακού Γιώργου Κατρούγκαλου, του οποίου οι κοινωνικοί αγώνες και το επιστημονικό έργο είναι διεθνώς αναγνωρισμένα. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος δέχεται τα πυρά του ακροδεξιού επιτελείου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ακριβώς επειδή επικαλέστηκε το Σύνταγμα της χώρας.

Κάθε φωνή αμφισβήτησης προς τα έργα και τις ημέρες της επαίσχυντης κυβέρνησης, καθώς και κάθε κοινωνικός αγώνας καταλήγει να ενοχοποιείται προκειμένου να στηριχτεί η ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων. Τέτοιες πρακτικές όμως συνιστούν απειλή για τη δημοκρατία. Η Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου στέκεται στο πλευρό του μέλους της Γιώργου Κατρούγκαλου και καταδικάζει την αήθη επίθεση στο πρόσωπό του.

Οι σύγχρονοι ιεροεξεταστές του Μαξίμου, μαζί με τα παπαγαλάκια των καθεστωτικών ΜΜΕ και τους συστημικούς διανοούμενους ένα μόνο στόχο έχουν κραυγάζοντας «Καταδικάστε τη βία απ΄ όπου κι αν προέρχεται»: Να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία από τα πραγματικά της προβλήματα, που δημιουργούν τα μνημόνια και οι συνεπακόλουθες πολιτικές του χρέους. Δεν δείχνουν ποτέ ανάλογη ευαισθησία όταν η βία στρέφεται εναντίον των αδύναμων, αντίθετα, τότε κατά κανόνα την επικροτούν. Η βίαιη καταστολή, οι βασανισμοί αντιφασιστών και τα κατ΄ ευφημισμόν κέντρα υποδοχής μεταναστών, είναι μερικές από τις ενδείξεις της μη-νομιμοποιημένης πολιτικής της.

Είναι καθήκον μας να αντισταθούμε σε μία κυβέρνηση που ζητά ξανά πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης, δημιουργώντας ένα κλίμα που θυμίζει τη Μετεμφυλιακή Ελλάδα. Και τονίζουμε για μια ακόμη φορά, ότι η σημερινή δουλεία μας με πρόσχημα το χρέος είναι ασυμβίβαστη με κάθε έννοια δημοκρατίας. Η διόγκωση του χρέους, που μας οδήγησε στη σημερινή καταστροφή, πρέπει να ελεγχθεί, και το χρέος να διαγραφεί, στο μέτρο που είναι αθέμιτο, παράνομο ή απεχθές. Η αξιοπρέπεια της ανθρώπινης ζωής και η δημοκρατία μετρούν περισσότερο».


πηγή:info-war.gr

Απόφαση-ράπισμα για κυβέρνηση και χρυσοθήρες - 15 εκατ. ευρώ μικρότερο του πραγματικού το τίμημα * Κατρακυλά η μετοχή της εταιρείας


ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΠΩΛΗΣΗ ΓΗΣ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ»

Παράνομη και ασυμβίβαστη με την κοινή αγορά είναι η πώληση εγκαταστάσεων και γης από το ελληνικό Δημόσιο στην «Ελληνικός Χρυσός», σύμφωνα με χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Την ίδια στιγμή, η μετοχή της «Eldorado Gold» κατρακυλά όλο και περισσότερο, φτάνοντας στο χαμηλότερο σημείο από το

Ν. Κωνσταντόπουλος εναντίον «58» - Τι απάντησαν μέσω Facebook

Μέσω Facebook απάντησε η Πρωτοβουλία για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη στην τοποθέτηση του Νίκου Κωνσταντόπουλου ότι «τα κόμματα δεν γίνονται με διακηρύξεις και συλλογές υπογραφών…».

Η ανάρτηση στην σελίδα Facebook των «58» αναφέρει:

Δείτε τo πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου 19/20 Οκτωβρίου

Δείτε τo πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου 19/20 Οκτωβρίου...

Πρωτοφανές: Ξύλο στο νοσοκομείο Κέρκυρας -Συνδικαλιστές κυνήγησαν τους επιθεωρητές

Σκηνές από τριτοκοσμική χώρα σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όταν Επιθεωρητές Υγείας αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο εφημερίας, ωστόσο υπολόγισαν χωρίς τους συνδικαλιστές, οι οποίοι μόλις είδαν τους ελεγκτές

Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στην Αλμωπία

Καθηγητής αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας, απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστιμίου, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών όλων των επιπέδων σε πολύ προσιτές τιμές.

Μητσοτάκης: «Συστήνω μετριοπάθεια» - Έκλεισε τα 95 και έλαβε ευχές από τη Μέρκελ

Μετριοπάθεια, ελάχιστη εθνική συνεννόηση και ενότητα προκειμένου η Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση συνέστησε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που του ευχήθηκαν για τα 95α γενέθλιά του. Εξέφρασε αισιοδοξία ότι

Μοναδικά φωτογραφικά αφιερώματα του National Geographic (20)

Ο υπέροχος κόσμος του National Geographic μέσα από φωτογραφίες


Τα έλεγε κάποτε ο γιατρός και κάποιοι τον έλεγαν τρελό!

Τα έλεγε απο παλιά ο Ανευλαβής και κάποιοι γέλαγαν κουτοπόνηρα! 

Απολαύστε τον:

Και ένα ακόμη δώρο σε τσαμπουκά με τον Άδωνι
Πηγή:  Paradrasi.gr

Δ. Σταμενίτης: «Άμεση επίλυση των προβλημάτων σίτισης των μαθητών των Μουσικών Σχολείων»

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας & Θρησκευμάτων και Εσωτερικών κατέθεσε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης για το θέμα της σίτισης των μαθητών, το

Παραιτήθηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών

«Παρελθόν» από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Γιαννιτσών αποτελεί ο Αλέξης Αλεξίου. Ο μέχρι πρότινος πια προπονητής της ομάδας της Πέλλας ανακοίνωσε στην

5o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα. Το φεστιβάλ αποτελεί τον τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας και έναν άριστο τρόπος για την προβολή του Ελληνικού μελιού τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό, που κατακλύζουν κάθε χρόνο τους χώρους της έκθεσης.

Mεγάλοι Έλληνες: Ευκλείδης

Μέγας Έλληνας μαθηματικός της αρχαιότητας. Αρχαιότερος από τον Ερατοσθένη και τον Αρχιμήδη.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε τροχαίο στην Έδεσσα

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 47χρονο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο 3ο χλμ. της εθνικής οδού Έδεσσας-Φλώρινας.

Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων: Έκκληση βοήθειας για 13χρονη από την Αλμωπία

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων, σε μια προσπάθεια οικονομικής υποστήριξης και ψυχολογικής ενθάρρυνσης, νεαρής κοπέλας 13 ετών που πάσχει από οστεοσάρκωμα, σας προσκαλεί

Μήνυμα Δημάρχου Έδεσσας για την 18η Οκτωβρίου

Πάνω από 100 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που το ιστορικό τραίνο της απελευθέρωσης ήρθε στην Έδεσσα δίνοντας τέλος σε μία μεγάλη περίοδο 500 και πλέον χρόνων σκλαβιάς της πόλης.

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 18/10 τα Ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στον άξονά σας θα σας βγάλει στην επιφάνεια και κυρίως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο όλα τα έντονα συναισθήματα που κρύβατε αρκετό καιρό. Ίσως μια παρορμητική κίνηση να σας κάνει τελικά να βρείτε τον προορισμό σας αλλά και τον προσωπικό σας στόχο.

Αρχίζουν οι εσπερινές συνάξεις του σεβασμιώτατου στα Γιαννιτσά

Από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, 6.00-7.00 μ.μ., αρχίζουν οι καθιερωμένες Εσπερινές Συνάξεις του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Γιαννιτσών (παραπλεύρως ΟΤΕ).
 

Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων AIDS στη Θεσσαλονίκη

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν στη Θεσσαλονίκη τα νέα κρούσματα της λοίμωξης HIV από τις αρχές του 2013, ενώ οι επιστήμονες

Περίεργη υπόθεση με 4χρονο κορίτσι που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά

Μία περίεργη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομία στη Λάρισα καθώς, σε έλεγχο ρουτίνας που έγινε σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα, όχι μόνο βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, αλλά εντοπίστηκε και ένα τετράχρονο κοριτσάκι, το οποίο

Ασφαλιστικό γραφείο "ΒΟΡΡΑΣ"

Ασφαλιστικό γραφείο "ΒΟΡΡΑΣ"

Αβραμίδη Νικολάου

Φτάνει στην Αθήνα η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου (Σαν σήμερα 18/10)

1977Την ίδια μέρα, νεκροί βρέθηκαν στο κελί τους στις φυλακές Στάμχαϊμ της Γερμανίας τα τρία ηγετικά στελέχη της οργάνωσης Φράξια Κόκκινος Στρατός-RAF Αντρέας Μπάαντερ, Γκούντρουν Ένσλιν και Γιαν-Καρλ Ράσπε.

Νέα Δημοσκόπηση: Οριακό προβάδισμα της ΝΔ

Με οριακό προβάδισμα 0,7% προηγείται στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία ALCO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24.

Συγκεκριμένα,

«Δεν περιγράφω άλλο»!

Πας να βάλεις γκολ σαν του Ζιντάν το 2002 και ξαφνικά... στραβοκλωτσιά και... ΕΠΟΣ!


Εντυπωσιακό βίντεο μας «ξεναγεί» στο Grand Canyon (vid)

Χρειάστηκαν χιλιάδες φωτογραφίες για τη δημιουργία του!

Λάουρα Νάργες: Αυτό το κορίτσι πρέπει να το ακολουθείς παντου!

Νέα, όμορφη, με στυλ και πολυτάλαντη. Πέντε χαρακτηριστικά της Λάουρα Νάργες, που έχει κεντρίσαν το ενδιαφέρον πολλών με την (τηλεοπτική) της παρουσία! Αν δεν την έχεις ακολουθήσει ακόμα στο Instagram, κάντο.

Δείτε γιατί δεν πρέπει να πλένουμε τα δόντια μετά το φαγητό!

Ίσως ακούγεται περίεργο, όμως μπορεί να κάνει περισσότερο κακό από καλό
Είστε από αυτούς που μόλις ολοκληρώσουν ένα γεύμα σπεύδουν στο μπάνιο για να βουρτσίσουν τα δόντια τους;

Δήμος Αλμωπίας: «Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Χλοοκοπτικών»

Σας ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Αλμωπίας, προτίθεται να προμηθευτεί διάφορα χλοοκοπτικά για τις ανάγκες των υπηρεσιών του με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης..

Η φανταστική κοιλάδα των λουλουδιών

Η κοιλάδα των λουλουδιών, βρίσκεται στην Ινδία, στις πλαγιές των δυτικών Ιμαλαΐων και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα μέρη πάνω στη Γη. Τα αμέτρητα αγριολούλουδα, με τα τόσα διαφορετικά χρώματα, καλύπτουν πλήρως την κοιλάδα και δημιουργούν μια μαγευτική θέα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *