Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Δ. Μπίνος: Ταφόπλακα στη λογική!


Δ. ΜΠΙΝΟΣ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΟΡΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ!!!

Καλές γιορτές από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος»


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» σας εύχεται

Αλμωπία Ψηλά: Γιατί ψηφίσαμε τον κανονισμό και τα τέλη κοιμητηρίων


Στην πολιτική, πολλές είναι οι φόρες που ερχόμαστε αντιμέτωποι με διλλήματα. Το κυρίαρχο δίλλημα όμως , είναι ανάμεσα στην στείρα αντιπολίτευση , στην οποία επικρατεί η λογική του « όχι σε όλα» , μια λογική που έχει έντονα τα σημάδια του λαϊκισμού από την μία, και στην στήριξη δύσκολων αποφάσεων που έχουν πολιτικό κόστος από την άλλη.

Απάντηση Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση


Απάντηση Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση προς δημοτικό σύμβουλο κ. Μπίνο Δημήτριο σχετικά με την ψήφιση του κανονισμού λειτουργίας κοιμητηρίων.

Επιδόματα απόκτησης τέκνων μοίρασε η ένωση αστυνομικών Ν. Πέλλας


Την 16-12-2020 το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας

Δημοτικός κανονισμός κοιμητηρίων


Η Δημοτική αρχή με επικεφαλής το Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση, από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας, τηρεί τις προεκλογικές τις υποσχέσεις προς τους Δημότες με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον. Χθες, 15/12 στο Δημοτικό Συμβούλιο, ψηφίστηκε για πρώτη φορά ο Δημοτικός κανονισμός κοιμητηρίων, κλείνοντας έτσι μία ακόμη πολυετή ανοιχτή υπόθεση.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το 5G


Ταχύτητες όσον αφορά τη λήψη αλλά και την αποστολή δεδομένων που δεν έχουμε ξαναδεί στη χώρα μας, τουλάχιστον μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας, έχουν αρχίσει να απολαμβάνουν οι Έλληνες καταναλωτές καθώς η έναρξη της εμπορικής λειτουργίας των δικτύων 5ης γενιάς (5G) ξεκίνησε τελικώς λίγο νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *