Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Στελέχη της ΔΔΕ Πέλλας και εκπαιδευτικοί σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+

Η ΔΔΕ Πέλλας, έχοντας ως στρατηγικό στόχο τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό των σχολείων ευθύνης της, υλοποίησε Πρόγραμμα ERASMUS+, Δράση ΚΑ1 – Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων για το έτος 2019, Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης με αριθμό σύμβασης: 2019-1-ΕL01-KA101-061165 και τίτλο: 

Τα νέα της Ορειβατικής Λέσχης Αριδαίας

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια της γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές/αθλήτριες της αγωνιστικής αναρρίχησης.

Δήμητρα Δούλη: "Αυτοί είναι οι ενεργοί πολίτες!"

Διαβάστε τι δημοσίευσε η Δήμητρα Δούλη στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Αναδρομές: Όσκαρ 1929 - Τι έγινε στα πρώτα βραβεία της Ακαδημίας

Το μενού, οι νικητές, το πρώτο snub, ένα ναζιστικό σκάνδαλο, το dress code που δεν υπήρχε: Θυμόμαστε όλα όσα συνέβησαν την πρώτη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου.

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας σας προσκαλεί στη Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΠΟΥ: Δεν υπάρχουν γνωστές αποτελεσματικές θεραπείες για τον κορωνοϊό

Αντίθετα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών κυρίως από την Βρετανία ο ΠΟΥ θέλησε να υποβαθμίσει τις πληροφορίες περί ανακάλυψης φαρμάκων για τον κορωνοϊό.

Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων από το Δήμο Αλμωπίας

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ανακοινώνεται το παρακάτω: 

Αναδρομικά έως 1.800 ευρώ για 250.000 συνταξιούχους

Αναδρομικές αυξήσεις εννέα μηνών (από την 1η Οκτωβρίου 2019) που φθάνουν έως και το ποσό των 1.800 ευρώ και μηνιαίες αυξήσεις που αγγίζουν έως και το 48% για 250.000 δικαιούχους επικουρικών συντάξεων φέρνει το υπό κατάθεση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Άνδρες έτοιμοι για όλα... Από αυτή την Τετάρτη στο Ξενιτίδειο 12-16/2

Η θεατρική ομάδα "Έκφραση Αλμωπίας", παρουσιάζει την κωμωδία των Μιχ. Ρέππα - Θαν. Παπαθανασίου, "Άντρες έτοιμοι για όλα", από την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου ώρα 8.30μμ στο Ξενιτίδειο Αλμωπίας.

Η Τουρκία ετοιμάζεται να μπει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα - Τα σχέδια που θέλουν ελληνικό λάθος

Σε όλες τις περιπτώσεις οι προκλήσεις πήραν μια θερμή απάντηση που δεν άφηνε περιθώρια για δεύτερες σκέψεις ή για μια άλλη κίνηση που θα μπορούσε ν’ αλλάξει τα δεδομένα υπέρ της γείτονος.

Βραβεία Όσκαρ: Θρίαμβος για τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο

Η νοτιοκορεάτικη ταινία «Παράσιτα» (Parasite) στέφθηκε καλύτερη ταινία στα φετινά Όσκαρ. Oscar Α’ ανδρικού ρόλου για τον Χοακίν Φίνιξ, Ζελβέργκερ, Μπραντ Πιτ και Λόρα Ντερν οι μεγάλοι νικητές. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *