Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Βάσεις 2016: Κάτω από τα 18.000 μόρια πολλές «πρωτοκλασάτες» σχολές

Με τρεις ταχύτητες αναμένεται να κινηθούν οι βάσεις 2016 εισαγωγής για τα περιζήτητα τμήματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, ενώ πολλές πρωτοκλασάτες σχολές θα βρεθούν κάτω από το όριο των 18.000 μορίων.

Αλμωπία - αφιερώματα: Τα παλια υπαίθρια πλυντήρια...

Δεκαετία του 50' στο Θεοδωρακι μαζευονταν οι νοικοκυρές του χωριού στα πηγάδια για να πλενουν ρούχα χαλιά...

"Οι Πρόμαχοι των ποιητών"

Η εθελοντική ομάδα των Προμάχων Αλμωπίας στα πλαίσια μιας σειράς δράσεων πολιτισμού, πραγματοποίησε το έργο που επί εβδομάδες ετοίμαζε με υπομονή και αγάπη.

Μεγάλη συναυλία στα Γιαννιτσά με Γαλάνη - Τσαλιγοπούλου - Νέγκα

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Δήμητρα Γαλάνη – Ελένη Τσαλιγοπούλου – Γιώτα Νέγκα ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. 

Ανάπλαση παραποτάμιας όχθης των Λουτρών Πόζαρ

Όταν το νοικοκύρεμα συνδυάζεται με έργα υποδομών, τότε σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για την τουριστική ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχή μας. Σε αυτά τα πλαίσια, η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών προχώρησε στην ανάπλαση της παραποτάμιας όχθης των Λουτρών και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από το αναψυκτήριο μέχρι το εστιατόριο. Ένας χώρος που χαρακτηριζόταν από την άναρχη στάθμευση οχημάτων και λασπόνερα, μετατράπηκε σε χώρο περιπάτου και αναψυχής για τους επισκέπτες της Λουτρόπολης, οι οποίοι απολαμβάνουν χωρίς εμπόδια την απαράμιλλη ομορφιά του τόπου μας. 
 

Ημερίδα: «Η αγροτική ανάπτυξη στο Δήμο Σκύδρας»

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Σκύδρας με θέμα: «Η αγροτική ανάπτυξη στο Δήμο Σκύδρας»

Ακαδημίες Αλμωπού Αριδαίας: Έναρξη λειτουργίας - Πρόγραμμα προπονήσεων 2016-2017

ΑΚΑΔΗΜIΕΣ ΑΛΜΩΠΟY ΑΡΙΔΑIΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *