Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 2ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Αλμωπίας

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του 2ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Αλμωπίας με τίτλο «Χριστούγεννα στην μαγική Αλμωπία»:

Ετήσιος χορός Άρη Αμπελειων

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του αθλητικού συλλόγου ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό του το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 21:00 στο κέντρο δεξιώσεων ΜΕΓΑΡΟ ( 3χλμ Γιαννιτσών - Αξού) . Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η παραδοσιακή ορχήστρα Μακεδονικό Μεράκι .

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας γεμίσει χαρα .

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δείτε το πρόγραμμα αγώνων 4, 7 & 8 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δείτε το πρόγραμμα αγώνων 4, 7 & 8 Ιανουαρίου 2017

Έρχονται οι Μωμόγεροι στην Αριδαία [ΒΙΝΤΕΟ]

Σας προσκαλούμε στην αναβίωση του δρώμενου των Μωμόγερων την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου ανήμερα των Φώτων στην Αριδαία.

ΕΚΛΟΓΕΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν.ΠΕΛΛΑΣ


Με  την  υπ’  αριθ.  1/3-1-2017 , αποφάσισε  το  Δ.Σ. , να  συγκαλέσει  στις  25-1-2017 , ημέρα  Τετάρτη  και  ώρα  17.00 , στα  γραφεία  του  Συνδέσμου , Τακτική  Γενική  Συνέλευση , με  θέματα  ημερήσιας  διάταξης  τα  παρακάτω:
  1. Εκλογή  Προέδρου  Γ.Σ.
  2. Εκλογή  δύο  πρακτικογράφων
  3. Εκλογή  τριμελούς  Εφορευτικής  Επιτροπής
  4. Απολογισμός  εσόδων-εξόδων  2016
  5. Προϋπολογισμός  εσόδων-εξόδων  2017
  6. Έκθεση  Εξελεγκτικής  Επιτροπής
  7. Διοικητικός  απολογισμός  απερχόμενου  Δ.Σ.
  8. Αρχαιρεσίες  για  την  εκλογή: Α)  9  τακτικών  και  3  αναπληρωματικών  για  το  Δ.Σ.  και  Β)  3  τακτικών  και  1  αναπληρωματικού  για  την  Εξελεγκτική  Επιτροπή.

Σε  περίπτωση  που  δεν  υπάρχει  απαρτία , η  Γ.Σ.  θα  επαναληφθεί  την  ίδια  μέρα  και  ώρα  18.00 , στον  ίδιο  χώρο   με  τα  ίδια  θέματα  ημερήσιας  διάταξης. Όσα  από  τα  μέλη  επιθυμούν  να  θέσουν  υποψηφιότητα  για  την  εκλογή  τους , θα  πρέπει  να  υποβάλουν  ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ  αίτηση , δηλώνοντας  σε  ποιο  όργανο  επιθυμούν  να  εκλεγούν , μέχρι  την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  20-1-2017  και  ώρα  14.00 , στα  γραφεία  του  Συνδέσμου. Οι  υποψήφιοι  πρέπει  κατά  την  υποβολή  της  αίτησής  τους  να  είναι  ταμειακώς  εντάξει. Δικαίωμα  συμμετοχής  στις  εργασίες  της  Γ.Σ.  έχουν  ΜΟΝΟ  τα  ταμειακώς  εντάξει  μέλη.

Η  παρούσα  πρόσκληση  αναρτάται  στο  site  του  Συνδέσμου:  www.sydrefpellas.blogspot.gr    και  επέχει  θέση  κοινοποίησης.                                      ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    
      img026          img053

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                  ΣΙΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Νέο κύμα κακοκαιρίας: Τριήμερο με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες [ΕΙΚΟΝΑ]

Επανέρχεται ο χιονιάς. Χωρισμένη στα δύο η χώρα την Παρασκευή. Δείτε πού θα χτυπήσει το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας και πόσο θα διαρκέσειΕπιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις και βόρειους ισχυρούς ανέμους. Ο καιρός θα ξεκινήσει να αλλάζει, αρχικά με βροχές και καταιγίδες από τη δυτική και νότια Ελλάδα, αλλά και το ανατολικό Αιγαίο.


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ


Σύμφωνα με δηλώσεις της τμηματάρχη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Χρυσούλας Πέτρου, από την Πέμπτη το απόγευμα και από τη βορειοδυτική Ελλάδα οι βροχές θα μετατραπούν σε έντονες χιονοπτώσεις, οι οποίες μάλιστα θα επεκταθούν και στα πεδινά, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα γίνουν ακόμα πιο έντονα.

Την Παρασκευή η Ελλάδα θα είναι χωρισμένη στα δύο, με τις βορειοδυτικές περιοχές να πλήττονται από έντονες χιονοπτώσεις και τις ανατολικές από ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ οι χιονοπτώσεις σταδιακά θα επεκταθούν και στη νότια Ελλάδα.

«Φανταστείτε μία νοητή γραμμή από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Μεθώνη, όπου από την μία πλευρά θα χιονίζει και από την άλλη θα βρέχει, ενώ στη συνέχεια τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη χώρα», σημείωσε η κα Πέτρου.

Το Σάββατο οι χιονοπτώσεις θα είναι έντονες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στην Αττική και τις γύρω περιοχές τα φαινόμενα των χιονοπτώσεων θα είναι ισχυρά, ενώ σταδιακά από το απόγευμα θα αρχίσει η εξασθένισή τους στη δυτική και βόρεια Ελλάδα. Στη συνέχεια της ημέρας οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές της Ελλάδας.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα περιοριστούν εξασθενούμενα στην ανατολική και νότια Ελλάδα, ενώ σταδιακά ο καιρός θα εμφανίσει σημάδια βελτίωσης.

Σε ό,τι αφορά τις θερμοκρασίες, αυτές θα κινηθούν σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στις περισσότερες περιοχές, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο υδράργυρος δεν θα ανέβει πάνω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου, ενώ θα υπάρξουν και περιοχές -κυρίως της βόρειας Ελλάδας- όπου το θερμόμετρο θα δείξει ακόμα και -20 βαθμούς Κελσίου.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) βρίσκεται σε ετοιμότητα και αύριο αναμένεται να εκδώσει νέο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Σε ετοιμότητα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Σε εγρήγορση και ετοιμότητα βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων από το νέο κύμα ψύχους, που οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι θα πλήξει τη χώρα.

«Περιμένουμε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, προκειμένου να ενημερώσουμε όλους τους αρμόδιους φορείς για το κύμα κακοκαιρίας που φαίνεται ότι έρχεται, με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς γνωρίζουν πολύ καλά -και από το σχεδιασμό που έχουμε εκπονήσει- τους ρόλους και τις αρμοδιότητές τους και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν στα όποια προβλήματα ενδεχόμενα υπάρξουν και δημιουργηθούν και από αυτό το νέο κύμα κακοκαιρίας» δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης, στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Το κύριο μέλημα και ο σχεδιασμός μας είναι οι βασικοί κεντρικοί άξονες, οι κεντρικοί δρόμοι, να παραμείνουν ανοιχτοί» ανέφερε ο κ. Καπάκης, προσθέτοντας ότι «το σχέδιο το οποίο έχουμε εκπονήσει προβλέπει κάθε διεργασία η οποία πρέπει να γίνει ώστε οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί». «Είμαι βέβαιος και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» είπε.

«Σε περίπτωση εγκλωβισμού αυτοκινήτου σε δύσκολες συνθήκες, σε κάθε περίπτωση ο οδηγός θα πρέπει να παραμείνει στο αυτοκίνητο, αν μπορέσει να μετακινηθεί στο δεξιό μέρος του δρόμου και να καλέσει σε βοήθεια, είτε το 100 -Τροχαία και Ελληνική Αστυνομία, είτε το 199 -Πυροσβεστική», υπενθύμισε ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για επικείμενα έντονα καιρικά φαινόμενα και να λαμβάνουν οδηγίες αυτοπροστασίας μέσω της ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Ο Μάκης Καρυπίδης στο Μαυροβούνι

Το ''φλουρι'' της Δοξας Μαυροβουνιου στον Μακη Καρυπιδη
(ο τιτλος εμπνευσμενος απο τον συναδελφο Αργυρη Τσιγγενοπουλο του Sports up)

Αφιέρωμα: Ο Διηγηματογράφος, ποιητής, δημοσιογράφος και μεταφραστής Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Διηγηματογράφος, ποιητής, δημοσιογράφος και μεταφραστής· από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες της νεοελληνικής λογοτεχνίας.

Την έμπρακτη στήριξή του στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Αλμωπίας δείχνει ο Δήμος Αλμωπίας και η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *