Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΕΚΑΣΚΕΜ:Πρωταθλήτρια η ΑΓΕ Πιερίας στο γυναικείο

Αήττητη τελείωσε το μινι πρωτάθλημα των γυναικών η ΑΓΕ Πιερίας αφού κέρδισε ξανά τον Φ.Ο.Αριδαίας.

Ευχαριστήριο δημοτικού σχολείου Σωσάνδρας

Ο Δ/ντης, το διδακτικό προσωπικό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές του σχολείου, ευχαριστούμε θερμά το Δ.ΙΕΚ Αριδαίας και το τμήμα Αρτοζαχαροπλαστικής, για τον υπέροχο μπουφέ που επιμελήθηκε, με υλικά που προσφέρθηκαν από την Πρόεδρο της Τ.Κ. Λυκοστόμου κ. Σοφία Αλεξίου, κατά την τελετή υποδοχής του Πτεράρχου ε.α. Συμεωνίδη Θεολόγου, Διευθυντή στρατιωτικού γραφείου του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.Ο Δ/ντης του Σχολείου


Τοπούζης Πέτρος

Μήνυμα αλληλεγγύης από το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών - Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία των σπουδαστών του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαρτίου η ετήσια συναυλία των σπουδαστών του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, στο Πνευματικό Κέντρο. Το κοινό του Δήμου Πέλλας, που αγκαλιάζει με θέρμη κάθε χρόνο τη συναυλία αυτή, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εξέλιξη των σπουδαστών του Ωδείου, τα νέα του τμήματα και να απολαύσει μελωδίες του κλασικού και μοντέρνου ρεπερτορίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από το αντίτιμο της συναυλίας θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, αναφέρθηκε στη μεταστέγαση του Ωδείου -πριν τέσσερα χρόνια- που βοήθησε σημαντικά στην εξέλιξή του και δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος από την πορεία των μουσικών ιδρυμάτων της πόλης, αυτών του Ωδείου και του Μουσικού Σχολείου.

Στην φιλανθρωπική πρωτοβουλία του ωδείου, ως συνέχεια υποτροφιών που δόθηκαν σε μαθητές του Ειδικού Σχολείου και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γιαννιτσών για παρακολούθηση μαθημάτων μουσικής στο Ωδείο, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., Απόστολος Φάκκας στον χαιρετισμό του στην έναρξη της συναυλίας και υπενθύμισε ότι το Ωδείο συνεχίζει μία προσπάθεια που ξεκίνησε με την ενίσχυση των ΚΔΑΠ –μΕΑ πριν δύο χρόνια. Τόνισε ότι η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. λειτουργεί ως αρωγός σε προσπάθειες που ενισχύουν ευπαθείς ομάδες με αυξημένες ανάγκες και πως η άριστη συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο αντανακλάται στην κοινωνία.

Η Διευθύντρια του Ωδείου, Μάχη Κυπραίου, ευχαρίστησε το κοινό για την ανταπόκρισή του, τους σπουδαστές και τους καθηγητές που συνεργάστηκαν άψογα για τη συναυλία αυτή και τόνισε ότι το Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών βρίσκεται κοντά στην τοπική κοινωνία, αφουγκράζεται τα προβλήματά της και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της, με σπουδαία αύξηση του αριθμού των σπουδαστών του που έφτασαν τους 300!

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο εκπροσώπησε η σύζυγος του Διευθυντή του Θανάση Σίσκου, Λένα Κουτζίνου, η οποία αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που σχολείου αυτού, στις αυξημένες ανάγκες του και ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας.

Το δίπλωμα της παρέλαβε από τον κ. Φάκκα η σπουδάστρια της τάξης Βυζαντινής Μουσικής του Νίκου Χανουμίδη, Ευδοξία Βοσκίδου, με βαθμό «Άριστα 10 παμψηφεί» και έπαινο για την εξαιρετική της επίδοση στο πτυχίο της με βαθμό «Άριστα 10 παμψηφεί» η σπουδάστρια της τάξης πιάνου του Θεόφιλου Παπαδόπουλου, Μαρία Ιωάννου, από τον Δήμαρχο Πέλλας.

Στη συναυλία παραβρέθηκαν επίσης οι Πατέρες Απόστολος και Ιωάννης, οι βουλευτές Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργος Καρασμάνης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Γυριχίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μπαλτζίδης και το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Κυριάκος Τσολακούδης.

Η σφαγή του Αφρίν: Αίμα, θάνατος και φρίκη μετά την άλωση της κουρδικής πόλης από τους Τούρκους [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Βασανιστήρια, σφαγή αμάχων και βανδαλισμοί από τους Τούρκους εισβολείς στην Αφρίν - Η τουρκική σημαία κυματίζει στο κέντρο της πόλης - Ποιος είναι ο επόμενος στόχος του Ερντογάν

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης των υποψήφιων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2018

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2018 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

UNBOXHOLICS IN ATHENS | Presented by ΓΕΡΜΑΝΟΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

Ζήσε εδώ την εμπειρία των Unboxholics. Δες το event-φωτιά. #uhgermanos

Οι "Διασώστες" του ΙΕΚ Έδεσσας "επί το έργον"...

"Ανεβάζουν" τους ρυθμούς στην εκπαίδευση τους οι σπουδαστές του τμήματος "ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ" του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας. Μετά από το Α' Εξάμηνο σπουδών όπου προσεγγίστηκαν θεωρητικά οι βασικές έννοιες της ειδικότητας, ήρθε η ώρα της πρακτικής εφαρμογής. 

Επείγουσα ανακοίνωση ΓΕΛ Αριδαίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Παρακαλούνται οι μαθητές παρελθόντων ετών του Γενικού Λυκείου Αριδαίας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις επικείμενες πανελλαδικές εξετάσεις για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, καθώς και οι μαθητές που τελειώνουν φέτος το Λύκειο και ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες εξεταζομένων π.χ. με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και εξετάζονται γραπτά ή προφορικά κατά περίπτωση, θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως ( ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση.

Η υποβολή της δήλωσης θα πρέπει να συνοδεύεται από Αστυνομική ταυτότητα, μια φωτογραφία και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα στην περίπτωση που κάποιος ανήκει σε ειδική κατηγορία. Μαθητές που τελείωσαν το Λύκειο σε άλλη πόλη, θα πρέπει να έχουν και αντίγραφο του Απολυτηρίου τους κατά την προσέλευση στο σχολείο η οποία θα γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με το σχολείο, προς αποφυγήν του συνωστισμού και στο τηλέφωνο 23840-22727 από τις 8:00π.μ. -2:00μ.μ αποκλειστικά στο διάστημα από τη Δευτέρα 19 μέχρι και την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018.

Καμία αίτηση συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτή μετά το ανωτέρω διάστημα.

Πληροφορίες δίνονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση minedu.gov.gr όπως πχ. υποδείγματα αιτήσεων κατά περίπτωση.

Από τη Δ/νση του ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Τόσες ώρες ύπνου χρειάζεσαι καθημερινά. Και δεν είναι 8

Αν υπάρχει ένα θέμα υγείας για το οποίο έχουν δαπανηθεί αμέτρητες εργατοώρες σε έρευνα είναι -αν μη τι άλλο- ο ύπνος.

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Αγκαλιά με τη 2η θέση ο ΦΟΑ, 82-66 τους Ίκαρους Γιαννιτσών

Ο ΦΟ Αριδαίας νίκησε άνετα (με την εμφάνιση του δευτέρου ημίχρονου) 82-66 τους Ίκαρους Γιαννιτσών στο ΔΑΚ Αριδαίας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ και είναι αγκαλιά με τη δεύτερη θέση.

Έρχονται τα "ΠΡΟΜΑΧΕΙΑ 2018"

(PROMACHIA XC OPEN 2018 - Greek League, FAI cat2)

ΕΚΑΣΚΕΜ: Πρωταθλητής Παίδων ο ΑΟΚ Βέροιας στην Εδεσσα, 91-83 στον τελικό τον Αθλο Αλεξάνδρειας

Σε έναν τελικό - διαφήμιση για το άθλημα ο ΑΟΚ Βέροιας κατέκτησε χθες βράδυ στο κατάμεστο ΔΑΚ Εδεσσας το φετινό πρωτάθλημα Παίδων επικρατώντας με 91-83 του αήττητου σε όλη την διοργάνωση Αθλου Αλεξάνδρειας.

Οι νικητές έκαναν εκπληκτική εμφάνιση και είχαν το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι, με κορυφαίο σκόρερ τον Καραθανάση (MVP του τελικού) αλλά πραγματικό ηγέτη τον ταχύτατο Φίλιππο Ιωαννίδη. Πολύ καλός ήταν και ο Σκυδραίος σέντερ της ομάδας Χαραλαμπίδης.

Ο ΑΟΚ προηγήθηκε με 26-12 στοην 1η περίοδο και 46-34 στο ημίχρονο.

Ο Αθλος πλησίασε στην διάρκεια της 3ης περιόδου αλλά ο ΑΟΚ ξέφυγε πάλι με 69-54 στο 30
και επιβλήθηκε τελικά με 91-83.

Την 3η θέση πήρε ο Πιερικός νικώντας στον μικρό τελικό τον Αετό Κιλκίς
 
 
 
 
 
Αναρτήθηκε από Rodovitis Giorgos  | anonym-filathlos.blogspot.gr

Απόλυτος τσάρος της Ρωσίας με 76,65% ο Πούτιν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επανεκλέγεται στην προεδρία της Ρωσικής Ομοσπονδίας συγκεντρώνοντας το 76,65% των ψήφων, με το 99% των εκλογικών τμημάτων να έχει ενσωματωθεί, γνωστοποίησε σήμερα η ρωσική εκλογική επιτροπή.

Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για το φυσικό αέριο σε όλη την Πέλλα

Tις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με τους Δημάρχους και τους φορείς της Πέλλας μαζί με την διοίκηση της Δ.Ε.Δ.Α.

Αναδρομές: Ο εγκληματίας πολέμου Άντολφ Άιχμαν 1906 – 1962 [ΒΙΝΤΕΟ]

Μεσαίο στέλεχος των SS, που ήταν επιφορτισμένο με τη μεταφορά των Εβραίων στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Καταδιώχθηκε, συνελήφθη, δικάστηκε και εκτελέστηκε από τους Ισραηλινούς.

Τον Πτέραρχο ε.α. Θεολόγο Συμεωνίδη τίμησαν σε μια σεμνή τελετή ο Δήμος Αλμωπίας και το Δημοτικό Σχολείο Σωσάνδρας

Τον Πτέραρχο ε.α. Θεολόγο Συμεωνίδη τίμησαν σε μια σεμνή τελετή ο Δήμος Αλμωπίας και το Δημοτικό Σχολείο Σωσάνδρας, για την προμήθεια μέσω του Υπουργείου Άμυνας υπολογιστών και άλλων αναλώσιμων που θα βοηθήσουν σημαντικά στο εκπαιδευτικό έργο.

Εσείς ξέρετε πόσα ένσημα έχετε; Δείτε ΕΔΩ κάνοντας ένα κλικ

Εσείς ξέρετε πόσα ένσημα έχετε; Μπορείτε να μάθετε κάνοντας μόνο ένα κλικ

«Το φως του γκαζιού» στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας

«Το φως του γκαζιού»

του Πάτρικ Χάμιλτον

στις 20 Μαρτίου

στo Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *