Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Για 9η χρονιά η ανθοέκθεση στο δήμο Πέλλας

Ο Δήμος Πέλλας, σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., διοργανώνει για ένατη συνεχή χρονιά την ανθοέκθεση, η οποία θα διαρκέσει από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 12 Μαΐου 2019. 

Πρόκριση για το παιδικό του ΦΟΑ στο Final 4 της ΕΚΑΣΚΕΜ

Φίλιππος Βέροιας - ΦΟ Αριδαίας 53-61

Ημερίδα Δ.ΙΕΚ Αριδαίας στο Ξενιτίδειο με θέμα "Παραγωγική ανασυγκρότηση στο Δήμο Αλμωπίας με έμφαση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής"

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που διοργανώνει το Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ την Τετάρτη17.04.2019 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο και ώρα 17:15. με θέμα " Παραγωγική ανασυγκρότηση στο Δήμο Αλμωπίας με έμφαση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής"

Ανακοίνωσε υποψήφιο για το Δήμο Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης

Ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, επικεφαλής του συνδυασμού "Εδώ Ζούμε" έχει την τιμή να ανακοινώσει έναν ακόμη υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης.

Αφιέρωμα: Η Παναγία των Παρισίων (Notre-Dame de Paris)

Η Παναγία των Παρισίων (Notre-Dame de Paris) είναι ο καθεδρικός ναός της γαλλικής πρωτεύουσας και η έδρα της Αρχιεπισκοπής των Παρισίων της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Είναι ένα από λαμπρότερα δείγματα της Γαλλικής Γοτθικής Αρχιτεκτονικής και ένα από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα της «Πόλης του Φωτός», με 12 εκατομμύρια επισκέπτες το 2018.

Καταστροφές από το χαλάζι σε περιοχές της Ημαθίας και Πέλλας - Δήλωση Κικής Παπαδάκη

Σε περισσότερα από 40.000 στρέμματα υπολογίζεται το εμβαδόν των χωραφιών με γεωργικές καλλιέργειες, κυρίως δενδρώδεις, που επλήγησαν στον νομό Ημαθίας από τη χαλαζόπτωση της περασμένης εβδομάδας, και ενώ οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ «έπιασαν» ήδη δουλειά, οι παραγωγοί δηλώνουν πως βρίσκονται σε απόγνωση. 

Γιώργος Αποστολίδης: "Μετά από 3 σχεδόν χρόνια ως πρόεδρος του Φ.Ο. Αριδαίας ένιωσα πιο περήφανος από ποτέ"

Χθες, μετά από 3 σχεδόν χρόνια ως πρόεδρος του Φ.Ο. Αριδαίας ένιωσα μία από τις πιο περήφανες στιγμές που ανήκω σε αυτόν τον Σύλλογο, που συνεργάζομαι με αυτά τα μέλη του Συλλόγου, αλλά το κυριότερο, ένιωσα περήφανος για πολλούς συνανθρώπους μου.

Προσλήψεις - ΟΑΕΔ: Έρχονται 2.213 νέες θέσεις εργασίας μέχρι το Πάσχα

Σε ανακοίνωση νέων θέσεων εργασίας έχουν προχωρήσει δήμοι, μουσεία, νοσοκομεία, κατασκηνώσεις, περιφέρειες,δημοτικές επιχειρήσεις κ.α. Το μόνιμο προσωπικό θα απορροφηθεί σε φορείς του υπουργείου Υγείας, στη Βουλή, στην Τράπεζα της Ελλάδος, στην Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου, στον ΟΑΕΔ στο ΣΕΠΕ και σε λοιπούς φορείς.

Η αθλήτρια του ΦΟ Αριδαίας Ελένη Κουρτελίδου: «Εκλαψα που χάθηκε το μετάλλιο»

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αρσης Βαρών η Ελένη Κουρτελίδου ξεπέρασε τον εαυτό της. Σε έναν αγώνα δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και η συνολική προσπάθεια. 

Παναγία των Παρισίων: Παγκόσμιος θρήνος για την ιστορική καταστροφή

Μια διαφορετική ημέρα ξημέρωσε για τον πλανήτη, μετά την ολέθρια καταστροφή της 15ης Απριλίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *