Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Αγρυπνίες σε Γιαννιτσά, Εδεσσα & Πανήγυρις Αγ. Αικατερίνης

ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στον ιερό ναό Αγίας Βάσσης Εδέσσης πανηγυρίζεται η μνήμη της αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης. Την Κυριακή 24/11 στις 5:00 μ.μ. θα τελεσθεί ο Εσπερινός και την Δευτέρα 25/11, το πρωί, Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα της Δευτέρας στις 5.00 μ.μ. θα τελεσθεί Παράκλησις της Αγίας.

Την Πέμπτη 28/11, στις 9.00 μ.μ., στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης θα τελεσθεί Αγρυπνία εις μνήμην του αγίου ιερομάρτυρος Φιλουμένου.

Την Παρασκευή 29/11, στις 9.00 μ.μ., στο Ι. Παρεκκλήσιο των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Βαρόσι θα τελεσθεί Αγρυπνία.


ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΙΣ ΤΟΥ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ


Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, μνήμη της αγίας μεγαλομάρτυρος και πανσόφου Αικατερίνης, πανηγυρίζει το φερώνυμο ιερό Παρεκκλήσιο της ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11
10:00π.μ.-12:00μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία

6:30 μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ

9:00 μ.μ. Απόδειπνο και Χαιρετισμοί εις την Αγίαν Αικατερίνην


ΔΕΥΤΕΡΑ 25/11
7:30 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

5:00 μ.μ. Εσπερινός και Ι. Παράκλησις εις την Αγίαν Αικατερίνην
6:00 μ.μ. Εσπερινή Σύναξις
9:00 μ.μ. Αγρυπνία Αγίου Στυλιανού


Κατά την διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα τεθεί σε προσκύνηση τμήμα του χαριτόβρυτου ιερού λειψάνου της αγίας μεγαλομάρτυρος και πανσόφου Αικατερίνης.

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ στην Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του ελληνικού τμήματος του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ, ο οποίος στις αρχές Δεκεμβρίου μπαίνει σε δοκιμαστική λειτουργία, προκειμένου το 2020 να ξεκινήσουν οι παραδόσεις φυσικού αερίου στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Αλβανία και αργότερα σε περισσότερες χώρες της Βαλκανικής.

Δείτε Live τα αποτελέσματα του 2ου Δρόμου Υγείας Αλμωπίας 2019

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας και τη Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών διοργανώνουν τον 2ο Δρόμο Υγείας “ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ”

ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ: "Το σχέδιο νόμου της ΝΔ για ΔΕΗ - ΔΕΠΑ προκαλεί σημαντική ζημιά"

Η κυβέρνηση της ΝΔ κατέθεσε σ/ν για ΔΕΗ – ΔΕΠΑ την Παρασκευή τα μεσάνυχτα, και το έθεσε, δύο μέρες μετά, για συζήτηση στην Επιτροπή, ενώ διεξάγεται ταυτόχρονα η κορυφαία συζήτηση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. 

Αγάθη Μακρίδου: «Ημέρα θλίψης η σημερινή για το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ»

"Ημέρα θλίψης η σημερινή για το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ". Αυτό επισημαίνει το μέλος της -τελευταίας όπως επισημαίνει η ίδια- Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Αγάθη Μακρίδου, η οποία τονίζει ότι η απουσία της από το συνέδριο του κόμματος είναι "πράξη ευθύνης απέναντι στα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, απέναντι σε όλο τον κόσμο που εμπιστεύτηκε διαχρονικά την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη".

Είμαι ρουφιάνος, σβήσε το τσιγάρο τώρα!

Το γεγονός ότι συζητάμε με αυτόν τον τρόπο για τον αντικαπνιστικό νόμο εν έτει 2019 είναι ενδεικτικό του πόσο προβληματική χώρα είμαστε. Γράφει ο Κώστας Κεφαλογιάννης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *