Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Κου Κλουξ Κλαν: Το χρονικό μιας λευκής φρενοβλάβειας

Μια αναδρομή στην ιστορία της μεγαλύτερης ρατσιστικής οργάνωσης των ΗΠΑ.

Αυτός ο ιδιοφυής αλγόριθμος μετατρέπει το όνομά σας σε μελωδία

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ θα έμοιαζε το όνομά σας σε μουσικό μοτίβο; Τώρα, μπορείτε να το μάθετε, χρησιμοποιώντας το Clarallel, έναν ιδιοφυή αλγόριθμο που μεταφράζει το όνομά σας σε μουσικό κρυπτογραφημένο κείμενο.

Οι μουσικοί κρυπτογράφοι είναι μέσα μετασχηματισμού γραπτού κειμένου, συνήθως ονόματος, σε μουσικό μοτίβο και έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη εδώ και αιώνες από διάφορους μουσικούς και συνθέτες της Δύσης.

Όπως αναφέρει το classicfm.com, έχοντας ως βάση την παραπάνω μέθοδο, ο Kai Konishi-Dukes ανέπτυξε έναν αλγόριθμο που μετατρέπει το κάθε όνομα σε ένα μικρό μουσικό ποίημα και το ονόμασε «Clarallel».

Αν και ως αλγόριθμος είναι ισχυρός, σε αυτό το στάδιο το Clarallel μπορεί μόνο να μετατρέψει γράμματα σε σύντομη μελωδία. 
 
 
 
απο το huffingtonpost.gr

Η Ελληνίδα που νίκησε τον καρκίνο δείχνει τη διπλή μαστεκτομή της στο Facebook για να αφυπνίσει τις γυναίκες

Την Χριστίνα Κούκια γνωρίσαμε πέρυσι τέτοια εποχή, όταν αποφάσισε να δείξει τη διπλή μαστεκτομή στην οποία είχε υποβληθεί στα Social Media.

Εντυπωσιακό βίντεο: Η Αθήνα πριν από 100 χρόνια σε 3D απεικόνιση

Το "βλέμμα της Στρατιάς της Ανατολής" που στρατοπέδευε στη Θεσσαλονίκη από το 1915, αντίκρισε κατεβαίνοντας το 1917 στην Αθήνα, την όξυνση του Εθνικού Διχασμού

Αγιασμός στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας ότι ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.00 π.μ.

ΕΝΦΙΑ 2017: Ξεχάστε τις επιστροφές φόρου - Δείτε πώς θα πληρώνεται το «χαράτσι»

Σε «πονοκέφαλο» αναδεικνύεται η πληρωμή του φετινού Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) για τους Έλληνες φορολογούμενους, καθώς με απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ξεκίνησαν οι αυτόματοι συμψηφισμοί επιστροφών φόρου με τις οφειλές που αφορούν στο περιβόητο «χαράτσι».

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως το 2017, περίπου δύο στους τρεις φορολογούμενους που είχαν λάβει πιστωτικό «ραβασάκι» για επιστροφή φόρου, είτε δεν θα δουν τελικά ούτε σεντς στον τραπεζικό λογαριασμό τους είτε θα δουν πολύ λιγότερα χρήματα, καθώς πλέον τα λεφτά αυτά θα συμψηφίζονται με την οφειλή του ΕΝΦΙΑ.

Ήδη από την Τετάρτη (06/09/2017) οι ιδιοκτήτες ακινήτων που περίμεναν να εισπράξουν επιστροφή φόρου εισοδήματος, άρχισαν να λαμβάνουν ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια, με τα οποία ενημερώθηκαν ότι έγινε ο συμψηφισμός της επιστροφής φόρου εισοδήματος με το ποσό του ΕΝΦΙΑ που βεβαιώθηκε ενώ αν υπάρχει υπόλοιπο φόρου για πληρωμή θα εμφανίζεται στην «ταυτότητα οφειλής», που υπάρχει σε κάθε προσωπικό λογαριασμό στο Taxisnet.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί: Από τους 958.425 φορολογουμένους που δικαιούνται φέτος επιστροφή φόρων εισοδήματος συνολικού ύψους 366,5 εκατ. ευρώ, υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 580.000 δεν θα δουν χρήματα στο λογαριασμό τους. Δηλαδή το 60% των φορολογουμένων με πιστωτικό εκκαθαριστικό δεν είχε λάβει έως τον Αύγουστο την επιστροφή φόρου τουλάχιστον 200 εκατομμυρίων.

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιχειρεί, με την πρακτική αυτή, να διαγράψει χρέη ύψους 200 εκατ. ευρώ, σε μια προσπάθεια να φτάσει το στόχο της εξόφλησης 1,2 δισ. ευρώ από τα συνολικά 5,4 δισ. ευρώ που οφείλει προς τους ιδιώτες.

Υπενθυμίζεται, άλλωστε ότι ο στόχος αυτός αποτελεί ένα από τα πλέον κρίσιμα προαπαιτούμενα, για να εγκρίνουν οι δανειστές την επόμενη υποδόση των 800 εκατ. ευρώ.

Δήμος Αλμωπίας - ΔΗ.Κ.Ε.Α - Ευχαριστήριο για την Λαμπαδηδρομία

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 ο Δήμος μας συμμετείχε στην 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών. Οι πολίτες της Αλμωπίας , υποδέχθηκαν εγκάρδια τη «Φλόγα της Αγάπης», αγκαλιάζοντας για άλλη μια φορά την προσπάθεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) που έχει στόχο να διαδώσει και να αναπτύξει σε όλη την Ελληνική επικράτεια πανανθρώπινες ιδέες, με κυρίαρχη αυτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η ευαισθητοποίηση και η αλληλεγγύη του κόσμου αποδείχθηκε ακόμη μια φορά κατά τη διάρκεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, όπου πλήθος πολιτών συνέρρευσε στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, αφιερώνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο τους και δίνοντας ζωή κι ελπίδα στους συνανθρώπους τους.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το απόγευμα της ίδιας μέρας, όπου εθελοντές μετέφεραν τη «Φλόγα της Αγάπης» και τη διάθεση για ζωή στα χωριά του Δήμου Αλμωπίας.

Δεκάδες λαμπαδηδρόμοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας, όπου ένωσαν τις φωνές τους και το όραμά τους για διαρκή προσφορά και συμμετοχή σε αντίστοιχες δράσεις.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά και ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ όλους τους Πολιτιστικούς, Εθελοντικούς και Αθλητικούς Συλλόγους καθώς και τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας οι οποίοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση της λαμπαδηδρομίας.

Συγκινητική και ευχάριστη ήταν η μεγάλη συμμετοχή παιδιών τα οποία συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη δράση και αποτελούν το μέλλον στην πραγματοποίηση πανομοιότυπων εκδηλώσεων.

Η διοργάνωση των δράσεων πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμωπίας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α).

Αρωγοί της προσπάθειάς αυτής στάθηκαν η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας, το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας, το Τμήμα Συνοριακών Φυλάκων Αριδαίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας καθώς και οι εργαζόμενοι του εργοταξίου του Δήμου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Όμιλο Επιχειρήσεων ¨Βάκκος Νικόλαος¨, για τη χορηγία σε μπλουζάκια, την ποτοεμπορική Παντελίδης, για τη χορηγία σε νερά, τα ΜΜΕ τα οποία στήριξαν την εκδήλωση, συμβάλλοντας με τη μετάδοση της πληροφορίας στην ανάδειξη του μεγαλείου της εθελοντικής προσφοράς, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α


ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αναδρομές: Ντέιβιντ Πάκαρντ 1912 – 1996

Αμερικανός επιχειρηματίας και πολιτικός. Μαζί με τον Μπιλ Χιούλετ ίδρυσε το 1939 τον κολοσσό της πληροφορικής Hewlett-Packard (hp).

Ανακατασκευή των γηπέδων τένις Σκύδρας

Ένα χρόνιο πρόβλημα, των φίλων και αθλητών του τένις, βρήκε επιτέλους λύση. Εγκρίθηκε από την Γ.Γ.Αθλητισμού το ποσό των 58.018,16 ευρώ για την ανακατασκευή των γηπέδων μας. Έτσι, το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε ως σύλλογος, οδεύει προς την οριστική του λύση.

Όλα τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, αθλητές και γονείς, ευχαριστούμε θερμά, την Δήμαρχο Σκύδρας Ιγνατιάδου Κατερίνα για τις προσπάθειες που κατέβαλε. Επίσης οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την τεράστια συμβολή των βουλευτών του Νομού μας, Σηφάκη Γ. και Τζάκρη Θ. στην ποιοτική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

Ολοκλήρωση 3ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας - Ευχαριστίες

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών και συγκεντρώνοντας τα φώτα της δημοσιότητας, στάθηκε η 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας καθ΄όλη τη διάρκειά της, από την εντυπωσιακή της έναρξη την Παρασκευή 25 Αυγούστου έως την ανάλογη συνέχεια κι ολοκλήρωσή της, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017.

Τόσο ο εκθεσιακός χώρος με τα περίπτερα και τα σημεία ψυχαγωγίας, διασκέδασης κι εστίασης όσο και οι καθημερινές πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ικανοποίησαν και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με τον αγιασμό που τελέστηκε με τις ευλογίες της Εκκλησίας μας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. κ. Ιωήλ τίμησαν δε με την παρουσία τους οι πολιτικές, αυτοδιοικητικές, στρατιωτικές, αστυνομικές, πυροσβεστικές αρχές, εκπρόσωποι φορέων, οργανώσεων και υπηρεσιών της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού, του αγροτικού του εμποροβιοτεχνικού ,επιχειρηματικού, συνεταιριστικού, συνδικαλιστικού κόσμου και πλήθος συμπολιτών κι επισκεπτών.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στην ομιλία – χαιρετισμό της και υποδεχόμενη τους προσκεκλημένους είπε, μεταξύ των άλλων:

«Σας καλωσορίζουμε και σας εκφράζουμε από καρδιάς τις βαθύτατες ευχαριστίες μας που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας και μας τιμάτε με το ενδιαφέρον, την παρουσία και τη συμμετοχή σας στην 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας 2017, αλλά και σε κάθε σημαντική και μεγάλη εκδήλωση ή γεγονός που διοργανώνει ή πραγματοποιεί ο Δήμος μας.

Φυσικά, τα αισθήματα είναι και αμοιβαία και ισχυρά».

Στη συνέχεια τόνισε τα εξής:


«Αγωνιζόμαστε και κρατάμε όρθιο τον τόπο μας στο προσκήνιο της θετικής επικαιρότητας κι οδηγούμε τον τόπο μας, κατά το μείζον και δυνατόν, στο δρόμο της ανάπτυξης, της ενδογενούς, δίκαιης κι ανθρώπινης ανάπτυξης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα 3 χρόνια της δημοτικής μας θητείας, μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές και δύσκολο οικονομικό, δημοσιονομικό, πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο, υλοποιούμε και διαχειριζόμαστε ένα πρόγραμμα έργων, δράσεων, παροχών, υπηρεσιών και προμηθειών πολλών εκατομμυρίων ευρώ που χρηματοδοτούνται από τα τακτικά έσοδα, κυρίως όμως από τη διεκδίκηση και την τελική ένταξη έργων σε εθνικά. ευρωπαϊκά προγράμματα και πρωτοβουλίες και όλα αυτά με πολλή δουλειά, συνεχή διεκδίκηση, καθημερινό αγώνα σ’όλους τους τομείς, με αξιολόγηση προτεραιοτήτων, με χρηστή διοίκηση και διαχείριση, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα».

Ακολούθως, η Δήμαρχος Σκύδρας αφιέρωσε σημαντικό μέρος της ομιλίας της στο ροδάκινο επισημαίνοντας και προτείνοντας τα παρακάτω:

«Στις προηγούμενες ομιλίες μου στην έναρξη της 1ης και της 2ης Εμποροπανήγυρης το 2015 και το 2016 αντίστοιχα έκανα ουσιώδεις αναφορές στο σημαντικό πλουτοπαραγωγικό πόρο του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής, δηλαδή στο ροδάκινο, πάνω στο οποίο στηρίζεται βασικά η οικονομία μας, και μάλιστα πολλές δεκαετίες τώρα.

Μάλιστα όπως θα θυμόσαστε οι περισσότεροι, στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δράσεων της 1ης Εμποροπανήγυρης, το 2015, πραγματοποιήσαμε με τη συμμετοχή διακεκριμένων εισηγητών, ειδική ημερίδα για το ροδάκινο και βεβαίως, όπως γνωρίζετε κατά τη διάρκεια της 1ης και 2ης εμποροπανήγυρης, προσφέραμε, ως προωθητική και διαφημιστική ενέργεια, δωρεάν ροδάκινα στους επισκέπτες μας τα οποία μας χορήγησαν ευγενικά

καταστάσεις θα πρέπει όλοι οι συναρμόδιοι φορείς από τώρα να καθίσουμε γύρω από το τραπέζι του διαλόγου, να επιχειρηματίες με ανάλογο αντικείμενο που δραστηριοποιούνται στο Δήμο και νομό μας, όπως το ίδιο πράττουμε και φέτος.

Επειδή, όμως, όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ροδάκινο για την ευρύτερη περιοχή μας, ας μου επιτραπεί να σταθώ στο θέμα λίγο περισσότερο, καθώς δυστυχώς, και φέτος γίναμε στο ίδιο έργο θεατές και τι εννοώ:

Εξευτελιστικές τιμές αγοράς του ροδάκινου που δεν καλύπτουν ούτε τα έξοδα καλλιέργειας και παραγωγής,


Οι αγρότες πωλούν το προϊόν του μόχθου και του ιδρώτα τους, χωρίς να γνωρίζουν την τιμή του,

Ο ΕΛΓΑ αρνείται να καλύψει ζημίες του ροδάκινου, που οφείλονται σε βροχόπτωση, όπως με την κοινή λογική αποδεικνύεται, ΣΤΕΡΕΙ το δικαίωμα ένστασης στα πορίσματα για το χαλάζι του έτους 2016, που πριν από λίγο καιρό απέστειλε

ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΕΥΛΟΓΑ: τελικά ο ΕΛΓΑ είναι ή δεν είναι οργανισμός ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής;;

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ, που για τον τόπο μας αποτελεί την κινητήρια δύναμη και τη βάση της οικονομίας μας.

Βεβαίως, όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης γι’αυτήν την κατάσταση, από την πολιτεία, τους αγρότες, τους συνεταιρισμούς, τους εμπόρους-βιομηχάνους.

Επιβάλλεται η χάραξη πολιτικής για το ροδάκινο, η προστασία και ενδυνάμωση του ροδακινοπαραγωγού, έτσι ώστε να μην αναγκαστεί να εγκαταλείψει τα χωράφια και τις καλλιέργειες του, διότι αν συμβεί αυτό, εκτός από τον αφανισμό του αγρότη και της οικογένειάς του, θα πληγεί η εθνική οικονομία μας, αλλά και στις ίδιες τις βιομηχανίες θα έχει τεράστιο ζημιογόνο αντίκτυπο.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ με τον εκτελεστικό και νομοθετικό της χαρακτήρα, μπορεί να επιβάλλει κατώτερες τιμές πώλησης του προϊόντος ή τιμή ασφαλείας και αυτό που πρέπει να κάνει ΑΜΕΣΑ είναι να προβεί στην καταβολή αποζημιώσεων λόγω του ρώσικου εμπάργκο και για το λόγο αυτό απευθύνω για ακόμη μία φορά, έκκληση στους βουλευτές του νομού μας, ενωμένοι να εργασθούν για το σκοπό αυτό.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, εάν, θέλουμε να προλάβουμε τα χειρότερα και να μην αντιμετωπίσουμε ανάλογες ή αρνητικότερες συζητήσουμε με τιμιότητα και ειλικρίνεια και με βάση το δίκαιο και το αμοιβαίο ώστε να μην είναι αργά για όλους μας.

ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ, να επισημάνω και να τονίσω το εξής: Δεν είναι δυνατό, σε μια ευλογημένη περιοχή, όπως είναι η δική μας, όπου καλλιεργούνται και παράγονται, συγκομίζονται και μεταποιούνται κάθε είδους εκλεκτά προϊόντα και σοδιές, να πωλούνται από καταστήματα της περιοχής και να προτιμούνται από εμάς τους καταναλωτές εισαγόμενα φρούτα, οπωροκηπευτικά, κομπόστες, μαρμελάδες κι άλλα γεωργοκτηνοτροφικά είδη που παράγονται στο Δήμο και στο Νομό μας. Οφείλουμε λοιπόν, εμείς οι ίδιοι ως καταναλωτές, να επιλέγουμε και να καταναλώνουμε τα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας, αφού βεβαίως είναι καλύτερα ποιοτικά και σε ανάλογες, προσιτές τιμές.

ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ άλλες περιοχές της χώρας μας, που άρχισαν να καλλιεργούν και να μεταποιούν το ροδάκινο πολύ αργότερα από εμάς να διαφημίζονται πανελλαδικά, και η Σκύδρα μας κι ο Νομός μας, με το πρώτο εξαγωγικό κέντρο, δηλαδή το Τελωνείο Σκύδρας, να υστερούν σημαντικά στον τομέα αυτό.

Επιβάλλεται λοιπόν, ν΄αναλάβουμε το συντομότερο δραστικές πρωτοβουλίες κι ευθύνες με κάθε τρόπο να προσεγγίσουμε και να προσελκύσουμε καταναλωτές τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό.

Η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, λοιπόν, θεσπίστηκε με τη νέα της μορφή για να υπηρετήσει μεταξύ των άλλων κι αυτόν τον σκοπό.Δηλαδή, ν΄αναδείξει, να προβάλλει και να διαφημίσει τα εκλεκτά προϊόντα της σκυδραϊκής, μακεδονικής γης».

Την ημέρα λήξης της 3ης Εμποροπανήγυρης η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου αφιέρωσε κυρίως την ομιλία της εκφράζοντας την ικανοποίηση και τις θερμές της ευχαριστίες της, όπως έπραξε και στην εναρκτήρια ομιλία της, προς όλους όσοι τίμησαν, συμμετείχαν και με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωσή της:

Τον Δεσπότη μας κ. κ. Ιωήλ που και φέτος με την ευλογία του Θεού τέλεσε τον αγιασμό των εγκαινίων της Εμποροπανήγυρής, επίσης για τις εγκάρδιες ευχές του, για την αγαστή συνεργασία, όπως και για το φωτεινό, ταπεινό, θεάρεστο και ενωτικό έργο της εκκλησίας μας που προάγουν, υπό την σκέπη του Μητροπολίτη μας, οι Σεβαστοί Πατέρες όλων των ενοριών του Δήμου μας.

Τους Βουλευτές μας, τον Περιφερειάρχη, την Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Πέλλας για την υποστήριξή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τον Στρατηγό, τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον Υποδιευθυντή Πέλλας, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Έδεσσας, τον Δήμαρχο Έδεσσας, τους Αντιδημάρχους Σκύδρας: Μιχάλη Μέγα, Θεμιστοκλή Κρητίδη, Γιώργο Χρυσαφίδη, Μάγδα Παπαδοπούλου και Γιάννη Θεοδοσίου, τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων: Στέλιο Σουρουτζίδη (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.) και Νικόλαο Χατζηιωαννίδη(Δ.Ε.Υ.Α.Σ.), την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Γιακαμόζη, η οποία πραγματικά αφιέρωσε ατελείωτες ώρες για την διοργάνωση και προετοιμασία της Εμποροπανήγυρης μαζί με τον Πρόεδρο της Σκύδρας Θεόδωρο Αντωνιάδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους και τα Μέλη των Τοπικών Συμβουλίων.

Επίσης, τους Συλλόγους που συμμετείχαν με δικό τους περίπτερο, όπως την Ομάδα Υποστήριξης συσσιτίου Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Σκύδρας, τον Εμπορικό Σύλλογο Σκύδρας, το Σύλλογο Γυναικών Σκύδρας «Σκυδραία», τον Σύλλογο Σαφραμπολιτών Σκύδρας κι απανταχού της Ελλάδας «Άγιος Στέφανος», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αμύντας Καλυβίων», ακόμη, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: Εύξεινος Λέσχη Σκύδρας, «Άγιος Ιωάννης Πρόδρομος», ΦΕΣ Καλής, Σύλλογος Ποντίων Ριζού, «Αριστοτέλης» Λουτροχωρίου, Σύλλογος Ποντίων Δάφνης, ΦΕΣ «Νέα Γενιά Πετριάς», Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών «Ορφέας», Σύλλογος Άσπρου «Μέγας Αλέξανδρος», Σύλλογος Μαυροβουνίου «Ελπίδα», «Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου», τις Εθελοντικές Οργανώσεις, τη Συνεταιριστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ανακύκλωσης «IONIAN RECYCLE». Το μεγάλο χορηγό μας Ζαχαροπλαστεία «Κατσικάρης» και του χορηγούς Πέτρο Τουρούτογλου, «Στο καινουργιο» Κοσμάς Σιλελογλου, «Le bistro»,» «Friends», Το Τσιπουραδικο της Πλατειας, Γεώργιος Βαρελάς, “GSS Security” Θωμάς Μπόφτσης, Λάζαρος Φαντίδης, Υιοί Μποζίνογλου ΟΕ,Ιωάννης Ναυρινιάδης, «ΛΕΜΟΝΗΣ» Γιώργος Σαββίδης, Χρήστος Τσάπας, «Νέα Star Fruit» I.Kokonozi & J. Karaj, Γιάννης Δούμος, Δημήτρης Σαρακινλής «Ψηφιακες εκτυπωσεις», τους εκθέτες μας και ειδικότερα τους κ. κ. Νίκο Παπαδόπουλο (εταιρία «ΘΩΚΑΣ») και Βασίλη Σολωμονίδη.

Tη Φιλαρμονική του Δήμου Σκύδρας, τους καλλιτέχνες μας και τα χορευτικά σχήματα:

-CON FUOCO

-Γρηγόρης Σταφυλάς και η ορχήστρα του

-Κυριάκος Φαντίδης

-10Seconds με τους Θοδωρή Καρυπίδη, Αλ. Μητσκόπουλο, Φωτεινή Μπόικου, Βασίλη Σπυρίδη

-Γιώργος Γαϊτανης, Χριστίνα Μπέντση, Βασίλης Πουλιόπουλος και Παντελής Πετρίδης

-Studio Γυμναστικής Βαρσαμά, Αλέξανδρου Κουτσάκη

- «Παύλος Μελάς» Αραβησσού

-Δέσποινα,Βίκυ και ΄Αρης Μιχαηλίδης,

-Γ.Διμπίας, Αλ.Φειδάντσης, Γιώργος Χατζούδης

και τους συντονιστές των χορευτικών Πολιτιστικών Συλλόγων Δημήτρη Μήτσκα, Ιάκωβο Ποτουρίδη και Κωνσταντίνο Βασιλειάδη.

Τ΄ακούραστα στελέχη του Δήμου Σκύδρας, τα μέσα ενημέρωσης κι όλους τους συμπολίτες και τους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, που πλαισιώνουν με ψυχή, ενέργεια και ζωντάνια τις εκδηλώσεις του Δήμου μας.


Η 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας ολοκληρώθηκε με τις ευχές της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου για υγεία και δύναμη ώστε με αισιοδοξία κι ενότητα ν΄αντιμετωπίσουμε μαζί τις δυσκολίες και τα προβλήματα, και του χρόνου την ίδια περίοδο να ξαναβρεθούμε στην 4η , πλέον, Εμποροπανήγυρη Σκύδρας.

ΕΚΑΣΚΕΜ: Ανακοίνωσε Καρνάβα ο ΦΟ Αριδαίας

Ο Φ.Ο. Αριδαίας με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του 37χρονου καλαθοσφαιριστή Κώστα Καρνάβα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *