Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δείτε το πρόγραμμα αγώνων της Τετάρτης 20/1

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δείτε το πρόγραμμα αγώνων της Τετάρτης 20/1

Πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλαν

Όσον αφορά τον εκχιονισμό του δρόμου από την Κερασιά προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν στην συνάντηση που έγινε πριν ένα μήνα του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ κ. Τερζάκη ζητήθηκε η βοήθεια της ΕΤΑΔ για τον εκχιονισμό του δρόμου από την Κερασιά. Ο πρόεδρος προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει με την παραχώρηση ενός εκχιονιστικού μηχανήματος ζητώντας παράλληλα να διαθέσει και ο Δήμος Αλμωπίας άλλο ένα εκχιονιστικό μηχάνημα και το αλάτι για τον επιτυχή εκχιονισμό του δρόμου. Αντίστοιχα ο Δήμος Έδεσσας έχει αναλάβει τον δρόμο μέσω Αγίου Αθανασίου.

Ο βουλευτής ενημέρωσε εγκαίρως τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο ο οποίος ανέφερε ότι ο Δήμος διαθέτει εκχιονιστικό μηχάνημα και έχει προμηθευτεί αλάτι για τις ανάγκες εκχιονισμού σε όλο τον Δήμο.

Ο βουλευτής θεωρεί απαράδεκτο να μην είναι ανοικτός ο δρόμος από την Κερασιά προς το χιονοδρομικό και ζητά από τους υπεύθυνους να προσέξουν την προσπελασιμότητα του δρόμου αυτού, καθόσον αποτελεί την πρόσβαση της Αλμωπίας προς το χιονοδρομικό και ο δρόμος διασύνδεσης των δύο κυριότερων τουριστικών προορισμών της Πέλλας (Λουτρά και χιονοδρομικό Κέντρο) ιδιαίτερα που η περιοχή του χιονοδρομικού ανήκει διοικητικά στην Αλμωπία.

Τα χρώματα...

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ  - νέο ποίημα αναγνώστη στο ialmopia.gr

Πρωτάθλημα παίδων: Πανεδεσσαϊκός - Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 52-65

Καλύτερος στις λεπτομέρειες ο Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, απέδρασε με το διπλό από την Έδεσσα επικρατώντας με 52-65 του Πανεδεσσαϊκού. Οι δύο ομάδες έβγαλαν πάθος και δύναμη εντός αγωνιστικού χώρου στοιχεία που στο τέλος έγειραν το παιχνίδι υπέρ της νικήτριας ομάδας.

Σύσκεψη στο Δήμο Σκύδρας για το κοινωνικό φροντιστήριο

Συνάντηση εργασίας με σκοπό την έναρξη και τη λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου στο Δήμο Σκύδρας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 14/1/2016.

Απόλλων Κ. Βρύσης - Άρης Θεσσαλονίκης 1-2 [ΒΙΝΤΕΟ]

Απόλλων Κ. Βρύσης 1-2 Άρης Θεσσαλονίκης (Τα γκολ)
παραλειπόμενα από την κάμερα του Γ. Θάνουmatiespellas.gr

Οι πιο αστείες φωτογραφίες που κυκλοφορούν [ΕΙΚΟΝΕΣ]

– Τα μεγαλύτερα Fails της εβδομάδας
– Χαζομάρες που κάνουν τα ζευγάρια
– Η πιο τεμπέλα βίδρα του κόσμου
– 14 κουνελάκια σε αστείες στιγμές

Ποίηση και ταινίες: Με ειρμό και λησμονιά. Αφιέρωμα του Ευάγγελου Τσαβδάρη στο ialmopia.gr

ΜΕΡΟΣ 4ο

Ο χαρισματικός ποιητής και συντοπίτης μας Τσαβδάρης Ευάγγελος μας ξεναγεί σε ένα αφιέρωμα που στηρίζεται πάνω σε ποίηση και υποθέσεις ταινιών στο κινηματογράφο. Έτσι, έχουμε ένα συνδυασμό ποίησης και ταινίας, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε 5 μέρη. Παρακάτω ακολουθεί το 4ο μέρος της σειράς.
Με ειρμό και λησμονιά 

Δεν ξέρω, πραγματικά, δεν ξέρω αν τα λόγια τούτα, θα τα πράξω με ειρμό, πίσω από μια πόρτα που γράφει αρξατε, ωθήσατε και η μαρκίζα έξω : διανυκτερεύουμε αρδεύοντας τα δάκρυα σου!. Δεν γίνεται ιχνηλάτησα, πως να μην σε νιώσω, στα μέρη ετούτα γαλούχησα το κορμί μου ενταυθα Πιάνω και γράφω στους κορμούς των δέντρων της λησμονιάς την λέξη, στο χώμα θαμμένο ένα δαχτυλίδι που γράφει τα λόγια, τα ιδία πόρτο είναι προορισμένο για σένα!. Είναι στο πόνο ασπίδα!, στα περασμένα ανάμνηση! Στο μέλλον ελπίδα!. Ελπίδα , που εκπνέει μέσα σου Γυναίκα 


Τσαβδάρης ΕυάγγελοςΒασισμένο στις ταινίες:

(κλικ πάνω στις ταινίες)

De rouille et d'os (2012 ) 

When Nietzsche Wept (2007)
ialmopia.gr

Δείτε την τηλεοπτική εκπομπή Στη Σέντρα με καλεσμένους τους Γυριχίδης-Καράς [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε την τηλεοπτική εκπομπή Στη Σέντρα με καλεσμένους τους  Γυριχίδης-Καράς στην Πέλλα τηλεόραση.

Αφιέρωμα: Ο νομπελίστας ποιητής μας Γιώργος Σεφέρης

Ο μεγάλος μοντερνιστής που αντλούσε σταθερά έμπνευση από την ελληνικότητα και την παράδοση

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΠΣ Πέλλας της Κυριακής

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΠΣ Πέλλας της Κυριακής 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *