Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Pastry Designs: Πάβλοβα με φράουλες! [ΒΙΝΤΕΟ]

Pavlova with strawberries (Πάβλοβα με φράουλες)

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος από τον ∆ήμο Έδεσσας

Ο ∆ήμος Έδεσσας συμμετέχει στην παγκόσμια ημέρα για το Περιβάλλον την Κυριακή 5 Ιουνίου με μία σειρά εκδηλώσεων που ξεκινούν από τις 6 το απόγευμα στο Πάρκο Μικρών Καταρρακτών και στην Πλατεία Στουγιαννάκη και ολοκληρώνονται στις 8:30 το βράδυ. 
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βραβεύσεις, κληρώσεις, ποδηλατικό γύρο, θεατρικά δρώμενα. Στις εκδηλώσεις του ∆ήμου συμμετέχουν η ∆ημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (∆ΕΥΑ), η ∆ημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ∆ήμου Έδεσσας (∆Η.Κ.Ε.∆.Ε.), το Τμήμα Ποδηλασία του Αερωπού, η ∆/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Εδεσσαϊκό θέατρο. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με τον ποδηλατικό γύρο της Έδεσσας με ελεύθερη συμμετοχή μικρών και μεγάλων και κλήρωση ποδηλάτου. Ακολουθούν οι βραβεύσεις του διαγωνισμού της ∆ΕΥΑ και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την καλύτερη έκθεση και ζωγραφιά για το περιβάλλον στο οποίο συμμετείχαν τα παιδιά των ∆ημοτικών Σχολείων καθώς και οι βραβεύσεις του διαγωνισμού καλύτερο πράσινο μπαλκόνι/αυλή/γειτονία που έκανε η ∆ημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ∆ήμου Έδεσσας στα πλαίσια της Ανθοέκθεσης 2016. 
 
Το θεατρικό εργαστήρι του Εδεσσαικού Θεάτρου στις 19:30 κλείνει τις εκδηλώσεις, με θεατρικά δρώμενα σχετικά με το περιβάλλον, στο πάρκο Μικρών Καταρρακτών.

«Έφυγε» ο θρύλος της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι

Ο παγκόσμιος αθλητισμός πενθεί για τον θάνατο του θρύλου της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/6) σε ηλικία 74 ετών.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *