Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση ΦΟ Αριδαίας

Ο Φ.Ο.Αριδαίας επιθυμεί για μία ακόμη φορά και δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους επιχειρηματίες και ιδιώτες που έχουν προσφέρει στο σύλλογό μας τη βοήθεια και τη στήριξή τους, είτε οικονομική, είτε άλλης φύσης, και αυτήν την αθλητική χρονιά.

Αφιέρωμα: Χρήστος Τσαγανέας 1906 – 1976

Σημαντικός έλληνας ηθοποιός του θεάτρου. Στον κινηματογράφου διακρίθηκε σε δεύτερους ρόλους και έμεινε στην ιστορία για τις ατάκες του: «Άνθρωποι, Άνθρωποι, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός» (Οι Γερμανοί ξανάρχονται, 1948) και «Βεβαίως-Βεβαίως» (Το Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο, 1959).

Η μόνη ψήφος που είναι κερδισμένη είναι στο ΚΚΕ - του Σαββίδη Παναγιώτη

Η μόνη ψήφος που είναι κερδισμένη είναι στο ΚΚΕ - του Σαββίδη Παναγιώτη για το ialmopia.gr

IALMOPIA LIVE: Στο παραδοσιακό γλέντι του Μορφωτικού Συλλόγου Σωσάνδρας [ΒΙΝΤΕΟ]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό γλέντι του Μορφωτικού Συλλόγου Σωσάνδρας "Άγιος Γεώργιος" το Σάββατο 29 Ιουνίου.

Ζητείται πτυχιούχος Κοινωνιολογίας στην Σκύδρα

Ζητείται πτυχιούχος Κοινωνιολογίας για εργασία στη περιοχή της Σκύδρας.

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Γιώτα Νέγκα στα Λουντέμεια 2019

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης", πιστός στην δέσμευσή του με την τοπική κοινωνία για ποιοτική και προσιτή διασκέδαση, έχει την τιμή να σας ανακοινώσει την σύνθεση της μεγαλύτερης συναυλίας του φετινού καλοκαιριού!!!

Ο Κινέζος Big Brother έρχεται στο Βελιγράδι

Το κινεζικό λογισμικό αναγνώρισης προσώπου έφτασε στη Σερβία και επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους της Δύσης για τον ρόλο της κινεζικής Huawei, της μεγαλύτερης εταιρείας τηλεπικοινωνιακού υλικού στον κόσμο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *