Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Δείτε το ντοκιμαντέρ για τα Λουτρά Πόζαρ από το Studio Pantelidis [ΒΙΝΤΕΟ]

Παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ του Studio Pantelidis για τα Λουτρά Πόζαρ διάρκειας  8:47 λεπτών. Γνωρίζατε ότι τα Λουτρά μας ψηφίστηκαν ανάμεσα στις 8 καλύτερες λουτροπόλεις της Ευρώπης;

Ακολουθεί προσεχώς ντοκιμαντέρ και για τον θρησκευτικό τουρισμό!


Τέλος, το" Studio Pantelidis" θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Αννέτα Τάντση για την πολύτιμη βοήθεια της.
ialmopia.gr

Ολοκλήρωση σεμιναρίου ενημέρωσης και υποστήριξης για εγκυμονούσες γυναίκες στην Έδεσσα « Περιμένοντας τον Πελαργό…»

Την Τέταρτη 25/11/2015 ολοκληρώθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα το σεμινάριο ενημέρωσης και συμβουλευτικής στήριξης για εγκυμονούσες που διοργάνωσε το Κ.Π. “Όραμα” σε συνεργασία με τη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας.

Αγροτικός Σύλλογος Αλμωπίας - Πέλλας: "Ο αγώνας συνεχίζεται" [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά από ομόφωνη απόφαση των αγροτικών συλλόγων του Ν. Πέλλας συμμετέχουμε και εμείς στην πορεία διαμαρτυρίας και στην παράδοση του ψηφίσματος (όπου καταγράφονται τα δίκαια αιτήματα του αγροτικού κόσμου)στους Βουλευτές της ΠΕ Πέλλας.

Το Σάββατο 28/11/2015 και ώρα 10:00πμ στον κόμβο του Μαυροβουνίου, όλοι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Σήμερα στις 18:00μμ Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλμωπίας θα συμμετάσχει στην συνάντηση των Αγροτικών Συλλόγων της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας που θα γίνει στην Βέροια.Διεκδικούμε:

1. ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ «ΑΓΡΟΤΗΣ» : κατοχύρωση του επαγγέλματος, ταυτότητα αγρότη με βάση την ισχύουσα νομοθεσία. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε «επιτηδευματίες» ή «ελεύθεροι επαγγελματίες».

2. ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ : Παραμονή των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών στον συντελεστή του 13% και κατάργηση της προκαταβολής φόρου. Να προσμετρούνται στον υπολογισμό του κόστους παραγωγής όλες οι δαπάνες και οι αποσβέσεις που ισχύουν στα Ευρωπαϊκά και διεθνή οικονομικά και λογιστικά πρότυπα (αποσβέσεις του φυτικού, ζωικού και παγίου κεφαλαίου σε βάθος πενταετίας, την αγορά γης, τα τεκμαρτά ενοίκια του εδάφους, τους τόκους των ιδίων κεφαλαίων). Επαναφορά μιας συγκεντρωτικής και μιας ετήσιας απόδοσης ΦΠΑ. Πλήρη κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος. Παραμονή στο υπάρχον καθεστώς για τήρηση βιβλίων για τζίρο μέχρι 15.000 €. Να ισχύσει αφορολόγητο όριο 12.000 € συν την αναγνώριση της προσωπικής και της Οικογενειακής Εργασίας του Αγρότη στα έξοδα. Να ισχύσει αφορολόγητο όριο των επιδοτήσεων μέχρι 12.000 €. Επαναφορά του συντελεστή ΦΠΑ στα αγροεφόδια από 23% στο 13%. Όχι στην φορολόγηση των αποζημιώσεων από απώλεια παραγωγής. Όχι στην άδικη φορολόγηση με τεκμήρια διαβίωσης στην περίπτωση που υπάρχει μειωμένο εισόδημα ή και καθόλου, λόγω ζημιών.

3. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ : Καμία αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές του ΟΓΑ. Εξυγίανση του ΟΓΑ και απαλλαγή του από ξένες προς αυτόν υποχρεώσεις, την αναδιάρθρωσή του (μέσα από μια σοβαρή οικονομοτεχνική μελέτη) ώστε άμεσα να καταστεί ένας υγιής ασφαλιστικός Οργανισμός, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τον αγρότη - ασφαλισμένο. Ολοκληρωτική κάλυψη ζημιών για ροδάκινα (συμπύρηνα, επιτραπέζια, νεκταρίνια), κεράσια, αχλάδια κλπ. απ΄όλα τα φυσικά και καιρικά φαινόμενα. Μέριμνα από το ΥΠΑΑΤ για την συμπλήρωση εισοδήματος λόγω των κυρώσεων της ΕΕ προς την Ρωσία (εμπάργκο).

4. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ : Άμεσα να προχωρήσουμε στην Αγροτική Μεταρρύθμιση και την Παραγωγική Ανασυγκρότηση λαμβάνοντας σοβαρή μέριμνα για το κόστος παραγωγής, την χρηματοδότηση του, την διαφοροποίηση της φορολογίας των 100% συνεταιριζόμενων αγροτών, το λαθρεμπόριο (μαύρη πώληση αγροτικών προϊόντων), τα κόκκινα δάνεια, και μια σειρά αλλά θέματα που δημιουργούν τεράστια ζητήματα επιβίωσης και ανάπτυξης του αγροτικού κλάδου.
Έρχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα. Χιόνια και χαλαζόπτωση την Παρασκευή

Βουτιά θερμοκρασίας από το απόγευμα. Βροχές και μποφόρ σε όλη τη χώρα. Πού αναμένονται χιόνια και χαλαζόπτωση. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σε κάθε περιοχή, κάθε λεπτό. Πότε αλλάζει το μετεωρολογικό σκηνικό

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Η μάχη του 1ου σκόρερ

Δύσκολη η καταγραφή στατιστικών σε αυτό το επίπεδο αλλά το ialmopia συνεχίζει την προσπάθεια και σας μεταφέρει την μάχη των 10 πρώτων σκόρερ στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ,με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη μπορεί.Αφιέρωμα: Μπάνιο στη σκάφη!…Ναι το έζησα…Το πρόλαβα…

Όταν τυχαία είδα αυτή τη φωτογραφία , μου ήρθαν μνήμες στο νου.

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Μεγάλο διπλό του Ηρακλή Γαρεφείου μέσα στην Όρμα με 1-2

Μεγάλο διπλό πήρε χθες ο Ηρακλής Γαρεφείου μέσα στην Όρμα επικρατώντας με 1-2.

Η Ελλάδα παράγει τους περισσότερους άνεργους πτυχιούχους

Πρωτιά για τη χώρα μας σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ

Αλμωπός Αριδαίας: "Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας"

Η Διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας και η Λέσχη Φίλων Αλμωπού, ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και ολοκλήρωση του Ημερολογίου της ομάδας για το 2016.

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 26/11 τα Ζώδια!

Αναστάτωση και έκτακτες καταστάσεις

Παρουσίαση βιβλίου στη ΣΥΜΒΟΛΗ: «Rubrica» του Ευάγγελου Τρυψιάνη

Ο Ευάγγελος Τρυψιάνης με την πρώτη του ποιητική συλλογή «Rubrica», ΕΚΔΟΣΕΙΣ PRINCIPIA προσεγγίζει το τρίπτυχο ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΡΩΤΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ σε ένα παιχνίδισμα με τρεις διάσημους πίνακες.

Άτυχος ο Εθνικός και ήττα με 1-3 από την Ζέρβη

Την ήττα με 1-3 γνώρισε το περασμένο Σάββατο η ομάδα του Εθνικού μέσα στην έδρα του από την πρωτοπόρο Ζέρβη.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *