Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Πέρασε το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις

Ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα εκτός από το ΚΚΕ και την Ένωση Κεντρώων

Εκλογές 2019: Πόσους ευρωβουλευτές εκλέγει η Ελλάδα και πόσους οι άλλες χώρες

Την Κυριακή 26 Μαΐου τα εκλογικά κέντρα σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας θα ανοίξουν στις 7 πρωί προκειμένου να μπορέσουν οι πολίτες να ψηφίσουν για τις Εκλογές 2019 και να εκλέξουν τους 21 Ευρωβουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που βγάζει η Ελλάδα βάσει του πληθυσμού της.

Θάμπωμα - του Γιώργου Σαμαρτζίδη

Θάμπωμα - του Γιώργου Σαμαρτζίδη για το ialmopia.gr

Αφιέρωμα: Η ιστορία του Λας Βέγκας

To Λας Βέγκας (Las Vegas) είναι πόλη των ΗΠΑ στην Πολιτεία της Νεβάδας με 600.000 κατοίκους. Κατέχει επάξια τον τίτλο της παγκόσμιας πρωτεύουσας του τζόγου, αφού στην επικράτειά της υπάρχουν 1701 χώροι αφιερωμένοι στη Θεά Τύχη. «Las Vegas» σημαίνει στα ισπανικά «Οι Λειμώνες», εξαιτίας του πράσινου και των πολλών υδάτων που υπάρχουν στην περιοχή. Είναι μία όαση στην καρδιά της ερήμου Μοχάβε και μέχρι το 1848 ανήκε στο Μεξικό.

Οι υποψήφιοι και τα Τοπικά Συμβούλια στο Δήμο Αλμωπίας [ΜΕΡΟΣ 3]

Φάκελος Δημοτικές Εκλογές 2019 - Δείτε τους συνδυασμούς και τους υποψήφιους Συμβούλους Κοινοτήτων Αλμωπίας (άνω 300 κατοίκων)

Ομιλία στη Βουλή για την συνοριακή σύνδεση της Πέλλας από τους Προμάχους Αλμωπίας

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του Γιάννη Σηφάκη στη Βουλή για την συνοριακή σύνδεση της Πέλλας από τους Προμάχους.

Σακχαρώδης διαβήτης: Τι σημαίνει ολιστική αντιμετώπιση

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης θεωρείται μία από τις μάστιγες του 21ου αιώνα. Υπολογίζεται στο 10-12% του πληθυσμού στις περισσότερες ηπείρους του πλανήτη, ενώ στην χώρα μας πάνω από 1.000.000 συμπατριώτες μας πάσχουν με το 10-15% εξ αυτών να μην το γνωρίζει.

Εκδηλώσεις στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Πολυκάρπης

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τελικά στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Πολυκάρπης και τις δύο βραδιές λόγω κακοκαιρίας.

Πανελλήνιες 2019: Ανοίγουν διάπλατα οι πύλες των ΑΕΙ με ρεκόρ εισακτέων - Δείτε το πρόγραμμα

Η τελευταία χρονιά των Πανελλαδικών, όπως τις ξέραμε μέχρι σήμερα, πλησιάζει στο τέλος της, όπως και η αντίστροφη μέτρηση για χιλιάδες μαθητές, καθηγητές, αλλά και γονείς, μέχρι την έναρξη των εξετάσεων.

Πρόκληση δίχως όρια: Οι Τούρκοι εξαφάνισαν Καστελλόριζο, ελληνική υφαλοκρηπίδα, κυπριακή ΑΟΖ

Σε ενημέρωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (10/05/2019), Τούρκοι διπλωμάτες έδειξαν χάρτες σε ξένους διπλωμάτες και παρουσίασαν τις τουρκικές θέσεις για την τουρκική υφαλοκρηπίδα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *