Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας


Λόγω των ειδικών συνθηκών και των μέτρων για τη μη εξάπλωση του covid-19, όπως αυτά ανακοινώθηκαν και εφαρμόζονται με την Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 69136 ( ΦΕΚ 5138, Β΄/ 5-11-2021) Κοινή Υπουργική Απόφαση , ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας ότι :

Γ' Εθνική: Ίκαροι Γιαννιτσών - ΦΟ Αριδαίας 73-75


Με μεγάλη ανατροπή πήρε τη νίκη η ομάδα μας στα Γιαννιτσά, στο ματς με τους Ίκαρους, αφού επέστρεψε από το -11 (63-52 οκτώ λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού) και με μπροστάρηδες τους Γκαβέζο, Καραμπέκη και Πυδαράκη, κατάφερε να κάνει την ολική επαναφορά για το τελικό 73-75.

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: Δελτίο Τύπου για το Συλλαλητήριο για την Δημόσια Υγεία στην Έδεσσα - Η κεντρική ομιλία της συγκέντρωσης από την Ε.Ν.Ι.Π.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ανακοίνωση του Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ για τα νέα περιοριστικά μέτρα


Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από την Κυβέρνηση, βάζουν στο στόχαστρο για μια ακόμη φορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η διαθήκη της εβραϊκής φυλής του Ισραήλ - του Ιωάννη Ευθυμιάδη


Υπάρχει μια ισορροπημένη λειτουργική αρμονία των εξελίξεων στο σύμπαν χωρίς την παρέμβαση μιας (ανωτέρας δύναμης). Αυτό το επαληθεύουν και οι γραφές της Παλαιάς Διαθήκης, όμως χωρίς να την έχουν ερμηνεύσει στην πραγματική της διάσταση.

Βόλλεϊ Α2 Γυναικών: Ίκαρος Έδεσσας - Γαια Δράμας 3-0 σετ


Ξεκινώντας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Α2 εθνική κατηγορία, η γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας επιβλήθηκε 3-0 απέναντι στην αγωνιστική ομάδα Γαία Δράμας.

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας προς ενημέρωση των πολιτών


Ο Δήμος Αλμωπίας, ενημερώνει τους πολίτες, πώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για διασπορά από την δράση των Κινητών Ιατρικών Μονάδων, καθώς το μέλος το κρούσμα βρέθηκε πριν την έναρξή της δράσης.

Ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίου 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας


Ένα σημαντικό έργο πρόκειται να υλοποιηθεί στο Δήμο Σκύδρας στο πλαίσιο της βελτίωσης των κτηριακών υποδομών και συνθηκών των σχολικών εκπαιδευτηρίων και της προστασίας του περιβάλλοντος.

ΕΚΑΣΚΕΜ: Δραστηριότητες τμημάτων του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών


ΑΝΔΡΙΚΟ, ΕΦΗΒΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑ BASKETBALLΤΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *