Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου


Από μικρό παιδί θυμάμαι να ακούω για κάποιον φίλο ή συγγενή, ότι μάχεται με την επάρατη νόσο. Μεγαλώνοντας, οι φίλοι και συγγενείς που μάχονταν μιλούσαν ανοιχτά, πλέον, για τον αγώνα τους. Δυστυχώς πολλοί από εμάς, αποχαιρετίσαμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας αρκετούς απ΄αυτούς.

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν. Πέλλας


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΓΕΙΑ

Αιμοδοσία - του Συγγραφέα – ερευνητή Ιωάννη Ευθυμιάδη


Ένα προσεγγιστικό άρθρο της αιματολογικής έρευνας, στοχεύει προς όλους τους αιμοδότες και για αυτούς που τείνουν προς σ’ αυτούς. Εδώ υπάρχει αναμφισβήτητα ένα σοβαρό θέμα που η ανάλυσή του, θα δημιουργήσει σκέψη συναισθημάτων ιδίως στους αιμοδότες - αποδέκτες. Η μετάγγιση αίματος είναι ένας εξειδικευμένος κλάδος τεχνητός τρόπος της αιματολογίας όπου συμπληρώνει το (υγρό στοιχείο) αίμα σε μια χειρουργική απαραίτητη επέμβαση. Η αιμοδοσία όπως γνωρίζουμε σώζει ζωή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Παράλληλα όμως υπάρχουν οι θετικές και οι αρνητικές προεκτάσεις της αιμοδοσίας.

Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή της Λαϊκής Αγοράς Αριδαίας


•Λόγω των νέων μέτρων την Πέμπτη 4/2/2021 θα λειτουργήσει η κεντρική καθώς και η παράλληλη ως προς τη λαϊκή της Αριδαίας αγορά στις οδούς που αναφέρονται παρακάτω.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *