Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

«Να προχωρήσουν οι εκτιμήσεις άμεσα για να αποζημιωθούν οι ροδακινοπαραγωγοί και οι άλλοι παραγωγοί για τις ζημιές που υπέστησαν»


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Αριθ. Πρωτ. ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ: 7529
Ημερομηνία καταθέσεως: 24-07-2017

Κ.Ο. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
ΕΡΩΤΗΣΗ


ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ:
Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Ε. Αποστόλου,
   
ΘΕΜΑ: «Να προχωρήσουν οι εκτιμήσεις άμεσα για να αποζημιωθούν οι ροδακινοπαραγωγοί και οι άλλοι παραγωγοί για τις ζημιές που υπέστησαν».

Σε απόγνωση βρίσκονται οι ροδοκινοπαραγωγοί και άλλοι παραγωγοί της ευρύτερης περιοχής της Πέλλας και της Ημαθίας, αφού τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν σοβαρά τις ροδακινοκαλλιέργιες αλλά και όλες τις δενδρώδεις καλλιέργειες,  με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρές ζημίες επιτραπέζια, συμπύρηνα ροδάκινα, βερύκοκα, δαμάσκηνα, κ.α και να καταστραφεί ολοσχερώς η παραγωγή τους.
Όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι παραγωγοί αλλά και σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, το ποσοστό των ζημιών στις ροδακινοκαλλιέργειες αγγίζει το 70-80 %.
Ωστόσο, ο ΕΛΓΑ με πρόσφατη ανακοίνωση του τονίζει ότι: «Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ασφάλισης της φυτικής Παραγωγής του ΕΛΓΑ,  και το Εγχειρίδιο Εκτιμητικής για τα ροδάκινα, για το ζημιογόνο αίτιο των υπερβολικών ή άκαιρων βροχοπτώσεων καλύπτονται ασφαλιστικά οι άμεσες ζημιές και συγκεκριμένα το «σκάσιμο» των καρπών (διάρρηξη του φλοιού και της σάρκας). Η καρπόπτωση που παρατηρήθηκε και η ποιοτική υποβάθμιση των καρπών δεν είναι άμεσες ζημιές και δεν καλύπτονται ασφαλιστικά.
Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μην υποβληθούν άσκοπες δηλώσεις ζημιάς, οι οποίες θα δυσχεράνουν την ήδη βεβαρημένη, λόγω αυξημένου όγκου εργασιών, θέση του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βέροιας».
Επειδή από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο ΕΛΓΑ καλεί τους παραγωγούς να μην υποβάλουν δηλώσεις ζημιάς και
επειδή εκτεταμένες είναι οι ζημιές, οι οποίες προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα.
Ερωτάσθε κ. κ. Υπουργέ:

Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η εκτίμηση των ζημιών και η αποζημίωση των ροδακινοπαραγωγών και άλλων παραγωγών που είδαν τις καλλιέργειες τους να καταστρέφονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα;

Οι ερωτώντες Βουλευτές

Μιχάλης Τζελέπης
         
         Βασίλης Κεγκέρογλου

                                                                      Γεώργιος Αρβανιτίδης

                                                                   Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Σκέφτεται να μηνύσει την Δημοτική αρχή Αλμωπίας ο Παράσχος Τσάνταλης

Έντονες είναι οι σκέψεις του πρώην δημοτικού συμβούλου Εξαπλατάνου Παράσχου Τσάνταλη να σταφεί νομικά εναντίον της Δημοτικής αρχής Αλμωπίας αλλά και προσωπικά εναντίον του Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου καθώς έχει απογοητευτεί από την αντιμετώπιση που υπάρχει προς το πρόσωπο του αλλά και από το ότι ο ίδιος θεωρεί ότι η δημοτική αρχή σε καμιά περίπτωση δεν παλεύει για την υπεράπιση των συμφερόντων του Δήμου Αλμωπίας και του τόπου,σχετικά με τις ασφαλτοστρώσεις στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου. Μάλιστα κύκλοι προσκείμενοι στον κο Τσάνταλη αναφέρουν ότι υπάρχει συσωρευμένος έντονος θυμός και αγανάκτηση, λόγω της απάντησης της σημερινής διοίκησης του Δήμου, όταν ο ίδιος ζήτησε να μάθει τις προθέσεις για την πορεία των πραγμάτων και την σκοπιμότητα της ενδικοφανούς προσφυγής σε βάρος της Δ.Ο.Υ Έδεσσας. Μάλιστα το εν λόγω έγγραφο δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα μας Νέα της Αλμωπίας.
 
Ο ίδιος αν και απογοητευμένος δηλώνει σε όλους του τόνους ότι όσο αντέχει βιολογικά θα συνεχίσει ως οφείλει να ελέγχει τη διοίκηση και να καταγγέλει τις παραλείψεις, τις σκοπημότητες και τους συμψηφισμούς. Θα συνεχίσει – παρά το τεράστιο οικονομικό κόστος και τη Κούραση- να λέει δημόσια και επώνυμα τη γνώμη του. Ο κος Τσάνταλης για άλλη μια φορά προ ημερών επισκέφτηκε το δημαρχείο και τόνισε σε όλους τους τόνους καλώντας τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο δημόσια να απαντήσει καθαρά και χωρίς την επίκληση της γραφειοκρατίας των υπηρεσιών του Δήμου τα ακόλουθα ερωτήματα:1, Γνωρίζει ότι μάρτυρες υπεράσπισης του εργολάβου για την απάτη των ασφαλτοστρώσεων είναι οι άνθρωποι του άμεσου δημοτικού του περιβάλλοντος;


2. Είναι ή όχι η επιλογή της ενδικοφανούς προσφυγής μια προσπάθεια συγκάλυψης αυτής της απάτης; Και γιατί γίνεται επικληση στη συγκεκριμένη προσφυγή ότι ο Δήμος Αλμωπίας δεν είναι καθολικός διάδοχος του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου; Τότε ποιος είναι;


3 Θα μάθουμε ποτέ , αν η πρόσφατη απειλή σε βάρος της προηγούμενης δημοτικής αρχής, είχε περιεχόμενο ή ήταν πυροτέχνημα για να τραβήξει τα βλέμματα από την ουσία του προβλήματος για τα καθίσματα στο ανοικτό θέατρο στο ΔΑΣΑΚΙ;; Ακομη θα υλοποιηθεί η δήλωση του κου Μπίνου σε προηγούμενο Δημοτικό συμβούλιο ότι θα διερευνηθούν όλες όλες οι πτυχές των ζητημάτων του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου;


4. Γιατί δεν γίνεται εκτέλεση απόφασης της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής που αφορά τις αγωγές του Ελεγκτικού Συνεδρίου , παρότι πέρασαν πάνω από δύο χρόνια ;Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πολλά ερωτήματα που έχει θέσει ο κος Παράσχος Τσάνταλης
 
 
 

Γιατί δεν πρέπει να πίνουμε αναψυκτικά όταν τρώμε μπριζόλα - Ο ύπουλος συνδυασμός

Η αλήθεια είναι πως η ζάχαρη είναι σχεδόν αναπόφευκτη στα περισσότερα τρόφιμα. Αποτελεί το 16% της συνολικής πρόσληψης ενέργειας, με τη μεγαλύτερη ποσότητα να έρχεται από τα γλυκά ποτά.

4α Γάτσεια - Από τον Σύλλογο διατήρησης και ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς Σαρακηνών " Αγγελής Γάτσος"

4α ΓΑΤΣΕΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ "ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ" & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΘΥΕΛΛΑ" ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ

Επίδομα ανεργίας: Πότε κινδυνεύετε να το χάσετε

Αυστηροποιούνται τα κριτήρια λήψης του επιδόματος ανεργίας, επιφέροντας τεράστιο πλήγμα σε χιλιάδες ανέργους του ΟΑΕΔ.

ΜΣ Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης" Ενα χωριό, μια ομάδα, μια γροθιά!

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ"

Στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν Τζάκρη και Αχτσιόγλου να είναι υποψήφιες στην Πέλλα

Φαίνεται πως οι φήμες ότι η Υπουργός Εργασίας με καταγωγή από την Πέλλας Έφη Αχτσιόγλου θα είναι υποψήφια Βουλευτής στην Πέλλα με τον ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν σάρκα και οστά καθώς έχει αρχίσει η συζήτηση στα κεντρικά για το πλασάρισμα όλων των στελεχών σε περιφέρειες εν όψει των Βουλευτικών εκλογών. 
 
Και αν το καλό σενάριο για τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019, ο χρόνος μέχρι τότε δεν είναι ανεξάντλητος ιδιαίτερα για πολιτικούς οι οποίοι θα πρέπει να δουλέψουν, να επενδύσουν και να φανούν στις εκλογές περιφέρειες στις οποίες θα εκτεθούν. Αφήστε ότι μπορεί να υπάρχει και πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μέσα στο 2018. Τότε λοιπόν τα πράγματα σφίγγουν απελπιστικά. Άλλωστε με τις σημερινές δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει 60 έως 70 Βουλευτές. Αυτό σημαίνει ότι το πλασάρισμα θα πρέπει να γίνει σε περιφέρειες που βγάλουν έδρες. Η Πέλλα που είναι τετραδική είναι από τις πιο περίεργες αναφορικά με τον τρόπο που κατανέμονται οι έδρες καθώς σε αυτές μπαίνουν το μπόνους το 50 εδρών. Άρα το πρώτο κόμμα πανελλαδικά έχει πιθανότητες να πάρει δυο, τρεις ή και τέσσερις έδρες. Στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η παρουσία Αχτσιόγλου, Τζάκρη αλλά και του Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη κλειδώνει την μια έδρα για το κόμμα. Πάντως θα έχει ενδιαφέρον μια τέτοια αναμέτρηση καθώς εκτός από την Έφη Αχτσιόγλου που έχει σημαντικές αναφορές στο Κόμμα, θα συμμετάσχει η πασοκογενείς Θεοδώρα Τζάκρη καθώς η επίσης αριστερόστροφη Κατερίνα Ζήνα. 
 
Συν τον Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη που θα έχει μηδαμινές πιθανότητες να κρατήσει την έδρα του και τον Δημοτικό σύμβουλο Έδεσσας Βασίλη Δημητριάδη όπως και τον επί χρόνια πολιτευτή Νάκη Πασχαλίδη. Πιθανών αυτό θα είναι το ψηφοδέλτιο του Κόμματος. Εκτός από τα πολιτικά χαρακτηριστικά θα υπάρξει και ενδιαφέρον αναφορικά με την ομορφιά. Η ωραία υπουργός, που εμφανίζεται στη Βουλή με υπέροχο ιβουάρ φόρεμα (αλλά χωρίς να έχει βάψει τη ρίζα των μαλλιών), επιθυμεί, όπως διαρέεται, να κατέβει υποψήφια στον τόπο καταγωγής της, που για κακή τύχη της Θεοδώρας είναι ο ίδιος με τον... δικό της. Βλέπετε, αμφότερες κατάγονται από τα Γιαννιτσά. Ένα σενάριο που κυοφορείται είναι τον Μάιο του 2019 η κα Τζάκρη να κατέβει για Δήμαρχος Πέλλας. Είναι όμως λίγο δύσκολο να δεχθεί να προχωρήσει σε τέτοια επιλογή, που χαρακτηρίζεται από τη φράση «από δήμαρχος, κλητήρας»; 

Η αλήθεια είναι, βεβαίως, ότι είναι πολύ δυνατές στον πολιτικό βίο τους. Η Εφη Αχτσιόγλου είναι τώρα μια λαμπερή υπουργός που «λύνει και δένει», αλλά και η Θεοδώρα Τζάκρη από την πλευρά της κρατάει τον συγκεκριμένο νομό στα χέρια της - έχει μεγάλη δύναμη στην Πέλλα. Εκείνο που είναι σίγουρο -και μας το επιβεβαιώνουν μάλιστα και οι «περί τους κυβερνητικούς»- είναι ότι τις θέλουν πολύ, και τη μια και την άλλη. 

«Απ' την Κική κι απ' την Κοκό, ποια να διαλέξω;» θα τραγουδά στις επερχόμενες εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας.απο το Meapopsi.gr

Το Αρσένι κατέκτησε το έπαθλο στο μίνι τουρνουά 7-7 Σκύδρας

Σε ενα συγκλονιστικο τελικο αναμεσα στις ομαδες Αρσενι -Coca juniors η ομαδα του Αρσενιου με σκορ 4-2 κερδισε τον αγωνα κατακτωντας για 4η φορα το επαθλο των 1000 ευρω.

Αναδρομές: Η πτώση της χούντας και η αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα

Στις 23 Ιουλίου 1974 η επτάχρονη δικτατορία της 21ης Απριλίου, υπό το βάρος της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, κατέρρευσε. Οι στρατιωτικοί παρέδωσαν την εξουσία στους πολιτικούς και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ορκίστηκε πρωθυπουργός της χώρας, επικεφαλής της κυβέρνησης «Εθνικής Ενότητας» τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Ιουλίου. Από την ημέρα αυτή αρχίζει η εποχή της «Μεταπολίτευσης», η λαμπρότερη, ίσως, περίοδος της πολιτικής ιστορίας του ελληνικού κράτους.

Η γενική επιστράτευση που κηρύχτηκε στις 21 Ιουλίου, μία ημέρα μετά την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ήταν χαώδης και ανοργάνωτη και κατέδειξε την τραγική κατάσταση που βρισκόταν ο Ελληνικός Στρατός, μετά από επτά χρόνια δικτατορίας. Η κυβέρνηση Ανδρουτσόπουλου, που ήταν υποχείριο του «αόρατου δικτάτορα» Δημητρίου Ιωαννίδη, ήταν ανίκανη να πάρει σοβαρές αποφάσεις. Έτσι, η προσφυγή στους πολιτικούς ήταν μονόδρομος για τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας.

Το πρωί της 23ης Ιουλίου, ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Γρηγόριος Μπονάνος και οι αρχηγοί του Στρατού, αντιστράτηγος Ανδρέας Γαλατσάνος, Ναυτικού, αντιναύαρχος Πέτρος Αραπάκης και Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Αλέξανδρος Παπανικολάου, σε σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στρατηγό Φαίδωνα Γκιζίκη διατύπωσαν την άποψη ότι είναι επιτακτική ανάγκη η ανάθεση της διακυβέρνησης της χώρας στους πολιτικούς. Στη συνέχεια, ο Γκιζίκης κάλεσε τον Ιωαννίδη και του ανακοίνωσε την απόφαση της ηγεσίας του στρατεύματος, χωρίς αυτός να αντιδράσει.

Στις 2 μετά το μεσημέρι κλήθηκαν σε σύσκεψη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σημαίνουσες πολιτικές προσωπικότητες της προδικτατορικής περιόδου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αρχηγοί των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων Παναγιώτης Κανελλόπουλος της ΕΡΕ και Γεώργιος Μαύρος της «Ενώσεως Κέντρου», καθώς και οι Ευάγγελος Αβέρωφ, Σπύρος Μαρκεζίνης, Γεώργιος Αθανασιάδης-Νόβας, Στέφανος Στεφανόπουλος, Πέτρος Γαρουφαλλιάς και Ξενοφών Ζολώτας. Η δικτατορία της 21ης Απριλίου είχε ήδη καταρρεύσει.


Η άφιξη Καραμανλή στο αεροδρόμιο του Ελληνικού.Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ο σχηματισμός πολιτικής κυβέρνησης υπό τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο, ο οποίος έλαβε προθεσμία έως τις 8 το βράδυ να ανακοινώσει τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου. Εν τω μεταξύ, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, που προέκρινε τη λύση Καραμανλή, ήλθε σε επαφή με τον πρώην πρωθυπουργό, που ζούσε αυτοεξόριστος στο Παρίσι από το 1963, και του ζήτησε να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό στην Ελλάδα. Στις 6:30 το απόγευμα, ο Αβέρωφ, με υπόδειξη του Γκιζίκη, τηλεφώνησε στον Κανελλόπουλο και του ανακοίνωσε την άρση της εντολής που του είχε ανατεθεί.

Στις 8 το βράδυ επαναλήφθηκε η σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς και επικυρώθηκε η απόφαση για την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Βαλερί Ντ’ Εστέν διέθεσε πάραυτα το προσωπικό του αεροπλάνο για την άμεση επιστροφή του Καραμανλή, ο οποίος αφίχθη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού στις 2 το πρωί της 24ης Ιουλίου κι έγινε δεκτός από ένα τεράστιο πλήθος πολιτών, που τον χαιρετούσε κυριολεκτικά ως ελευθερωτή. Στις 4 το πρωί, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ορκίστηκε πρωθυπουργός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Σεραφείμ, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, στρατηγού Φαίδωνα Γκιζίκη.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ορκίστηκε το πρώτο κλιμάκιο της κυβέρνησής του, αποτελούμενο από πολιτικά πρόσωπα της δεξιάς και του κέντρου. Ο Καραμανλής δίσταζε να συμπεριλάβει στην κυβέρνηση «Εθνικής Ενότητας» πολιτικούς της Αριστεράς, για να μην προκαλέσει τους σκληροπυρηνικούς χουντικούς, που κατείχαν ακόμα καίρια πόστα στον κρατικό μηχανισμό. Στις 26 Ιουλίου συμπληρώθηκε η σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου, με την ορκωμοσία του δευτέρου κλιμακίου της κυβέρνησης.

Αμέσως μετά ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος: κατάργηση του στρατοπέδου της Γυάρου, απόλυση όλων των κρατουμένων, αμνήστευση όλων των πολιτικών αδικημάτων και απόδοση της ιθαγένειας στους πολίτες από τους οποίους την είχε στερήσει η δικτατορία του 1967. Στις άμεσες επιδιώξεις της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας συμπεριλαμβάνονταν η αποκατάσταση της δημοκρατικής ομαλότητας και η διαμόρφωση κλίματος εθνικής ενότητας, η αποδιοργάνωση του πλέγματος εξουσίας της δικτατορίας και η αποκατάσταση του πολιτικού ελέγχου στο στράτευμα, η προετοιμασία για τη διενέργεια εκλογών και η αντιμετώπιση της κρίσης στην Κύπρο. 
 
 
 
απο το sansimera.gr

Κόλπο γκρόσο με Γκότση το Μαυροβούνι

Δεν εχει ησυχια ο προεδρος της Δοξας Μαυροβουνιου Τεο Δανιηλιδης και δεν περναει μερα που να μην αποκτησει κι εναν παικτη. 

Μπαράζ ανανεώσεων στο Μαυροβούνι

Με πολυ γρηγορους ρυθμους συνεχιζει την οργανωση για τη νεα χρονια η ομαδα της Δοξας Μαυροβουνιου . Ετσι ακομη 4 παικτες ανανεωσαν την συμφωνια τους με την ομαδα . Ετσι την ασπρομαυρη φανελα θα συνεχισουν να φορουν και τη νεα σεζον οι Γιαννης Χαραλαμπιδης,Σπυρος Φανιαδης, Γιωργος Ζαχαριαδης(Πικου) ,και Κωστας Φωτιας. Βασικοι παικτες και οι 4 εδωσαν ο καθενας το στιγμα του στο προηγουμενο πρωταθλημα. Παραλληλα βασικη ενισχυση αποτελει και η επιστροφη του Γιωργου Αποστολουδα ο οποιος ταλαιπωρειταν αππο τραυματισμο που τον αφησε αρκετο καιρο εξω απο τα γηπεδα.

Η προετοιμασια της ομαδος ειναι προγραμματισμενη να ξεκινησει την πρωτη εβδομαδα του Αυγουστου με τον γυμναστη Γιωργο Τσατση να ετοιμαζει ηδη το προγραμμα για να εχει σε πληρη φυσικη κατασταση τους παικτες. Γιατρος της ομαδος θα ειναι ο Γιωργος Κουκουδης για τη νεα σεζον.

Στο ηδη υπαρχον ροστερ αναμενεται να ενσωματωθουν ακομη 4-5 πολυ δυνατα ονοματα που εχουν ηδη συμφωνησει με τον προεδρο της ομαδος Τεο Δανιηλιδη τα ονοματα των οποιων θα ανακοινωθουν οσονουπω..Ενω παραλληλα θα αποκτηθουν και 4 νεαροι 17χρονοι παικτες για την υποδομη της ομαδος.
 
 

Επιμελεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Ανακοίνωσε Χαρίση ο Αλμωπός Αριδαίας

Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Ζώη Χαρίση 23 ετών μέσος, αγωνιζόταν στον ΑΟ Καρδίας Γ' Εθνική με 25 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Κρουσώνα Κρήτης στην Γ' Εθνική με 21 συμμετοχές και 2 γκολ, στην ομάδα του Βατανιακού στην Β' Εθνική με 8 συμμετοχές και 2 γκολ, στην ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας στην Δ' Εθνική για 2 χρόνια, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά επί 9 συναπτά έτη.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη.


Με τιμή το Δ.Σ

Αλμωπού Αριδαίας


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *