Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ψηφίζεται ο προϋπολογισμός του Δήμου Αλμωπίας

Σας προσκαλούμε να έλθετε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, που θα γίνει στο Δημ. Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8 Ιανουαρίου έτους 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 (5.00'μ.μ) για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :

Στα άκρα Καμμένος - Κοτζιάς για το Σκοπιανό - Ραγδαίες εξελίξεις

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό βάζει για ακόμη μια φορά η Συμφωνία των Πρεσπών με την αντιπαράθεση μεταξύ του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου να χτυπάει «κόκκινο» και να σηματοδοτεί εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αλλαγή δρομολογίων των ΚΤΕΛ Πέλλας λόγω καιρού

Αλλαγή δρομολογίων από τα ΚΤΕΛ Πέλλας σήμερα, Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, λόγω παγετού από τη χιονόπτωση:

Ενημέρωση για το πρόγραμμα Ιατρείου Μεταβολικού Συνδρόμου έτους 2019 από το Κ.Υ. Αριδαίας

Η Διεύθυνση του Κ. Υ. Αριδαίας ενημερώνει τους κατοίκους της Αλμωπίας, ότι στην υπηρεσία μας λειτουργεί Ιατρείο Μεταβολικού Συνδρόμου, και το πρόγραμμα των ραντεβού του Ιατρείου για το πρώτο τρίμηνο του 2019 έχει ως εξής:

Μέτρα αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων (παγετός)

H Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. 

Και τα συμπύρηνα ροδάκινα στο de minimis με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη

Και τα συμπύρηνα ροδάκινα στο de minimis με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη

Ενημέρωση από τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Τα Θεοφάνια

Μεγάλη εορτή του Χριστιανισμού, σε ανάμνηση της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο (ή Βαπτιστή). Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου, που ξεκινά με τα Χριστούγεννα. Λέγεται, επίσης, Επιφάνια και Φώτα.

Γιατί ο κρόκος Kοζάνης θεωρείται ένα φάρμακο-θησαυρός για την υγεία

Ιδιαίτερη θέση στην ιστορία της φαρμακευτικής, κατέχει ο κρόκος Κοζάνης, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία πολλών ασθενειών, κυρίως του καρδιαγγειακού συστήματος, γυναικολογικών και οφθαλμιατρικών παθήσεων, ανέφεραν σε πρόσφατη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός κροκοπαραγωγών Κοζάνης, ειδικοί επιστήμονες.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *