Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Καστερίδης: "Ο Δήμος Πέλλας δεν προχωράει μπροστά με πολιτικούς παλαιάς κοπής που έχουν δοκιμαστεί"

Ως στέλεχος της αυτοδιοίκησης πολλά χρόνια, δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστη την πρόσφατη επίσημη ομιλία του σημερινού δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου στην διάρκεια παρουσίασης των υποψηφίων του την περασμένη Κυριακή 31 Μαρτίου, η οποία ξεπέρασε και την πρωταπριλιά!! 

Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων

Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους συμπολίτες μας ότι η ευαισθητοποίηση και διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς είναι ευθύνη όλων μας.

Αρνείται να λάβει επιχορήγηση από το Δήμο ο Μακεδονικός Έδεσσας - Ζητάει εργασίες στο γήπεδο

Η παραίτηση από την επιχορήγηση - αίτηση για εργασίες στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου που κατέθεσε ο Μακεδονικός Έδεσσας στον Δήμο Έδεσσας

Η κακή διατροφή ευθύνεται για έναν στους πέντε θανάτους παγκοσμίως

Η κακή και ανθυγιεινή διατροφή ευθύνεται για έναν στους πέντε θανάτους στον κόσμο, περισσότερους από όσους σκοτώνουν το τσιγάρο και η υπέρταση, σύμφωνα με διεθνή επιστημονική μελέτη.

Αναδρομές: Η ιστορία του Θιβέτ

Το Θιβέτ εκτείνεται ανάμεσα σε δύο χώρες με μεγάλο πολιτισμό, την Ινδία και την Κίνα. Το όνομά του προέρχεται από σανσκριτική λέξη και σημαίνει «ουρανός». Βρίσκεται σε υψόμετρο 5.000 μέτρων και συχνά αποκαλείται «η πύλη του κόσμου». Σύμφωνα με τον μύθο, οι Θιβετιανοί -στην πλειοψηφία τους Βουδιστές- κατάγονται από την ένωση ενός πιθήκου, που αποτελεί ενσάρκωση του Βούδα, και μιας δράκαινας.

Ευχαριστήρια επιστολή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αριδαίας ευχαριστούν θερμά το Διευθυντή του Δ.ΙΕΚ Αριδαίας κ. Γεώργιο Γιόρτσο, τους σπουδαστές του τμήματος Αρτοζαχαροπλαστικής καθώς και τον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος κ. Θεοδοσιάδη Δημήτριο, για την προσφορά προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, που παρασκευάζουν στα εργαστήριά τους.

Εκδόθηκε σε ΦΕΚ ο Νόμος που περιέχει την λύση στο "ΑΘΗΝΑ"- τις επόμενες μέρες η εγκύκλιος από την ΑΑΔΕ προ τις ΔΟΥ για την εφαρμογή του

Γιάννης Σηφάκης: Εκδόθηκε σε ΦΕΚ ( αρ. φύλλου 52/01-04-2019) η απόφαση για την λύση το πρόβλημα «ΑΘΗΝΑ», η ΑΑΔΕ εκδίδει αυτές τις ημέρες εγκύκλιο προ τις ΔΟΥ για την εφαρμογή του Νόμου

Κτηματολόγιο: Πότε χάνετε το ακίνητό σας – Τι πρέπει να κάνετε για να το σώσετε

Ξεπερνούν τις 170.000 τα ακίνητα που δεν έχουν δηλωθεί στο Κτηματολόγιο.

Πεζοπορεία στο Πίνοβο από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας

Την Κυριακή 31 Μαρτίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας περπάτησε στο πανέμορφο Πίνοβο, σε μια απαιτητική διαδρομή με σκοπό την ανάβαση στην κορυφή του Καλόγερου. Η ομάδα έφτασε ως τον αυχένα του, οι χιονούρες ήταν σε αρκετά σημεία στο λούκι του Καλόγερου οπότε και δεν ήταν δυνατή η τελική ανάβαση στην κορυφή.

Ποιοι επιχειρηματίες συνόδεψαν τον Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια

Στόχος είναι να διερευνηθούν οι δυνατότητες επέκτασης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας και να υπογραφούν και σχετικές συμφωνίες μετά τις προοπτικές που άνοιξε η Συμφωνία των Πρεσπών

Δήμος Αλμωπίας: O Nίκος Παρούτογλου συνεχίζει την τμηματική παρουσίαση του ψηφοδελτίου του

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των πρώτων 8 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων , ως επικεφαλής του δημοτικού ψηφοδελτίου 'Αλμωπία Ψηλά' έχω την τιμή να σας ανακοινώσω τους επόμενους 6 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *