Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Συγχαρητήρια επιστολή Διεύθυνσης του ΓΕΛ Αριδαίας για τους μαθητές της

Η Διεύθυνση του ΓΕΛ Αριδαίας, συγχαίρει τους μαθητές: 

Έρευνα: Πατέρας μετά τα 45- Τι προβλήματα υγείας μπορεί να προκληθούν στο παιδί

Οι άνδρες που καθυστερούν την πατρότητα, έχουν -όπως οι γυναίκες- ένα «βιολογικό ρολόι», το οποίο, εάν αγνοήσουν, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τόσο του βρέφους όσο και της συντρόφου τους, όπως αποκαλύπτει μια νέα αμερικανική έρευνα.

Ευχαριστήριο 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας διοργάνωσε Εθελοντική Δράση το Σαββατοκύριακο 11-12/05/2019 με σκοπό το βάψιμο της σιδερένιας περίφραξης του Σχολείου μας.

Κι επισήμως εκτός ψηφοδελτίων η Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη

Εκτός κούρσας τέθηκαν οι τρεις συνδυασμοί από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Eurovision: Οι 10 χώρες που προκρίθηκαν από τον δεύτερο ημιτελικό

Η ιδιαίτερη στιγμή με το συγκρότημα Shalva που αποτελείται από παιδιά με ειδικές ανάγκες - Ποιες χώρες θα συμμετάσχουν στον τελικό του Σαββάτου.

Η θέση των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας για τη συμφωνία των Πρεσπών [ΒΙΝΤΕΟ]

Παρακολουθήσαμε το debate των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας που πραγματοποιήθηκε στην Πέλλα Τηλεόραση την Πέμπτη (16/5) από τον δημοσιογράφο Χ. Δημητριάδη. Ενδιαφέρουσα αποτέλεσε η άποψη και τοποθέτηση όλων σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, καθώς ξεκαθάρισαν πως είναι  κάθετοι και αντίθετοι στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Εφ' όλης της ύλης συζήτησαν οι αγρότες της Πέλλας με τον Υπουργό Στ. Αραχωβίτη

Γιάννης Σηφάκης: Εφ’ όλης της ύλης συζήτησαν οι αγρότες της Πέλλας με τον Υπουργό Σταύρο Αραχωβίτη και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ που επισκέφθηκε και τις πληγείσες περιοχές

Αναδρομές: Η Μάχη του Σκρα το 1918

Ο ελληνικός στρατός νίκησε τον βουλγαρικό στην περιοχή Σκρα του Κιλκίς, στις 17 Μαΐου 1918 (30 Μαΐου με το νέο ημερολόγιο), κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Υπήρξε η σπουδαιότερη απ’ όσες μάχες έγιναν την άνοιξη εκείνης της χρονιάς στο Μακεδονικό Μέτωπο και η πρώτη εμπλοκή των ελληνικών δυνάμεων σε μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση.

Κτηματολόγιο 2019: Παράταση 6 μηνών - Αυτές είναι οι νέες προθεσμίες

Έξι αντί για τρεις επιπλέον μήνες παράτασης αποφάσισε το υπουργείο Περιβάλλοντος κατόπιν σχετικής τροπολογίας, που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Εγκαίνια της έκθεσης έργων & κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας

Τα εγκαίνια της έκθεσης έργων & κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας έγιναν την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 12:00, από τον αντιδήμαρχο Αλμωπίας Χουρσόγλου Χ... & τον Δ/ντη του 1ου Ε.Κ Όρλη Στ.

Το debate των υποψηφίων Δημάρχων Αλμωπίας στην Πέλλα Τηλεόραση [ΒΙΝΤΕΟ]

Παρακολουθήστε το debate των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας που πραγματοποιήθηκε στην Πέλλα Τηλεόραση την Πέμπτη (16/5) από τον δημοσιογράφο Χ. Δημητριάδη.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *